סוזקי סמוראי

mrrog

New member
סוזקי סמוראי

אהלן חברים, בטוח שמעתם את השאלה הזאת אלף פעם, אבל חפשתי בארכיון ולא מצאתי תשובה ... מצטער (-: טוב אז ככה, אני חייל משוחרר יש לי תקציב של 15000 אלף שקל אני ממש אבל ממש לא רוצה אונו/פיאסטה/205 רוצה משהו טוב לאיזה שנה ,שנה וחצי אני מתחיל לעבוד עוד חודש.. א.האם יש סמוראי בתקציב שלי? ב. האם הוא יהיה במצב טוב/נורמאלי? ג. האם אני יצליח להחזיק סמוראי בתקציב הזה?? ד. בוא נצא מתוך נקודות הנחה שאני לא בדיוק מכונאי ולא כל כך מבין בתיקון רכבים.... ה.האם זאת הרפתקאה? אולי כדי לרדת מהסיפור ולקנות משהו קטן אחר? נ.ב בכוונה אני מחפש סמוראי כי לפני מה שהבנתי זהו גייפ מעולה למתחילים ,אין לי ניסיון ברכבי שטח

lizard

New member
זאת הרפתקאה ובמחיר הזה

כנראה שתמצא משהו שידרוש ממך יישור קו כלשהו. אני לא בטוח מה תצרוכת הדלק של רכב שכזה, אבל הוא יקר יותר מאשר רכב פרטי. תחפש בג'יפטריפ, יש שם הרבה שמוכרים סמוראי.

mrrog

New member
סוזוקי

קודם כל תודה על התשובה! למישהו יש עוד תגובות אני אשמח... מה זאת אומרת ישור קו<? אני פשוט מפחד שאני ישתעבד לאוטו... ואת זה אני ממש לא רוצה... האם לוותר על חלום?? מישהו בעל סמוראי יכול לענות לי כמה בערך עולה להחזיק אותו?

lizard

New member
תכנס לאתר ג'יפולוג ותדבר עם

בחור בשם נקסוס. כששקלתי קניה של סמוראי הוא הסביר לי עלויות בגדול. יישור קו זה אומר לתקן כל מיני דברים על מנת שהאוטו יסע כמו שצריך. בתיאוריה לא צריך את זה אבל במעשי לפעמים זה נדרש. בדר"כ ייקור קו זה משהו שנעשה במשך 3-4 שנים, אבל יש כאלו שעשו את זה בחודש הראשון. זה הכול תלוי בתקציב.

למעלה