סוכנויות ניצבים

Noam S

New member
סוכנויות ניצבים

מישהו יכול לספר קצת על הנושא...? מה עושים? איפה? איך המשכורת? וכו', וכו'... תודה

Minimal Affair

New member
ועכשיו ברצינות.

אם אני לא טועה, אתה אמור לשלם להם שכר מסוים של כסף, והם שולחים אותך לנציבויות בכל מיני סדרות קולקולות כגון מיחעלא, אהבה מעבר לפינה, וכל החרא הזה. אני לא בטוח שהם גם נותנים לך כזה שכר טוב, אלא סתם שכר, אבל אתה עדיין צריך לשלם להם. אני אישית לא הייתי במשהו מהסוג הזה, אני גם לא רוצה. אבל יש פה בפורום אנשים שהיו בדברים הללו, אז אני בטוח שהם יחזירו לך תשובה יותר מפרטת, לגבי מחירים וכל זה.

תשמע..

אני ההיתי בסוכנות טייק טו שזאת בעיקר סוכנות ניצבים.. אתה משלם להם סכום מסוים (אני שילמתי בערך 250 שקל אם אני לא טועה..) הם עושים לך תמונות ושולחים אותך להיות ניצב בכל מיני סדרות/פרסומות וכו... השכר הוא ממוצע ונע בין ה100-250 ליום צילומים זה תלוי בגודל ההפקה.. אני ההיתי ניצבת בפרסומת של קרלו וקיבלתי 250 ליום.. העניין פה זה אם זה מספיק לך.. ניצב זה לא משהו במיוחד אם יש לך שאיפות יותר גדולות.. וזה אפילו מאוד מעצבן ליהיות יום שלם על סט ולא לעשות כלום כשאתה כל כך רוצה.. אבל שוב.. זה תלוי בך..

Noam S

New member
ואם יש לי כבר תמונות?

ו... כל כמה זמן קוראים לך? פעם בחודש או על בסיס יומי?

Noam S

New member
אני לא שואף להיות שחקן, אני שואף

למשכורת נורמלית...

בניגוד לטעות הנפוצה

היותך ניצב לא תקדם אותך למעמד של שחקן שמחזיק טקסט או דמות. לכן, בהתאם לשיאופת שלך, ניצבות לא תשרת את מה שאתה רוצה להשיג.

אופס.. שלחתי בטעות

כי ניצבות היא לא עבודה על בסיס קבוע , והשכר הוא מצומצם אז יהיה לך קשה להתבסס עליו למחייה.

Noam S

New member
אז "מרוויחים" שם 250ש"ח פעם

בשבוע? ואם יש שבוע צילומים אז 250 ליום למשך אותו שבוע, ואח"כ כלום...?

בדיוק

אתה יכול לתפוק קופה אפילו חודש שלם, אבל אז חצי שנה לא תהיה לך עבודה. ככה זה ב Show Business...

נכון.. ככה זה

בעצם רק כשהם קוראים לך אתה מקבל כסף וזה יכול ליהיות אולי 3 פעמים בשבוע אבל גם יכול ליהיות פעם בחודשיים.. משהו בסגנון.. כסף גדול לא תעשה מזה אם זאת המטרה שלך... אלה אם כן ממש ממש רוצים אותך ואתה אחד שאין לו בעיה להגיע לכל מקום בכל זמן..

Noam S

New member
הם דואגים להסעות?

ולא חייבים להגיע לכל מקום שהם קוראים לך, כן? (בטח אני נשמע דפוק... אני פשוט לא יודע איך זה שם...)

nicky gil

New member
שאלה בנושא

עם הייתי בסוכנות שחקנים/ניצבים ולא קיבלתי אף אודישן ולא הזמינו אותי לאף פרסומת זה הגיוני? איך אני מסיגה פרסומות? גם כניצב וגם כשחקן? אני נואשת.....

gsh10

New member
באיזה סוכנות את נמצאת???תכנסי...

אם את חתמת איתם על חוזה הם מחוייבים לשלוח אותך לאודישנים את צריכה לעבור על החוזה שוב אם רשום את זה שמה והם לא עשו עם זה כלום קודם כל תבררי איתם אם הם מנסים להתחמק את יכולה לתבוע אותם!

nicky gil

New member
כתוב..

שהם לא מתחייבים לימוצא אודישנים אלה לפרסם אותי עם שואלים. יש לך המלצה על סוכניות. שם הסוכנות שהייתי באה היא פארסט.

gsh10

New member
אויייש אני שונאת את הסוכניות האלו

האמת- זה סוכנויות שבטח הילדה של הבעלים כל הזמן בפרסומות מה זה "אם שואלים אותם" בטח יש שם מלא מלא אנשים!!!כמה שילמת להם?ובת כמה את? אני לא יודעת בדיוק על סוכנויות למשחק אבל שמעתי על כמה יש את take 2- זה לנציבים (למרות שהייתי פעם נציבה וזה לא כיף...)ויש את סוכנות אקסטרה. ואני לא מכירה עוד סוכנויות שהם למשחק אני מכירה סוכנויות דוגמנות שאם תהיה אצלם הם יוכלו להפוף אותך לשחקנים אבל את גם תהיה צריכה להיות דוגמנית

למעלה