סוללה בios 6

Nofarch

New member
סוללה בios 6

היי, יש לי אייפון 4 ומאז שעידכנתי לios 6 לפני כמה ימים הסוללה יורדת מהר יותר, נגיד 40% תוך פחות משעתיים (של שימוש) ובגירסה 5 זה שרד הרבה יותר טוב...זה אמור להיות ככה? שירותי מיקום מכובים, אני סוגרת אפליקציות כל כמה זמן והבהירות לא על 100...

אגוזים1

New member
על כמה הבהירות?

גם אם היא לא על 100 אבל קרובה לכך, זה גם משפיע מאוד על צריכת הסוללה. ואם היא על בהירות אוטומטית ומשתמשים באור יום חזק אז אוטומטית הבהירות מתכווננת על עוצמה חזקה. כך ששימוש של שעתיים באור יום חזק שונה משימוש של שעתיים בערב.

Nofarch

New member
עכשיו בכלל תוך שעתיים וקצת ירד מ96 ל38 =\

הבהירות בערך על שני שליש.. אוף, עד לא מזמן זה שרד הרבה יותר חח

אגוזים1

New member
כמו שכתבתי למטה

נסי לכבות את הבהירות האוטומטית ולהוריד את הבהירות לפחות מחצי ולהשוות.

בהירות אוטומטית זה נוח כי זה מתעדכן אוטומטית לפי תנאי התאורה. אבל כאשר משתמשים עם המכשיר הרבה בחוץ, באור יום, זה יכול לזלול סוללה. לכן אין כאן טוב או רע. זה בהתאם להעדפה שלך (אני אישית אוהבת להשתמש בזה, למרות שבהתחלה לא אהבתי).

אגוזים1

New member
זה באמת נשמע

לא סביר

נסי בכל זאת להוריד את הבהירות האוטומטית ולשים את הבהירות על פחות מחצי. תראי אם זה משתפר.

talflanzman

New member
תופעה ידועה שקוראת לפעמים

חפש פה בפורום לינק לפתרון
יש לבצע שם ריסט מחיקת פרופילי מייל ביצוע איפוס הגדרות רשת ושוב ריסט וזה אמור להתסתדר
נשמע כמו תרופת סבתא - לי עזר !!! רגע לפני שמסרתי את המכשיר לטיפול כי פלאפון לא ידעו מה התקלה מכשיר חברה שאכל סוללה במהירות מסחררת

Nofarch

New member
אוקיי תודה רבה כולם :)

אני אנסה להוריד בהירות עוד קצת ואראה אם משתפר.. אם ממש אתייאש מזה אנסה ריסט באמת רק חבל שזה לוותר על דברים

Nofarch

New member
ריסט לא מוחק את הכל?

כאילו גם אם מוחק ומחזיר את האפליקציות עצמן, מה עם השמירות שבהן?

למעלה