שלום לפורום המכובד, לאחרונה רכשתי ג'יפ ג'ימיני שנת 2000, אוטומט. רציתי לדעת, מהם הכללים לשילוב ההנעה הכפולה (מהירות נסיעה מקסימלית, חייבים לבצע במצב סטטי וכו') תודה
COPY PASTE 4X4 חלש יותר (לכביש) יכול להשתלב עד מהירות 100 אם הגלגלים ישרים 4X4 לשטח יכול להשתלב רק בעצירה מוחלטת ובניוטרל (או שאני טועה וצריך עצירה מוחלטת והילוך)
../images/Emo45.gif בג'ימני אסור לנסוע 4X4 בכביש!!!
אין דיפרנציאל מרכזי כמו ברכבי 4X4 עם הנעה קבועה אלא תיבת טרנספר ולכן נסיעה 4X4 בכביש גומרת מכלולים ויכולה גם להיות מסוכנת. שילוב 4X4 HI אפשרי גם תוך כדי נסיעה לא מהירה שילוב 4X4 LOW רק בעצירה מוחלטת וניוטרל כנ"ל גם בשילוב חזרה ל- HI.
כי כתבת שטויות , הבעיה שמעבר לנזק לרכב - מדובר לסיכוי ממשי לאיבוד אחיזה ותאונה . אם היית מבין בקצת את משמעות הדברים שלך - היית מבין על מה אני מדבר . יש גבול למה שהדף יכול לסבול . אני מציע לך בחום לא לכתוב עצות לאחרים מעבר לגאנטים מגנזיום ומנורות סגולות.
פרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיני