סוזוקי סמוראי

ב ז ר נ ו

New member
סוזוקי סמוראי

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על הסמוראי: נוחות נסיעה (נמוכה, אני יודע, אבל מאיזה סיבות), אמינות, יכולות שטח, רמת עלויות טיפול, ניצול דלק וכו'. תודה, אסף.

adimenta

New member
בקשר לחתימה

לא יודעת אם התחבטת בשאלה (אני יודעת שאני כן - כ10 שנים כבר!!!!) יש לציין - אין לי ניסוח טוב לזה בכלל! למה משחת השיניים בעלת 3 צבעים תמיד תצא יפה וחלקה (והצבעים לא מתערבבים!) גם אם מועכים אותה, דורכים או יושבים עליה?!?!?

orlyst

New member
איזה שטות גמורה!!

מאיפה הבאת את השטות הזו?? יש לך מושג איך נראה סמוראי בכלל?? סמוראי הוא מלך השטח לג'יפים בנפח מנוע שלו - קטן, קצר ובעל עבירות בלתי תאמן.. כמובן ש 80% תלוי בנהג אבל גם אחד כמוך אולי שבקושי מגיע לדוושות לא יצליח לפספס עם הרכב הזה..

Avi 66

New member
YOSSI331 מאיפה הבאת את השטות הזאת?

אני עשיתי עם הסמוראי שלי דברים שגי'פים אחרים היו חולמים לעשות בשטח ואני לא מדבר על נהיגה בדיונות אלה על בולדרים , עליות גבוהות ומה לא. סמוראי גי'פ עירוני????? חחחחחחחחחחחחח בדיחת החודש.

The Red Baron

New member
ילדים תרגיעו

רק כדי לעצבן אותכם - אני מוכן להוכיח לכם שויטארה הרבה יותר עבירה מהסמוראי שלכם . רק תביאו רצועות כדי שאחלץ אותכם . ולעיניין סמוראי הוא אכן מלך השטח בנפח המנוע שלו (את האמת זה המשפט הכי טיפשי ששמעתי מיזה זמן ) - כי הוא רכב השטח היחיד שנפח 1300 בשוק בארץ (הטריוס אין לו LOW ובכלל זה לא ממש רכב שטח ) . כל CJ , סופה או דיפנדר עדיפים בשטח ושלא תשלה את עצמך . (כי אז אתה עלול להתהפך ) . מאיפה הגעת לנתון ש 80 אחוז תלוי בנהג ? בלי קשר היחס שלך די מזלזל במיוחד שאתה לא יודע עם מי אתה מדבר . יש פה אנשים שהתקינו נעילות דפרנציאל לסמוראים כשאתה שיחקת במכוניות צעצוע . זה שסמוראי זה הרכב שלך זה לא אומר שזה הרכב שטח הכי טוב שיש ...

עם כל הכבוד לויטארה... ויש כבוד

היא פחות עבירה מן הסמוראי-גם שוקלת יותר, גם זויות מרכב פחות טובות. רק יתרון בנפח מנוע. אתה בעצמך הגדרת ויטארה ככביש שטח וסמוראי כרכב שטח. אם אתה מעוניין אביא גם ציטוטים מפורום סוזוקי ב- jeeptrip ...

The Red Baron

New member
ויטארע

לויטרע יש יתרונות על הסמוראי בשטח . ז"א בחלק מהשטח . למשל בבוץ אין את הביצה הקידמית שתעצור את הרכב , כמו כן הויטארע הרבה יותר יציבה . ההבדל במשקל זניח . לא מכיר מזה jeeptrip , לא יודע מי מבין שם או לא . ודרך אגב הסמוראי יותר עביר מויטרע ברוב המקומות , גם יותר קל לשפר אותו . אבל עדיין מכיוון שאני מכיר את הרכב שלי מספיק טוב (במיוחד את החסרונות שלו ) עוד לא נעצרתי אף פעם איפה שסמוראים נעולים ומשופרים עברו - אני מדבר על נהגים ממש טובים בסמוראים . אישית אני חולה על סמוראי פתוח - זה רכב שטח אמיתי . אבל מפחיד אותי לנהוג בו (ונהגתי) בשטח בגלל חוסר היציבות שלו .

The Red Baron

New member
ראית את

הויטארה הלבנה שלי ? נעילה אחורית , הגבהה של 4.5 ס"מ - צמיגי שטח מלא 215 75 15 .

התפרסמה פה לפני כמה זמן תמונה של

ויטארה משופרת מאוד, לא יודע אם היא שלך או לא. בכל מקרה הייתי שמח לראות. לי אישית יש ג'ימני (עדיין) במצב סטנדרטי (חוץ מצמיגי 50-50). כשיתפנו קצת חסכונות המטרה להכניס בו כמה שיפורים... לא כרגע לצערי.

The Red Baron

New member
תן לינק

ראיתי פה ויטארה ירוקה או כחולה מאוד משופרת . גימיני תחליף לצמיגי שטח 215 75 15 , שים נעילה אחורית וסע לשלום .... לא צריך להגזים בשיפורים ותוספות . יש שיפורים שעושים את ההבדל ויש שיפורים שהם באמת משפיעים רק במצבים נדירים או באחוזים בודדים .

אז ככה...

1. לגבי הלינק לויטארה המשופרת: ויטארה 2. המידה שציינת, ניתן לאשר אותה בקלות ברשיון הרכב? או שצריך איזשהי קומבינה? לפי הבנתי זה חתך שונה ורוחב שונה? זה לא מצריך גם הגבהת מרכב? 3. לא, התכוונתי ל- jeeptrip.com הידוע לכל.

למעלה