סוז אני מאוכזב ממך

green lantern

New member
סוז אני מאוכזב ממך

אני אתמול בלילה רואה לי מאד טי וי והייתה שם להקה שנקראה באנגלית ביבל אני לא יודע מה איתכם אבל ביבל זה תנ"ך אבל לא... היה כתוב תנ"ח מה זה בדיוק תנ"ח-תורה נביאים חטובים (נביאים חטובים בביקיני)....

לא הבנת את הקטע

הכול היה מין פרודיה על רוק נוצרי, וללהקה היעני מגניבה קראו byble שזה עם שגיאת כתיב. היינו צריכים למצוא משהו מקביל בעברית....

SaberTooth

New member
קומדור... האם זה נכון../images/Emo35.gif

את עובדת בתירגום סדרות טלווזיה

green lantern

New member
אכן...

השם בוטה בייבל כמו תנ"ך אולי בכתוב זה נראה אחרת... אבל כשחושבים על זה אפשר להמציא ר"ת טובים מאוד לת"נח

כן ולא (וגם "בקרוב")

התפקיד הרשמי שלי הוא "מתאמת תרגומים" כלומר אני אחראית על הכנסת התרגום לסדרות ולסרטים, תוך שינויים ומיני החלטות שונות ומשונות שאני צריכה לקבל. בסופי שבוע אני גם לוקחת כל מיני דברים לתרגום. למשל, צפו בקרוב בסרט "באפי קוטלת הערפדים".... סוזן

dylan

New member
קומנדר, התקלה../images/Emo32.gif

לא ממש קשור, אבל אם למשל היית צריכה לתרגם בדיחה כמו (זה היה ב"יפה והחיה" של דיסני) if it´s not baroque, don´t fix it בגרסה העברית תרגמו את זה ל"קלאסי זה השיא" שזה תרגום די דפוק אבל באמת שהפעם זה לא רק באשמת המתרגם כי זה באמת משפט קשה לתרגום, בקיצור איך את היית מתרגמת את זה, ומה את עושה במקרים כאלה? (לא מבחן, סתם מעניין אותי, זה פשוט משפט שמציק לי כבר הרבה שנים..)

Poopon

New member
איפה?

כלומר, באיזו חברה? סתם מסתקרנת. גם אני במקצוע. (ובבילונית שרוטה לשעבר - נדלקתי קשות על השם שלך) (אח... הנוסטליה... הנוסטלגיה...)

shalti

New member
אתה מדבר על זה?

יש אין ספור טעויות תרגום בטלוויזיה הייתי נותן דוגמאות אבל אני לא זוכר כרגע וקומנדור, אולי תדברי עם הבוסים שלך שישכרו אנשים שיודעית אנגלית בסיסית וגם אנגלית של הרחוב, שלפחות התרגום יהיה נורמלי

Jenkins

New member
נו באמת

יש יותר מחברה אחת שמתרגמת סדרות טלוויזיה, אתה יודע? כבר חרשו את הנושא הזה בטירוף... אנחנו סומכים על סוזן שתשמור על האמינות כמה שיותר, ואם לא, אז יש למי להתלונן.

אני כל כך מסכימה

הרי אני הראשונה שמתלוננת, כי התרגומים עוברים דרכי. עכשיו אתם מבינים יותר טוב את העבודה שלי. אני צריכה לעלות על הדברים האלה לפני שזה מגיע לשידור.

Lizz

New member
הו, הכאב

מישהו ראה את התרגום של הטיק לאחרונה?

Chandler Rulz

New member
יש גם

הרבה מתרגמים שמתבלבלים בין ´ו´ ל-´ן´ ואז לפעמים כשרוצים לכתוב לדומא את המילה ´זיו´ יוצא ´זין´ ןכו´.......

למעלה