סוללה חלופית

יעקב132

New member
סוללה חלופית

רכשתי mio350 ,ואני "סובל" מסוללה המתרוקנת במהירות בגלל אפליקציות זוללות חשמל.כאשר אני שעות רגלי ללא יכולת הטענה. מאחר והמכשיר נטען גם ע"י USB , כלומר מ 5 וולט. חשבתי לקנות/לאלתר סוללות נטענות ל 5וולט ולחבר דרך כבל USB ל MIO כך שאוכל להפעיל ואף להטעין את הסוללה המתרוקנת. מאחר ואיני מוגבל בגודל כמו בסוללה הפנימית,(יש לי כיסים גדולים),יש להניח שאוכל לקנות/לאלתר סוללה של 3-4 אמפר שעה . אני מניח שרבים חשבו על פתרון זה לפני, למרות זאת לא מצאתי מוצרים כאלה בחנויו/זאפ. האם ישנה בעיה שאיני רואה? האם יש למישהו מידע בנושא? אני מניח שהבעיה מטרידה רבים. אודה על התיחסות. יעקב

Barrrsch

New member
אני במקומך

קונה כבל הטענה לרכב ל MIO 350 כאן http://cgi.ebay.com/Mitac-Mio-M350-350-P550-550-DC-Car-Charger-Lead-Cable_W0QQitemZ190013616399QQihZ009QQcategoryZ58544QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem. בנוסף קונה עגלת ברזל קטנה ומעמיס אותה ב 3-4 סוללות לרכב 12V. מחבר את הכל ו....וואלה.

יעקב132

New member
אם נהיה רציניים

משקל סוללה כזאת כ 300/400 גרם ונפחה כשתי קופסאות סיגריות והיא נותנת לך אופציה של 16-12 שעות שימוש במחשב, גם לניווט וגם למוזיקה וכדמ. כאשר תזדמן לסיטואציה כזאת,תעריך את חשיבותה ואת איכות החיים הטכנולוגית. מקוה שישנם תגובות ענייניות.

למעלה