סוכר אלכוהול

סבא 7

New member
סוכר אלכוהול

מצאתי מרכיב כזה בתוסף מזון. האם הוא "חוקי" לאנשים הסובלים מסכרת? מה הסיכונים?

סבא 7

New member
סוכר אלכוהול

מאמר יסודי ארוך עם הרבה נוסחאות. סליחה שלא חקרתי, בדקתי פשפשתי וסרקתי. אני לא תזונאי ולא כימאי ואין לי כוח לקרוא את המאמר המשופע בשרשראות כימיות. גם אני מנהל פורום של משתמשי CPAP . האנשים שואלים וחוזרים ואני משיב בסבלנות. האם אוכל לקבל תשובה פשוטה להדיוטות שמבינים מעט ומבקשים לדעת האם זה טוב או לא טוב?. תודה על רוח אוהדת.

אלי ו.

New member
מילת הקסם: Conclusion

לפעמים במאמרים ארוכים וטכניים יש סיכומים קלים ובהירים
Conclusion? Dr. Atkins and the vendors of low-carb products are correct that not only fiber but also glycerin and polydextrose have little or no effect on blood glucose. The story with sugar alcohols, however, is different. One of the most commonly used sugar alcohols, maltitol and its syrups, does have a considerable effect on blood glucose. Two sugar alcohols, erythritol and mannitol, have no effect, and four others have some effect​
לפי המאמר הנ"ל, הממתיקים הנפוצים מלטיטול וסירופ מלטיטול משפיעים על רמת הגלוקוז. לעומתו אריתריטול ומניטול (לא מכיר אותם) אינם משפיעים על רמת הגלוקוז.

סבא 7

New member
CONCLUSION

גם המסקנות באנגלית מנוסחות למקצוענים המבינים. על התוסף כתוב" SUGER ALCOHOL " לפי הבנתי (ואינני מבין מה זה מלטיטול, אריתריתול ומניטול), אין לי דרך לדעת איזה חומר הכניסו בתוסף מתוך כל אלו, והאם מותר לי עם 128 מג/דל לקחת את התוסף. אני אכתוב מכתב לחברה. תודה על העזרה.

למעלה