סוליסיטה וRוית...

ענברית 1

New member
סוליסיטה וRוית...

התרגשתי עד דמעות. אני רואה אי אר מהפרק הראשון (עם פספוס עונה אחת באמצע והשלמה בחלקים...)ואני מטורפת על הסדרה השחקנים והנושאים האנושיים שמעצבים אותה. מהשנייה הראשונה שבה התחילה הסדרה ובה מארק המסכן שלי הוקם באכזריות משינה - "התאהבתי" בו. אגב, שמתם לב שגם קרטר קיבל בדיוק סצנה כזו שמעירים אותו משינה - נראה לי שזה היה שצ´ן ילדה וגם אולי עוד פעם. בכל אופן, מארק עבר הרבה מערכות יחסים בסדרה: הנישואים לג´ן, קוני, סינתיה (זוכרים את האחות הנוירוטית הזו שמשחקת עכשיו בחוק וסדר???) אבל תמיד תמיד תמיד ידעתי שמארק וסוזן נועדו אחד לשנייה: הידידות הדאגה אחד לשנייה הצחוקים השיתוף עוד לא ראיתי זוג כזה. הפרק שבו סוזן עזבה הוא פרק ששוה מבחינתי בעוצמה הרגשית שלו "למוות" של מארק, ואני לא מגזימה. אגב, אני ממש לא שונאת את אליזבת´. אני חושבת שבזמן שסוזן נעדרה כל אחד באופן טבעי המשיך עם החיים שלו, אבל קצת היה לי חבל שהתסריטאים לא חשבו לתת יותר זמן מסך לידידות שלהם בהתחשב בעבר. זה היה קצת מוזר יחסית לזוג רופאים שלא הפסיק לרגע להיות יחד. היו כמה קטעים יפים בזמן המחלה של מארק אני מודה, וזה היה רק ברור שסוזן תהיה שם בשבילו: you better not vomit in my car LOL!!!!!!! בכל מקרה - סוליסטה ברשת יש המוני אתרים על שרי. את צריכה רק להיכנס למנוע חיפוש של גוגל לכתוב שרי סטרינגפילד באנגלית והכל יבוא לך - כך גם מצאתי את האתר הצרפתי. אין לי את הפרקים האלה מוקלטים לצערי אבל אני ממש זוכרת אותם. ודבר מאוד חשוב נוסף: התמונות שמארק וסוזן רוקדים הם מהיומולדת של מארק!!! באותו מקום בדיוק נפגשו כל החברים אחרי שהוא מת - סוז בחרה את המקום. לכן הם גם לבושים בבגדי האוואי המצחיקים האלה ואחרי שמארק מת הביאו להם את הקוקטיילים הענקיים לסוזן ואבי. אני מאוד אוהבת את הסדרה ועכשיו בנוסף לסוזן אני מתה על קרטר, אבי ולוקה - כן!!! אפשר לאהוב את כולם וזה ממש לא סותר. בסך הכל אבי מאוד אהבה את לוקה, אבל תמיד היו לה רגשות לקרטר - והקטע שסיים את העונה השמינית היה יפה ומיוחד. אם כבר מדברים על סוזן - אני חושבת שהיא פשוט יצאה גדולה בכל הקטע הזה: היא לא חשבה על עצמה אלא על טובתו של קרטר וזה רק הוכיח לי איזה דמות מקסימה היא. אני בטוחה שאם שרי הייתה חוזרת מוקדם יותר ואנטוני לא היה עוזב ב-ט-ו-ח היו מפתחים את מערכת היחסים ביניהם וזה היה מעניין לראות אבל גם לחיים וגם לפיקצייה היו כנראה תוכניות אחרות. בכל מקרה, מה שסוזן אמרה בסודות ושקרים: אני ממש לא מאמינה לה LOL!!! מארק אהב אותה ונמשך אליה - זה נכון, אבל לדעתי ולפחות על סמך העונות 1-3 סוזן מאוד אהבה אותו גם!!! זהו אנשים, גל את מנהלת את הפורום בצורה מדהימה ואני ממש נהנית לקרוא פה! תשמרו על עצמכם אנשים. אה - ונעים מאוד ענבר...

