סוכר כנסי

Tapuz Team

New member
סוכר כנסי

סוכר הרבה מעריצים יש לך מאמי. באמת מגיע לך תמשיכי להיות מתוקה כמו סוכר. מהמעריץ ™הרובוט ©˜¿˜©

אוי כמה שאתה צודק!!!

הילדה הכי מקסימה בצ'אט!!!! ממעריץ מספר 1 שלך... בעלך אנטוני. -------
--------
---
-----
-----
----------
---------
----------------------
--
---DANIELA--
----
--I LOVE--
------
--YOU--
--------
------
----------
--
-------------

כפרה עלייך סוכר שליייייייי../images/Emo25.gif

אין עלייך יפיופה...מתה עלייך! (אני באה גם הלילה חחחחח)

2 סוכר

New member
|*רוווובבבבבבבבבוווווווטטטטטטטטט../images/Emo41.gif

רובוטטטטטטטטט חולה עלייייייךךךךךךךך איזה מאמי אתתתהההההה.......מואאאאאאאאאההההההההההה
גדולה אנטוניייייייייי בעלי את לא יודע כמה אני אוהבת אותךךךךךך
שחחחחחףףףףףףףף המאהבת שלי...............חולה עליייךךך ,מתה עלייך, יא פיצפונת..........גברת פילפלת קטנטנה................אני האגור כוחות ללילה מאמי אל תדאגייייייי.....חחחחחחחחחחחחחחחחח אני באה
תודה לכם על כל האהבה שאתם מעריפים עליי.........אנשים מתה על כולכם ...........שלכם כאן תמיד 2 סוכר (דניאלה)

דינו20

New member
חבר'ה אל תתאמצו הרבה..

סוכר כבר שלי... אהה והיא כבר לא....בתולה..כן כן הפעם הראונה שלה היתה ביום שבת במעלית עם מי?<תשובה למטה... עם דינו 20!!! סוכר..בא לך עוד סיבוב?!?!? <וכן אני באמת חמוד ><אמא של סוכר>

mrslbm77

New member
../images/Emo93.gif נרקיסטיתתתתתתתתתתת

הדבקתי את כולם כאן בשילשוליה חה חה חה חה גם סוכר יש לה שילשול? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

mrslbm77

New member
../images/Emo82.gif שמעת פעם על ביתתתתתתתת?

אינעל דינו..... זה מה שאתה עושה כל היום? תוקע במעליות? ממממממ בעצם נשמע מעניין אפשר להצתרף אלייך ואל סוכר... "אורגייה במעלית" חה חה חה חה " וכמו שמלך שלנו אומר" תן תן לה במעלית......

נוש20

New member
סוווווכר

סוווווווווווככככככככר מה את רוצה שנגיב? שאני חולה על התחת שלך?שאני אוהבת אותך?שאת הכי הכי...אמממממממ מה עוד ......... וואלה לא יודעת...אין עליך בקיצור!!!!!!בואי לב"ש.....

משועמם6

New member
הלוהלו מי מעריץ אני הבעל שלה../images/Emo25.gif

מה מעריץ מי מעריץ אני בעלה של 2 סוכר הנערצת טוב דניאלהההה....מנשק לך את ה
מעריץ שלך
אבל נמבר 1

../images/Emo9.gifגרושתתתתיייייייייייייייייי../images/Emo140.gif

כבר אמרתי לך שאני אוהבתתתתתתתת אותךךךךך?!!!!!!!!!

למעלה