סוחר סמים

תגיד אתה למדת בישיבה של רוצחים?

נגיד כאלה שרצחו ראש ממשלה? ואתה מצפה שיחזיקו ממך אם כל מה שיצא ממך זה סוחר סמים מושתן? הלו???? ציפינו ממך לגדולות ונצורות!!!!! >ובמילה אחת.... א כ ז ב ה !<

סייג לחוכמה שתיקה - מי אמר???

ישנו משפט, מקורו ביידיש (אני חושבת... נועם להצלה..) האומר: אדם יכול לתכנן תוכניות ולהתכוון לדברים מסוימים ובסופו של דבר אלוהים עושה מה שהוא רוצה" (ןסליחה על הניסוח הקלוקל) הסיפור שלך הוא אחת ההוכחות לקיומו של בורא עולם ולדעתו האמיתית על רבנים שכאלו. מכל התגובות שבעולם, יצאה לך הטובה ביותר. אני יכולה לדמיין את התחושה של אחרי.... אוי התענוגות הקטנים... <יורה מתענגת על כמה פעורי פיות שהותירה במהלך החיים>

אבזץ

New member
ולי אמרו כך:

אמר הרב, איש חינוך ידוע,: אתה תהיה איש תקשורת איפה אני ואיפה תקשורת? אפי´ עם עצמי אני לא מתקשר! אולי הוא התכוון למדבקה המתנוססת לתפארה מעל גבי מכוניתי "ת´קשור את העתיד שלך, חיל הקשר האלקטרוניקה המחשבים והעבמי"ם." אולי!? רוח הקודש לא!?

חניבל אהבתי הסיפור שלך

לא מקנא מלמד שלי אם אני ימצא אותו פעם למה ? תשמע כשהיתי ילד בן 12 היה בחיידר שלי מנהג ארור לקום באשמורת הבוקר , בשעה 5 וחצי ללמוד תורה הקדושה , ואם ילד לא בא מפני אונס השינה , עונש , מכות עם רצועה , ואני שואל למה ? למה ? גם חטא לא לקום בבוקר ? מעניין לי מאוד מה יש לי היום מזה שקמתי מוקדם כל יום ויום ללמוד ? אולי מנה כפילה גן-עדן ?

למעלה