"סוכן הביטוח שלי"

"סוכן הביטוח שלי"

מכירים את זה שמתקשרים אליכם סוכני ביטוח למינהם ומשגעים לכם את השכל? יש לי ביטוח חיים, ביטוח בריאות, ביטוח ילדים, חיסכון לאוניברסיטה, ביטוח שינים, אוףףףףף כל הזמן מתקשרים, יום אחד החלטתי לעשות סוף להטרדות האלה, כי אני לא מתכוונת למות כל כך מהר. קיבלתי טלפון מסוכן ביטוח רונן היה שמו, אמר יש לי הצעה שחבל לפספס אותה, אותו רגע רציתי לדפוק לו בראש פטיש אבל אני אישה מנומסת ואמרתי לו " שמע תבוא מחר אחר הצהריים ונישמע מה יש לך להציע לי למרות שאני מכירה את סוגי הביטוח ", קבענו למחרת בשעה שש בערב. למחרת חיכיתי לרגע בו הגיע הבייתה ואפשוט את בגדי, אתרענן עם מקלחת קרה שתקרר את גופי , שכחתי לגמרי שסוכן הביטוח היה צריך להגיע בשעה 6 בערב , הראש שלי היה טרוד בהמון דברים . הגיע השעה 4 , דקה אחרי כן לא נישארתי בעבודה התנעתי את הרכב נסעתי הביתה לאסוף את הילדים ולקחת אותם לאבא שלהם , זה היה היום שלו בשבוע לקחת אותם , חזרתי הביתה " אוחחחחח" איזה שקט חשבתי לי כי הראש שלי התפוצץ והיה מלא בהטרדות ומחשבות של יום יום . הדלקתי את המזגן פשטתי את בגדיי וניכנסתי לאמבטיה , אךךךך איך המים קררו את גופי , הרגיעו אותי לגמרי , ברקע שמעתי מוזיקה קלאסית , ואני מתענגת במים ונהנית מכל רגע ולפתע מצלצל הפעמון בדלת , פתאום ניזכרתי שקבעתי עם ההוא , סוכן הביטוח שרצה לחדש לי דבר מה . יצאתי מהמקלחת רטובה " ועצבנית " זרקתי על שימלה קצרצרה מה ששלפתי באותו רגע מהארון , ללא תחתונים וללא חזיה , שערי היה רטוב ומטפטף מים על הריצפה בבית , פתחתי את הדלת במבט כועס וזועפת על שהפריע לשלוותי , הוא עמד בפתח הדלת גבר שחום עם עינים שחורות חודרניות , מיד השתנו מבטי והרגשתי שאני נמסה רק מהמבט שלו , היה לו ריח משכר של טבק " אוחחחחח" מתה על האפטר- שייב טבק תמיד ידעתי שטבק עושה לי את זה . הכנסתי אותו לביתי , הצעתי לו לשתות " הוא ביקש קפה טורקי " ואילו אני שתיתי נס קפה , ודיברנו על נושא הביטוח במשך כמעט שעה , בזמן הזה אכלתי אותו במבטים לא הסתרתי לשניה כמה אני חושקת בו , האווירה היתה חמה , הרבה מתח מיני באוויר , ותוך כדי שיחה הייתי חיבת להריח אותו , לטעום , פתאום בלי שום התרעה התקרבתי אליו לאט לאט , אני מריחה אותו ונמסה כולי ניגשת לטעום את שפתיו , " הממממממממ" טעיםםם . והנה הוא לוחש לי פתאום באוזן שהשימלה שלי משגעת אותו , הצעתי לו לפשוט לי אותה והוא כמובן ביצע זאת בשמחה , ראשי היה מסוחרר מהריח שנדף ממנו . נשכבתי לאחור ערומה מול אדם שבעצם אני לא מכירה , אדם שלא פגשתי סקסי להפליא , הוא החל לגעת בי בעדינות ללטף את רגליי , את ביטני , מתקרב אט אט לאיבר מיני , אני נאנחת עוצמת עינים ומקשיבה לדפקות ליבי שפועמות בחוזקה , חשתי אך ידיו עולות לשדיי , הוא לוחש בקול סקסי " איזה חזה משגע יש לך " , אני לגמרי מטורפת הוא משגע אותי , אני רטובה כולי , מתה שימשיך ואילו הוא כאילו קורא את מחשבותיי , מתחיל לנשק אותי , ללקק אותי , את גופי, הוא יורד מטה , ושם מנשק בעדינות את הדגדגן שלי וממשיך הלאה , אני רועדת כולי מתחננת בתוכי שימשיך , והוא מנשק את רגליי ומלטף את גופי , והנה שוב אני מרגישה את לשונו איך הוא מלקק את הדגדגן מחדיר את לשונו , " אוחחחחחח " אני נרגעת , נאנחת קלות למגע לשונו אצלי בדגדגן כמה הוא חם, הוא המשיך לשגע אותי שם ועכשיו גם החדיר לי אצבע ובתנועות בקצב פרוע הוא מוציא ומכניס , ואז נותן לי לטעום את מיצי ," המממממ " טעים מתה על הטעם הזה , על הריח . התעשטתי על עצמי לרגע והרגשתי שגם לו מגיע להרגיש את ההרגשה של הפאן הזה , השכבתי אותו וכמו חתולה התחלתי ללקק את גופו החלק , נשכתי את הפיטמות שלו הוא נאנח , אט אט ירדתי אל הזין שלו , הוא חם ועמד כמו טיל , מלקקת , מוצצת , כמו שאני יודעת , הוא תפס לי בראש ומשך אותי עליו , לא יכולתי להתאפק עוד והתישבתי על הזין שלו החדרתי אותו אליי , הוא תפס במוטני ומעלה ומוריד אותי בחוזקה על הזין שלו , צעקתי " כןןןןן.....חזק....רוצה עוד...אוחחח..." רונן לחש לי באוזן תוך כדי ליקוק " אפשר לגמור לך בפה? " עניתי בטח שכן אני מתה לטעום אותך אני רוצה שתגמור בפה שלי רונן " הוא הוציא את הזין בזהירות מתוך הכוס שלי ירדתי לאט והוא הכניס לי אותו לתוך הפה , אני מצצתי את הזין המדהים הזה חזק ומהר ופתאום הוא צעק " אוחחח ....כן....אני גומר..." הרגשתי אך הזרם משפריץ בתוך פי , בלעתי את הכל מלקקת לאט את הזין שלו מרגישה אותו כה רך בתוך הפה שלי , מתענגת על טעמו , כאשר לבסוף הוצאתי אותו מהפה ליקקתי את שפתי כאילו עכשיו טעמתי מהסוכריה הכי טעימה בעולם . נישכבנו ככה זה ליד זאת ערומים למשך 10 דקות נחים מהמאמץ , מחייכים חיוך סטני כזה , ואז קמנו התלבשנו ... נו אתם בטח כבר מנחשים.....כן חתמתי על ביטוח חיים..חחח דרך נפלאאאאא להסכים לתנאי הביטוח

T r i l i a n

New member
דפקו אותך עם הביטוח ../images/Emo6.gif

סיפור יפה

Sefy

New member
!I Think you should have signed HIM

Cause you just showed him why you are signing the insurance for

למעלה