סוטה ברחוב הנשיאים

ר0ו0ת0ם

New member
סוטה ברחוב הנשיאים

שלום! נכנסתי לפה כי פשוט אני חושבת שזה המקום הכי מתאים, כי אין ממש למי\לאן לפנות עם מה שאני הולכת להגיד. אני גרה באיזור של רחוב הנשיאים\כצנלסון, ב-6 שנים האחרונות שאני גרה ברחוב הארוך הזה, יש איזה סוטה אחד לפי דעתי כבן 50-55 שמסתובב בערבים ופשוט מבצע בעצמו דברים סוטים (המבין יבין...) וכשנשים עוברות לידו הוא פשוט מסתובב לעברן. לפני שבוע בפעם הרביעית זה קרה לי, אותו אדם, הוא גבוה, שמן עם כרס, ולבוש רגיל, פעם אימונית פעם טריקו, ישב ליד התחנה מול הבית כנסת ועשה שם דברים ממש...... גועליים. להתקשר למשטרה אני לא יכולה, כי מה כבר אפשר להגיד להם? עוברים שם ילדים , יש שם 3 גני ילדים, בית ספר, 4 בתי כנסת, אני לא מבינה את זה, איך שנים הוא מסתובב באותו רחוב ופשוט מתלהט מהסטיות שהוא עושה ואף אחד לא עושה כלום. זה לא הגיוני שתקופה כל כך ארוכה הוא מצליח לעשות את זה ואף אחד לא עוצר אותו. קיצקוץ, מישהו נתקל בזה? חוץ ממני (4 פעמים!!)?

מיכל שב

New member
את קצת סותרת את עצמך

איך אפשר לעצור אותו אם אף אחד לא מגיש תלונה במשטרה? את הסוטה הזה חובה לעצור! (אני נתקלתי בסוטה שכזה כשהייתי בת 17 וזו חוויה מאוד מאוד מאוד לא נעימה בלשון המעטה). קודם כל לגשת למשטרה. אם אותו סוטה נמצא באותו מקום אז מאוד קל לאתר אותו. למה לחכות שהוא יאנוס מישהי?

ר0ו0ת0ם

New member
אבל אני לא מכירה אותו

הוא בא ומופיע פתאום אחרי כמה חודשים, לפחות כשלי יוצא לראות אותו, אם הייתי יודעת מי זה בדיוק אז מזמן כבר הייתי אומרת את השם שלו וכל הפרטים למשטרה. הבעיה שאין לי מושג מזה, ואחרי שהוא נחשף הוא בורח.

Bardug0

New member
המשטרה לא עושה כלום

הם יבואו אחרי חצי שעה והוא כבר לא יהיה שם. תלונה אי אפשר להגיש כי אין לה את הפרטים שלו. ואם היו לה את הפרטים שלו, אחרי יומיים הסוטה הזה היה מופיע אצלה בדלת ואונס אותה/דופק בה מכות כי למשטרה האימפוטנטית שלנו אין שום בעייה לתת לכל מי שרוצה את הפרטים האישיים של המתלונן. לכותבת ההודעה המקורית - מצטער. תחיי עם זה. אין מה לעשות.

ר0ו0ת0ם

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

(לגבי מה שכתבת בפיסקה הראשונה). לגביי הפיסקה השנייה,אני לא אחייה עם זה, חשבתי אולי אם האדם הזה כל כך "וותיק" ב"תחום" הזה באזור הרחוב הזה, אז אולי יהיו פה עוד קולות (כי בוא נודה , על תופעות מוזרות בפ"ת של אנשים מוזרים כולם מכירים) אולי יהיה אפשר לארגן משהו. הלוואי שהייתי יכולה לעשות משהו בנידוןץ.

Bardug0

New member
תקשיבי

אני לא יודע למה נוצר הרושם שאם אני אומר מה התמונה המציאותית. אנשים חושבים שאני תומך בתמונה הזו. הלוואי והסוטה המטומטם הזה היה חוטף ת'מכות של החיים שלו. אבל פשוט אין-מה-לעשות. אין. מה את רוצה? שאני אגיד שיש כשאני חושב שאין?! המקרה היחיד שיעשו משהו לאיש הזה, משהו רציני, זה רק אם הוא יתקיף מישהו שמקורב לגורם משטרתי, משפטי או פוליטי. משום מה פושעים אף פעם לא מתנכלים לאנשים האלה, וחבל...

NYMets Man

New member
האמת

קראתי את ההודעה שלו ונראה שהיא נכתבה בשיא הרוגע והשלווה

מיכמיך3

New member
אני לא מבינה למה אתה אומר

שהיא תחייה עם זה?? איך אפשר לחיות ככה שאתה יודע שיש מישהו סוטה/גנב/חשוד שבמסתובב ברחוב שאתה גר בו??? זה לא סתם אחד שגר שני רחובות ליד שאוהב לעבור ברחוב שאתה גר בו.

