סוללה לגלקסי 2

roki27

New member
סוללה לגלקסי 2

אני עם גלקסי 2 כארבע שנים. מרוצה מאוד מהפלאפון, והוא עובד בסדר גמור.
לאחר קצת יותר משנתיים שהייתי איתו נאלצתי להחליף סוללה, פשוט כי היא התחילה להיגמר מהר.
קניתי סוללה מאיזה שהיא חנות בארץ שטענה שהיא מוכרת סוללות מקוריות לגלקסי 2 ב-65 שקל, אף על פי שכעת אני בספק גדול בנוגע לכך שהיא באמת מקורית.
בשנה וחצי שאני עם הסוללה הזאת הפלאפון סך הכל עבד בסדר, פרט לכך שכעת הסוללה נגמרת יחסית מהר (אך זה נראה לי לגיטימי לאור הזמן שעבר מרכישת הסוללה וביחס לכך שאני עם הגלקסי 4 שנים). לכן אני חושב שהגיע הזמן לקנות סוללה חדשה.

אני מעדיף סוללה שתהיה מקורית, גם אם היא מעט יקרה יותר. הבעיה היא שבחנות של סמסונג לא מצאתי סוללות לגלקסי 2 (כנראה הדגם כבר ישן מדי), ואני לא יודע אם אפשר לסמוך שהסוללות שמוכרים באיביי/חנויות בארץ באמת מקוריות.
למשל, באיביי ראיתי את הסוללה הבאה:
http://www.ebay.com/itm/BATTERIE-OR...hash=item1e6d294f53:m:mh4XDHRZJ1bp0qodY32CBVA

המוכר נראה אמין לפי התגובות וגם לפי כמות האנשים שרכשו ממנו את הסוללה הזאת, אך מהתמונות נראה שהסוללה מסין- והבנתי שהסוללה המקורית היא מקוריאה (תקנו אותי אם אני טועה).

מצאתי מוכר אחר שגם כן נראה אמין ושם כתוב הסוללה מקוריאה, אך המחיר די גבוה:
http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GAL...004085?hash=item2c9d342ff5:g:L-8AAOSwLVZVkcTi

בקיצור, איך אני מוצא סוללה מקורית לגלקסי 2 ויודע בוודאות שהיא מקורית? ואם אפשר במחיר לא גבוה מדי...

ערב טוב

מנסיון עם המכשיר הנ"ל .. אפשר ורצוי לוותר על הסוללה המקורית לטובת תחליפית של ANKER . היתה לי כזאת , היתה משמעותית טובה יותר מהמקורית .
למיטב זכרוני יש חנות ANKER ב EBAY . שווה להשקיע כמה דקות ולחפש . מהנסיון שלי - מוצרים טובים מאד .

roki27

New member
שמעתי על ANKER לא מזמן

אבל האם עצם זה שאני משתמש בסוללה לא מקורית, ועד כמה שהבנתי גם חזקה מהמקורית (תקן אותי אם אני טועה) לא עשוי לפגוע במכשירי?
האמת היא שאפילו פחות מדאיג אותי שהמכשיר יידפק ולא יעבוד, אלא יותר מסכנות כמו פיצוץ של המכשיר.
&nbsp
בקיצור, אולי זה קצת פרנואידי- אבל אין איזה בעיות בטיחות או סכנות שעשויות להיגרם משימוש בסוללה מהסוג הנ"ל?

BobboVilla

New member
תיאורטית, סוללה בנפח גדול יותר מהמקורית זה מחשיד

מצד שני, אנקר היא חברה מוכרת בתחום, והמוצרים שלה איכותיים. לא קניתי סוללות למכשירים שלה, אבל כן קניתי סוללות נטענות שלה, והן מאוד איכותיות.
&nbsp
בעיני, הסיבה העיקרית להמליץ על סוללת אנקר למכשיר שלך היא דווקא עניין המקוריות. יש אחת החנות הרשמית שלהם באיביי (נקראת ianker או Anker direct), ושם בטוח תקבל את מה שכתוב בדף המכירה. סוללות אחרות? לא בטוח בכלל, תלוי במוכר.
&nbsp
אגב, לגבי שאלת ארץ הייצור - רק בגלל שכתוב שזה יוצר בסין לא אומר שזה לא מקורי. הסוללה המקורית של ה-S4 שלי, מהיבואן הרשמי, הייתה מסין, ויכול להיות שגם זו שהחלפתי אצל היבואן אחרי שהמקורית התנפחה.

roki27

New member
אכן מכיר שאנקר נחשבת חברה אמינה וטובה

פשוט שמעתי מכמה מקורות שמאוד לא כדאי להשתמש בסוללה שאינה מקורית למכשיר שלך, עקב נזקים שעשויים לקרות בעקבות כך.
&nbsp
אתה אומר שלדעתך אפשר לסמוך על אנקר אף על פי שהסוללה שהם מספקים לגלקסי אינה המקורית שמיועדת לשימוש במכשיר זה?
&nbsp

אני אומר מנסיון אצלי

שהסוללה התחליפית של ANKER עבדה טוב יותר מהמקור , לאורך תקופת זמן ארוכה יותר .

yaron avisar

New member
השתמשתי באנקר בS2

האנקר עבדה בצורה טובה אבל כשרציתי להחליף שוב סוללות (המכשירים היום אצל הילדים שלי) לא מצאתי אנקר לדגם הזה ורכשתי בצורה אקראית 2 סוללות ממוכר שכתב שהם מקוריות, והסוללות עובדות בצורה תקינה כבר מעל חצי שנה
אם יש היום אנקר במחיר סביר קנה אותה ואם לא רכוש מקורית (עלתה פחות מ40 ש"ח לאחת)
&nbsp
ירון

alexdei

New member

למעלה