סוכן נסיעות מומלץ היי, אשמח לקבל המלצה על סוכן/סוכנת נסיעות הגון, טוב, נעים ומקצועי. תודה!
N Noxa New member 2/3/14 #1 סוכן נסיעות מומלץ היי, אשמח לקבל המלצה על סוכן/סוכנת נסיעות הגון, טוב, נעים ומקצועי. תודה!
צ צמר גפן מתוק1 New member 2/3/14 #2 קליספרה המליצה לי בזמנו על מישהי והיא הייתה מצויינת, עזרה לי בהתלבטות שהייתה לי ולא נחה עד שמצאה את הטיסות הכי טובות וזולות לצערי אני לא מצואת את הטלפון שלה , תשלחי מסר לקליספרה
קליספרה המליצה לי בזמנו על מישהי והיא הייתה מצויינת, עזרה לי בהתלבטות שהייתה לי ולא נחה עד שמצאה את הטיסות הכי טובות וזולות לצערי אני לא מצואת את הטלפון שלה , תשלחי מסר לקליספרה
ש שקדייה New member 2/3/14 #4 עוד יש דבר כזה בכלל? לדעתי נשארו רק סוכנויות שמטפלות בחברות שמטיסות הרבה עובדים לטיסות עסקים, או חברות שמתמחות בכל מיני טיולים סופר-דופר מיוחדים. סתם סוכן נסיעות, נראה לי שזה זן נכחד. כבר אין בזה צורך...
עוד יש דבר כזה בכלל? לדעתי נשארו רק סוכנויות שמטפלות בחברות שמטיסות הרבה עובדים לטיסות עסקים, או חברות שמתמחות בכל מיני טיולים סופר-דופר מיוחדים. סתם סוכן נסיעות, נראה לי שזה זן נכחד. כבר אין בזה צורך...
ש שקדייה New member 2/3/14 #9 מגע? טוב.. העולם מלא באנשים שונים ומגוונים, וטוב שכך. ממה שאני יודעת, זה באמת מקצוע שהולך ונעלם, מכירה כמה סוכנויות שנסגרו כי זה שירות שבאמת כבר לא רלוונטי למציאות של ימינו.
מגע? טוב.. העולם מלא באנשים שונים ומגוונים, וטוב שכך. ממה שאני יודעת, זה באמת מקצוע שהולך ונעלם, מכירה כמה סוכנויות שנסגרו כי זה שירות שבאמת כבר לא רלוונטי למציאות של ימינו.