סוכות הגיע תוכי בא

קווטר

New member
סוכות הגיע תוכי בא

כנראה אחרי סוכות אני אקנה לי קווקר קטן, קראתי קצת פה ושם על תוכים בכלליות אבל לא מצאתי משהו ספציפי על קווקר. אני רוצה יותר להתמקד באוכל שלו ובחינוך, יש לכם אתר עם פרטים בנושא? רצוי אתר בעברית

רואי

New member
בסך הכל

לא אמור להיות הבדל בטיפול בין קוואקר לבין תוכי אחר...

174M4R

New member
../images/Emo45.gif

אבל עדיין רצוי ליקרוא מאמרים על התוכי בשביל לדעת בערך מה האופי שלו וכו...

קווטר

New member
קראתי מעט

הבנתי שהוא חברותי נחמד וליצן לא קטן, היה לי פעם תוכים וכמו רוב האנשים הם קיבלו אצלי רק דוחן וגרעינים חמניה. הפעם אני רוצה להיות יותר חכם ולתת יותר מזה, מניסיון אצל חבר ראיתי שהם מקבלים ירקות ופירות וגם חיטה שעברה לילה בתוך דלי מים. דוחן הם מקבלים פעם בכמה זמן סתם בשביל שיהנו וגרעינים שחורים גם לעיתי רחוקות. כלוב כבר יש לי, אם אני לא טועה 60 על 40 גובה 60 גם נדמה לי.

קווטר

New member
לא נראה לי

נכנסים שם זוג קוקטלים בכיף זה בגודל של טלויזיה 20 אינץ בערך

רואי

New member
כלוב

גודל כלוב זה דבר יחסי לדעתי כל כלוב ייחשב קטן בעיני התוכי שנמצא שם כביכול כלוא. ברור שאצל תוכי שהוא האכלת יד שהרבה פעמים מוציאים אותו החוצה זה עוד לא כל כך קריטי, אבל אצל תוכי פראי זה יותר משחק תפקיד וככל שהכלוב יותר גדול כך טוב יותר לתוכי

רואי

New member
בקשר לאוכל

תציץ בשאלות נפוצות בפורום כדי לראת מה עוד לתת לו לאכול

LordOfSpells

New member
אני אתן לך קצת מידע מהנסיון האישי

המצומצם שלי עם הקווקר שלי: גרעינים אני נותן לו כל יום, אבל גפרס מתי שהוא עושה משהו טוב כגון ציות לפקודה. חוץ מזה הוא אוכל כל מה שאני אוכל, הוא פשוט לוקח לי מהפה. אלא אם זה משהו מטוגן או רעילך לו ואז אני לא נותן לו. בקשר לחברותי וזה- לא מדוייק. הוא יהיה מאוד חברותי לאדם שיטפל בו...לשאר בני המפשחה לפעמים נחדמ מאוד לפעמים ממש נבזה. אני יודע שהוא ממש ממש אוהב אותי, הוא די מחבב את אבא שלי...בקשר לשאר... כלוב: הכלוב של הקוואקר של יפתוח 24 שעות ביממה, יש לו ליד הכלוב מאוורר שהוא יכו ללטפס עליו(למעשה הוא כל הזמן על המאוורר) בכללי הוא רק לפעמים בכלוס ומתי שהוא אוכל או שותה. על-כל פנים, אם הוא יהיה סגור בלכוב הזה אז הוא ייראה לו ממש קטן. אם תהיה לו תנועה חופשית בכל הבית אז זה יהיה לו בכיף. רק חסרון ענק-מכונת חרא ירוקה.

למעלה