סוזוקי ג´ימני לשטח

*אגוזית*

New member
סוזוקי ג´ימני לשטח

שלום לכולם רציתי לשאול אם הג´מני מתאים לשטח (1300 סמ"ק?) ובייחוד למתחילים (כאלו שאין להם נסיון שטח) כמו כן אשמח לקבל מידע בענין עלויות שוטפות, טיפולים..ביטוח.. כל דבר שאפשר (ניתן לשלוח למסר אישי) אגב, מי יבואן סוזוקי בארץ? תודה מראש

hagail

New member
ג´ימיני

הג´ימיני הוא בעצם סמוראי מתקדם. מנוע חזק יותר (80 כ"ס) ,סרנים חיים ,שילדת סולם,הילוך כוח LOW. בקיצור בנוי כמו שרכב שטח צריך להיות בנוי !!!! אינו זקוק למיגון תחתון הכל ממוגן בתוך השילדה אפילו המוט המקשר ממוקם מאחורי הסרן הקידמי (להגנה מפני סלעים). עם שיפורים לא יקרים יחסית יכול להיות חיית שטח. 1. צמיגי שטח מלא במידה 215 15 (לא בטוח שנתן להכניס לרישיון אבל שווה לנסות) 2. הגבהה ע"י קיט של חברה ידועה. 3. לאחר צבירת מספיק ניסיון, נעילה אחורית וגם קידמית (קדמית לדעתי עדין אין) ניתן גם כמובן לשפר את המנוע אבל יקר לא צריך לדעתי . אישית הייתי הולך על הידני. בקיצור רכב מדהים למתחילים ולמתקדמים. נא לא לשכוח שלמרות שלרכב רק 1300 סמ"ק ,אבל משקלו העצמי פחות מ 1 טון !!! חגי.

hagail

New member
לגבי מחיר התחזוקה

בערך כמו רכב פרטי (לדוגמה סוזוקי סוויפט) כולל טיפולים ביטוחים וצריכת דלק

-רוני-

New member
אמת , אין ספק שהוא מעולה\

אם רואים עלויות הרכב הכלליות לעומת הביצועים שווה את ההשקעה ובגדול, אבל אם היה סכום של שש ספרות ומתחיל ב3 היתי ממליץ על משהוא אחר

shayagad

New member
גימני

אני אוהב את הגימני. האוטו "קטן" לכן מתאים ל4 אנשים ללא מטען או 2 אנשים עם מטען. בשטח הוא מגיע לכל מקום והגיר האוטומטי שולט היטב. בכביש עירוני כגון הכביש שעולה לירושים מרגישים שהמנוע קטן.

במבי14

New member
טוב אז הסוזוקי גימני...

זה אוטו סוף הדרך...!!! והוא גם מגיע לסוף הדרך ועובר איפה שרכבים אחרים לא!!! בקיצור... שמן , קטן וקומפקתי!! עופר האחד והיחיד!

hagail

New member
לאגוזית ! סמוראי מדהים למכירה!

אני מכיר בחור נחמד שמוכר סמוראי 98 (קפיצי סליל)מדהים . שמו ברק והפלאפון שלו 054884533 המייל [email protected] הבחור מנסה כבר כמה זמן למכור סמוראי קצר פתוח 98 (הדגם האחרון לפני הג´ימיני). לדעתי שווה ללכת על זה ,רכב נדיר ויפה. תגיד לו שחגי עם ההיילקס שלח אותך. בהצלחה.

מדברבר

New member
יש לי ג´ימני כבר 2.5 שנים

מעולה בשטח עובר כל מקום בקלילות אלגנטית כיפי לנהיגה פרקטי וזול לתחזוקה
(ובכל אופן עדיף אופנוע שטח...)

למעלה