סוכני מכירות בחו"ל

סוכני מכירות בחו"ל

היי לכולם אנחנו מחפשים סוכני מכירות שנמצאים באירופה וארה"ב תודה גלעד

mgbarfly

New member
שיווק בינלאומי

שלום רב, קשה לסכם ניסיון של שנים במספר שורות אבל אנסה בכל זאת לתת נגיעה. כדי לפעול בחו"ל יש לבצע מספר תהליכים אסטרטגיים מקדימים: 1) בדיקת התאמת המוצר. 2) הכנת החברה (ייצור, תמיכה, שרות.....) 3) אפיון הייחודיות של המוצר שלכם (USP). 4) בחירת שוק יעד (גיאוגרפי). 5) ניתוח התחרות בשוק היעד. 6) פילוח שוק היעד. 7) ניתוח ערוצי ההפצה האפשריים למוצר שלך בשוק ניעד הנבחר ובחירת הערוץ בו תשתמש. 8) איתור ערוץ ההפצה המתאים, סגירת חוזה, ליווי ערוץ ההפצה בעבודתו. בהצלחה, ממי גנוסר יועץ עסקי 054-4973460

באמת...

לא ידעתי.... רק לידיעתך אנחנו פועלים כבר שנה בחו"ל , ורק השנה התחלנו לפעול בארץ , כל וכל התהליכים האסטרטגיים שציינת כבר מזמן מאחורינו והרבה יותר מזה , אז במקום להפגין פה את מספר הטלפון שלך למתן ייעוץ אולי תקרא שמרבית החברה בכלל לא נמצאת בארץ . יום טוב

mgbarfly

New member
קצת צניעות לא תזיק

שמחתי לקרוא בהודעתך שעיקר הפעילות שלך בחו"ל (חוץ מהאנגלית לא רואים זאת באתר). שמחתי לקרוא שאת כל החשיבה האסטרטגית כבר עשיתם (וממה שאתה מחפש במודעה אתה מוכר מוצרי צריכה). את מספר הטלפון לא נתתי כדי למכור את שירותי הייעוץ שלי אלא למקרה שתרצה לשאול קצת יותר לעומק...... אבל כמו הרבה ישראלים העדפת להתלהם. יום טוב ובהצלחה ממי גנוסר

להתלהם...

אחרי שכתבת הודעה "ככה לא בונים חומה (וגם לא מייצאים)" - שהעיסוק העיקרי שלנו זה לייצא אומנם לא מישראל... בלי שום טקסט בפנים...... אני מאחל לך הרבה הרבה לקוחות ...... ואני רוצה לפתוח את הבוקר עם שמחה בלב ואושר , ועל כן שיהיה יום נפלא, לכל חברי הפורום . וגם לך

למעלה