סולדן שלא הכרתי

lunatick

New member
סולדן שלא הכרתי

בפעם הקודמת שגלשנו בסולדן גרנו במלון על ההר שממנו גלשנו למעלית גאיזלקוגל. במעלית זו התור לא היה אף פעם יותר מ 5 דקות. הפעם היה איתנו מתחיל מתחיל שנרשם לשיעורים שנערכו בשטח שמעל גיגליוך. מה שחייב אותנו להשתמש במעלית גיגליוך-טל. התור למעלית זו בבוקר נמשך בין 30 ל 45 דקות +9 דקות עליה במעלית. ביומים האחרונים השתמשנו במעלית הגאיזלקוגל שם התור לא היה אף פעם יותר מ5 דקות וכנל מעלית ההמשך. ביום האחרון לקחנו את המתלמד שלנו לסיבוב 2 פסגות שרובו כחול ובזכותו ירדתי בפעם הראשונה את מסלול 8 מסלול. נהדר בין עצים ונוף משתנה בכל סיבוב, ממש אידיאלי לירידה אחרונה. עם מבחר של 2 מסעדות לעצירה כשכבר ממש אין מה להיחפז. ובענין אחר אני שמח להודות בראש גלי לעמי אלמוג על העצות שנתן לי עם שכירת הרכב. וזו שאני רוצה להדגיש במיוחד נוגעת למקרה של תאונה ונזק הכי קטן לרכב. העצה של עמי היתה לא לוותר על פניה למשטרה ומילוי דוח. במקרה שלנו נשרטנו קלות ע"י נהגת שלא נתנה זכות קדימה. הזמנו משטרה שהגיעה תוך 20 דקות השוטר מילא עבורנו את הפרוטוקול לתאונה נתן לנו 2 העתקים 1 עבורנו ו 1 עבור חברת ההשכרה. הוא התקשר לחברת ההשכרה ועדכן אותם על פרטי התאונה. החזרת הרכב עברה ללא שום עקובים או בעיות. יואב

למעלה