Rivendell

New member
../images/Emo8.gifרגע ומה איתי?!

אני רואה את הסדרה מהעונה הראשונה (מה שמעיד על כך שאני קשישה מרובכן כאן בגיל)... וסוזן תמיד היתה האהובה עלי. ממש ממש התבאסתי כשהיא עזבה (שלא לדבר על כשדאג וקרול עזבו!!) ואף דמות לדעתי לא השתוותה אליה מאז. גם לדעתי היא אהבה אותו, אבל אני חושבת שהיא פחדה להודות בזה בפני עצמה, ואחרי שהוא היה נשוי כבר היה לה קל יותר להמשיך להכחיש - ממילא לא היה לה מה לעשות, וסוזן היא הדמות האחרונה שתנסה להכנס למערכת יחסים של מישהו אחר (כפי שהיא הדגימה עם קרטר ואבי). בקיצר, כמו שאמרתי, מעריצי סוזן, התאחדו.

ענברית 1

New member
ריוונדל...

יקירתי... סליחה על ההתעלמות... מסכימה לכל מה שכתבת - אבל גם סוזן הייתה מאורסת כשהיא הייתה בנפרד ממארק וזה משהו שהוא ידע, וגם היא כמובן ידעה שהוא נשוי. אבל את צודקת בהחלט... בחורה כמו סוזן בחיים לא תנסה להיכנס באמצע מערכת יחסים ומארק אהב את אליזבת´ בסך הכל. וכמו שאמרתי רק הערכתי את סוזן בסוף סודות ושקרים: כשזה לא זה... אז זה לא זה... היא ידעה את זה והסכימה "לוותר" על קרטר. אה... אני רואה את הסדרה מ-95, אבל אני חושבת שזו לא הייתה העונה הראשונה המקורית אלא שידור חוזר ברצף של העונה הראשונה והשנייה: קרול מאמצת את הילדה הקטנה שהייתה חולת איידס, קרול "מנסה" להתחתן עם הכבאי (?). את יכולה לנסות למקם אותי??? בכל אופן, שמחה להכיר עוד אוהבת סוזן.. ענבר

Rivendell

New member
../images/Emo6.gif זה בסדר

לדעתי באמת מדובר בשידור חוזר, אבל אני לא משוכנעת. בעקרון הסדרה רצה מ 94 אבל אני לא יכולה להתחייב לך שהיא הגיעה לארץ ב 94 :) אנחנו תמיד קצת בפיגור. אני לא זוכרת בפירוט מה שאמרת (אני זוכרת את הילדה אבל לא ממש את הכבאי!) יש אתרים שיש בהם פירוט פרקים, לפי עונות, ואת יכולה לחפש את זה שם אם זה ממש חשוב לך :) וכן, ברור שמארק וסוזן ימשיכו בחיים שלהם... בכל זאת מדובר בחמד שנים ואף אחד לא ציפה ששניהם יפסיקו לחיות. ככה דברים קורים. אגב, אני זוכרת גם למה שרי עזבה את הסדרה. היתה כתבה על זה פעם. היא זו שביקשה לעזוב כי החבר שלה דאז רצה שהיא תפסיק לשחק. אחרי כמה זמן הם נפרדו ואני מניחה ששרי למדה מה שכל בת תלמד מתישהו בחיים - לא צריך לוותר על דברים בשביל אהבה :) היום אגב היא נשואה ויש לה תינוקת (ועובדה שהיא באי אר. כל שכנראה האהבה החדשה שלה קצת יותר מפרגנת).

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה אלינו! ../images/Emo140.gif ../images/Emo65.gif

ותודה על מה שאמרת...
אני שמחה שאת נהנית! כמו שריוונדל כתבה- מה איתי? ;) אני גם מאד אוהבת את סוזן. דמות מופלאה ונהדרת ששמחתי שחזרה לעצמה בסופו של דבר (בתחילת עונה 8 היא הייתה טיפה..שונה), ובכלל, שמחתי שהיא חזרה! מצטערת שאין לי זמן כ"כ להרחיב על זה. אני חייבת לחזור ללמוד.. אני מקווה גם להוסיף תמונות של סוזן לשרשור התמונות שלה כשיהיה לי זמן.

ענברית 1

New member
תודה לכולם...

פורום אי אר כל אוהבות ואוהבי סוזן מארק קרטר אבי לוקה אליזבת´ רומנו צ´ן ואפילו קרי. נעים מאוד!!! ריוונדל, גם אני קראתי את הכתבה הזו על שרי. ות´נק גוד שהפעם יותר מפרגנים לה בבית... LOL! אני חייבת לציין שכשודר הפרק union station בחיים בחיים בחיים בחיים לא האמנתי ששרי תחזור. הייתי פשוט בהלם שראיתי את הפרומו בערוץ 3 בפסח זה היה? וגם שראיתי הייתי בטוחה ששרי חוזרת לפרק אורח בלבד. באותה תקופה הייתי רואה אי אר און נ אוף בעיקר בשידורים חוזרים - אני עדיין צריכה לראות מתי שהוא את הפרקים אחרי הדקירה של לוסי - ראיתי את הפרק של הדקירהומייד אח"כ נדמה לי את הפרק שקרטר מעשן במטוס. אוףףףףף אל תתפסו אותי ברצף. נו אבל הגברת חזרה - אמנם התספורת טיפה משונה LOL, וטוב שהשיער ארך - אבל הייתי מקבלת את שרי גם עם קרחת... רק טוב, ענבר

סולסיטה

New member
איזה שמח!

אוהבי ד"ר סוזן לואיס משתלטים על הפורום...!
סתם, יש מקום לכולנו, אבל סופסוף מתרכזים קצת בה - שאני כ"כ אוהבת, והיה לי כ"כ חסרה ההתעסקות בה (כמו למשל בקראבי/לובי). ולענברית- WELCOME, BABY!
מקווה שתהני פה, אחות שלי! ואם את וכל אחד אחר מחפש מישהו לשיחה ארוכה ומפורטת על סוזן המתוקה - אני הכתובת! :) לאב יו אול!

Rוית

New member
אני כ"כ מסכימה../images/Emo70.gif

אין לי שום דבר נגד ליזי, ואני באמת חצויה בדעתי למי מארק יותר מתאים, כי בעבר זה היה דפנטלי סוזן, ועכשיו יש לו נישואים יפים על אליזבת, אבל אין אין אין כמו החברות שלו עם סוזן! גם אני בחיים שלא לא האמתי שהיא תחזור אחרי "union station", ולא האמנתי ששמעתי שהיא חוזרת (גל זוכרת?
), זה היה מבין הימים המאושרים בחיי
ודווקא טיפה התאכזבתי שלא יותר השקיעו במערכת יחסים בין מארק לסוזן כשהיא חזרה, מבחינת הידידות שלהם אני מדברת.. כלומר נכון שהיא עזרה לו המון בזמן המחלה, אבל עדין לא הראו מספיק עד כמה הם חברים טובים! סוזן אמרה בעצמה שהם כמו אח ואחות! ואני לא זוכרת מי אמר את זה ובאיזה שירשור, אבל אמרו שסוזן זו הדמות הכי פחות אגוצנטרית וזה כזה נכון! היא תמיד מתחשבת בחולים שלה ובשאר העובדים!.. אפילו נגיד שהיא לא ממש סובלת את קארי, שתיהן בחיים לא יגיעו למצב שקארי וצ´ן הגיעו שהן פשוט הודיעו רישמית אחת לשניה שהן לא סובלות אחת את השניה... בקיצור, זה כיף כיף כיףףףף לדעת שיש פה עוד שחושבים ככה, מי ידע

מיכל ק

New member
מסכימה עם רווית

:) סוזן היא חברה שכל אחד היה רוצה, אני לדוגמא ממש צריכה איזה סוזן בחיים שלי. אני כל כך רציתי שיהיה בין מארק לסוזן משהו בעונות הראשונות ואז היא פשוט עזבה, אני בכיתי כשהיא עלתה על הרכבת

למעלה