NYMets Man

New member
היא צריכה לחיות עם זה

אם יש לך פתרון אחר אנחנו מחכים לשמוע אותו

מיכמיך3

New member
שהיא תתקשר למשטרה

ושהמשטרה, מצידי, תיהיה שם 24 שעות עד שיראו ויתפסו אותו. לך אולי יש גם פתרון, שניר?

NYMets Man

New member
לא, אין לי פתרון

אין לי פתרון לזה, ולא לבעיית האונס במדינה, ולא לעונשים המגוכחים שנותנים לפושעים, ולא לגניבות הרכב, ולא לגניבות הרכוש, ולא לאלימות במועדונים או בבית ספר וגם לא לאנטישמיות או למשבר הנפט העולמי... לא נראה לי שלמישהו יש פתרון לדברים שנתתי עכשיו ואגב... זה ש"מצדך" שהמשטרה תהיה שם 24 לא מעניין את המשטרה בטח, אם המשטרה הייתה 24 שעות בכל מקום שעלול להתבצע בו פשע לא היו פשיעות בעולם רק רק דבר אחד חבל... שהעולם לא פועל "מצדי"... והמשטרה לא תשב שם 24 שעות וזאת עובדה לכן, לצערינו הרב, אין פתרון למקרה אלא אם האדיוט יתחיל לאונן מול שוטר

מיכמיך3

New member
אם היית שומע אותי אומרת את המשפט

"שהמשטרה, מצידי, תיהיה שם 24 שעות.." הייתא אולי מבין את זה אחרת. אני לא התכוונתי באמת ברצינות שהמשטרה תיהיה שם 24 שעות אבל שתעשה מעקבים כדי לתפוס את האיש ההוא. הרי המשטרה היא זאת ששומרת על הסדר במדינה, לא?

NYMets Man

New member
אז זהו, שלא

אני לא מצדיק את זה, להפך, אבל אלו העובדות המשטרה בארץ כבר מזמן לא שומרת על הסדר וזו הסיבה למה כל הרבה קשישות מוכות לאור יום, למהנ גנב רכב בממוצע כל 11 דקות ולמה כל סופ"ש מסתיים עם לפחות 5 הרוגים בכבישים ועוד כמה במועדונים תראי, אין בן אדם שמעריך את המשטרה פחות ממני, על סמך החדשות וגם על סמך נסיון אישי (שלא כולכם יודעים אותו) המשטרה זה גוף חסר תועלת שלא עושה כלום במדינה חוץ מלעצור אנשים שלא עושים כלום רק כדי להוכיח את עצמם אחרי כל כך הרבה פאשלות. מיכל, ילדה נרצחה באמצע מקום הומה אדם בצפון ואף אחד לא יודע מי עשה את זה נראה לך שהם יעשו חיפושים כדי למצוא איזה טמבל שמאונן ברחוב?

מיכמיך3

New member
שהבנאדם הזה יעשה מה שבא לו

אבל אם הוא מסתובב ברחובות ויש סיכוי שאולי הוא יעשה משהו למישהו זה קצת מפחיד. גם אני מעריכה את המשטרה שתעשה משהו כשיקרה משהו ושתעשה קצת סדר, אבל אי אפשר להשאיר את זה ככה שבנאדם מוזר עם כל מיני בעיות מסתובבת ברחוב ויש סיכוי שהוא יעשה משהו למישהו.

מיכמיך3

New member
שהבנאדם הזה יעשה מה שבא לו

אבל אם הוא מסתובב ברחובות ויש סיכוי שאולי הוא יעשה משהו למישהו זה קצת מפחיד. גם אני מעריכה את המשטרה שתעשה משהו כשיקרה משהו ושתעשה קצת סדר, אבל אי אפשר להשאיר את זה ככה שבנאדם מוזר עם כל מיני בעיות מסתובב ברחוב ויש סיכוי שהוא יעשה משהו למישהו.

NYMets Man

New member
אי אפשר, אבל זה מה יש

שוב, יש לך פתרון לזה? לא, לא לי ולא לאף אחד כולל למשטרה... אין מה לעשות כי אף אחד לא יפתח במצוד אחריו וכן, זה מפחיד ללכת ברחוב ב-2 בלילה זה מפחיד, וללכת למועדון זה מפחיד, והרבה דברים מפחידים יש מישהו שמגן עלינו ושומר עלינו מפני הפחדשים האלה? לא... לצערנו הרב המשטרה מזמן לא עושה את זה

למעלה