סוזוקי ג'ימיני

krishnnaa

New member
סוזוקי ג'ימיני

שלום לפורום המכובד, לאחרונה רכשתי ג'יפ ג'ימיני שנת 2000, אוטומט. רציתי לדעת, מהם הכללים לשילוב ההנעה הכפולה (מהירות נסיעה מקסימלית, חייבים לבצע במצב סטטי וכו') תודה

מממ4

New member
כתבתי את זה בשרשור אחר לפני דקה....

COPY PASTE 4X4 חלש יותר (לכביש) יכול להשתלב עד מהירות 100 אם הגלגלים ישרים 4X4 לשטח יכול להשתלב רק בעצירה מוחלטת ובניוטרל (או שאני טועה וצריך עצירה מוחלטת והילוך)

krishnnaa

New member
אם אפשר לפרט קצת יותר

אני מניח שהכוונה שלך הייתה ל - Hi ו Low בתור אחד שחדש בתחום, ונהג עד היום עם הנעה כפולה קבועה, האם ה-HI מקביל להנעה כפולה קבועה? תודה

../images/Emo45.gif בג'ימני אסור לנסוע 4X4 בכביש!!!

אין דיפרנציאל מרכזי כמו ברכבי 4X4 עם הנעה קבועה אלא תיבת טרנספר ולכן נסיעה 4X4 בכביש גומרת מכלולים ויכולה גם להיות מסוכנת. שילוב 4X4 HI אפשרי גם תוך כדי נסיעה לא מהירה שילוב 4X4 LOW רק בעצירה מוחלטת וניוטרל כנ"ל גם בשילוב חזרה ל- HI.

The Red Baron

New member
טוב שכתבת - עדיף שהיית שותק

כי כתבת שטויות , הבעיה שמעבר לנזק לרכב - מדובר לסיכוי ממשי לאיבוד אחיזה ותאונה . אם היית מבין בקצת את משמעות הדברים שלך - היית מבין על מה אני מדבר . יש גבול למה שהדף יכול לסבול . אני מציע לך בחום לא לכתוב עצות לאחרים מעבר לגאנטים מגנזיום ומנורות סגולות.

kobiz99

New member
תשובה סופית ומוחלטת לפי הוראות היצרן

פרטים מתוך הפרוספקט של גימיני

kobiz99

New member
פרטים מתוך הפרוספקט של גימיני

פרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיניפרטים מתוך הפרוספקט של גימיני

למעלה