סוכת ראש הממשלה

סוכת ראש הממשלה

רציתי לספר, שאנחנו דניאל ואני קיבלנו הזמנה לסוכת ראש הממשלה ב-9/10, כדי לייצג את קבוצת הילדים האוטיסטים המשולבים... אני נורא מתרגשת, דווקא בגלל שסוף סוף מכירים בנו כאוכלוסיה שצריכה ייצוג... אז יש לנו הישגים, ואני מקווה שמכאן הדרך תהיה יותר קצרה. תחזיקו לנו אצבעות שנייצג בכבוד. (אני מנסה כרגע להכניס את משה המתאם "הקביים של דניאל" להזמנה) עמליה ואוו, אני שמחה...

יופי לכם../images/Emo24.gif

ואני בטוחה שתייצגו בכבוד

קרן ט

New member
מצטרפת למברכים....

אני בטוחה שעל דניאל עוד נשמע..... יש לו יכולת לדבר מול קהל

galit74

New member
עמליה איזה יופי.......

יהיה להם הכבוד להכיר את דניאל.

גאמי

New member
וואהו עמליה גם אני שמחה!

המון הצלחה ועמליה אל תשכחו ל ה נ ו ת בדרך. שנה טובה!

1דרור ב

New member
אם יולי תמיר ושר האוצר יהיו שם גם..

אולי תדברי איתם על שינויים בתקציב של 2007

ברכותי עמליה איזה יופי!!

אני בטוחה שתייצגי אותנו בצורה נאמנה ושמחה שהזמינו אותך. מאמינה שיהיה לדניאל הרבה מה להגיד...ודש לורד.

תודה לכולם, ביקשו

מאיתנו גם להגיד כמה דברים, אז נצטרך להתכונן...אולי יהיה אפשר שדניאל ישיר? וכן, הצלחנו להכניס את המשלב להזמנה. אז כולנו נצעד בגאון לכיוון הסוכה, ונדאג שלא ישכחו אותנו שם ממרומי האולימפוס המדיני.

mayarel

New member
כל הכבוד עמליה!

אני בטוחה שיהיה מרגש מאוד ובעיקר אני מודה לך על המודעות שאת מעלה. דניאל בטח מצפה לזה בקוצר רוח

אין לי ספק שבזכותכם הסוכה

תהייה הרבה יותר מעניינת ומלאת השראה! וגם אני מצטרפת לברכות ולתודה על המודעות שאת הרף שלה את ודניאל כל הזמן מעלים ישר כוח !! מחכים לשמוע כבר את הרשמים!

../images/Emo24.gif איזה יופי רק ש....

תזהרי לא לשבת ליד הנשיא
שיהיה לכם המון כייף כל הדרך לעיר הקודש, אולי איזה פתק בכותל לא יזיק וזה אכן מרגש לקבל הזמנה כזאת, זאת אינה הזמנה רגילה וסטנדרטית דניאל תראה להם מי הכוכב .

למעלה