סוורוס נו???????? איך ?????????

קשכפית

New member
סוורוס נו???????? איך ?????????

העם מחכה במתח לשמוע איך מה למה כמה ...

סוורוס

New member
אז הנה סיפור עצוב שמח....

יצאנו אתמול...שיר באה בצורה מדהימה..שמלה שחורה קצרצרה..ענק כסף..ממש סטייל, ועוד זוג ממש כיפי...בן 21 ובת 19 ...כול הזמן הזה נתתי לשיר לשכר לי את החושים..להסתכל על השיער שלה,על העינים שלה בצורה אובססיבית..טוב לא ממש ככה..אבל היתי מוקסם... ןסתם הלכנו לאיזה מסיבה בפאב..היה נורא כיף....הזמנתי אותה לסלואו....טוב את זה היא לא כול כך יודעת לרקוד את זה.....אז סתם עשינו צחוקים עד שזה עבר....ואז אתם לא תאמינו !!!!!איזה מדהים היא רוקדת סלסה. וואו..כול הגוף שלה נהיה פשוט חם!!!! חבל שאין לי תמונה שלה לשלוח לכם... בחיים לא ראיתי כזה ריקוד מכזו בחורה....אני מאוהב..פשוט מאוהב... טוב חבל שהזוג בא כי היה לה איך לחזור...ב4 בבוקר הם נסעו..כמה..וטוב שכך..למה היתי מה זה סובל עם היא היתה ישנה אצלי..היתי צריך חדר נפרד לישון...טוב אני לא אכתוב את כול הההה...מחשבות.. לא היה סלואו...מגע כן היה..צ´יזס...וואואו..שלא אתחיל להיזכר, והנה סיפור עצוב שמח...נחשו היום מי התקשר אלי בבוקר...כן הידיד הזה שהיה מוכר לי בתל אביב. אמר שהיגע אליו המון חומר ובשבילי הוא מזמין אותי אליו..לנסות את זה..חופשי כמה כמות שרוצים טוב נו מה אני יגיד לכם...איך אני יכול לסרב לזה בכלל?..נהיו לי כאלה פרפרים בבטן שחצי שעה ישבתי מקופל על המיטה מנסה לחנוק את הרצון..את התשוקה הזו..מנסה מנסה..אבל רק נחלש.. איך לעזזל אני אמור לסרב להצעה כזו? איזה שד התקשר אלי?מה אני יכול עוד להגיד.. הלכתי כמו איזה מטורף...כמו כלב מורעב....בטח טיש (נוקי שלי) יודעת מה זה הכלב המורעב הזה כמו איזה מטורף... אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף...הגעתי אליו...הוא כבר הזריק לכמה חברה שם. כול החדר היה מלא עשן של סיגריות..קטורת...ועוד...הוא בירך אותי בהי אחי..איפו הית..כבר חשבתי שעזבת לחול..(איזה בדיחה צולעת...הוא כנראה היה מסטול לאללה)..שאל אותי איך אני רוצה לנסות...אם הבאתי איזה סרט מעניין לראות..(לא הבאתי...רק דיסק של פינק פלויד..) אז שמנו את הדיסק....הראה לי את זה..כזה מהפנט...על המקום הלב שלי נרגע...נהיה רגוע..רק מלראות את זה...כבר ראיתי אותו פותח מזרק .(סליחה עם למישהוא כאן יש לב חלש..אני ינסה לתת פחות פרטים) כמה שרציתי..אבל מזל שאני לא רגיל לזה ושלא עשיתי את זה אף פעם אז היה די קל להגיד לו שאני לוקח בצורה אחרת...טוב ראיתי אותי אולי קצת מאוכזב...אז הביא לי את זה (שלום הרואין האלוהית)....הוצאתי תחופשי חודשי..התחלתי לסדר שורות....שטר של חמישים שח...לגלגל...להתכונן....ו...........אוךךךךךךךךךך...אושר מציף עד העצם... (טוב אני לא חושב שכדאי להמשיך לתאר..לא..לא יש אנשים שלא צריכים לדעת מהזה....אף אחד בעצם..שאף אחד לא יקבל השראה ממני וירצה לנסות...וזה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות) טוב....אכשיו חזרתי הביתה....כול היום רץ על זה...הוא שם איזה סרט קומדיה..כשפחות או יותר היינו בהכרה..(לפחות מספיקה בשביל לקבל אינפורמציה ולרצות לראות)....היה אחלה...נפילה מרסקת של ה5 ימים נקיים.....איך אני יוצא מזה אכשיו? יש לי פול חומר ...מה לחכות שאני יגמור אותו?...עד אז אהיה בטוח מכור לזה, בחיים אני לא אשטוף את זה לבית שימוש....שיתפוצץ העולם זה לא יקרה.....מקסימום נגמור את ה (וואחד)כמות ואפסיק שוב.. יאללה נראה לי שאני מסדר לעצמי עוד שורה.. תאינו לי....זה יותר גרוע מנפילת התאומים..(טוב בשבילי..) אני מקווה שאני אוכל לצאת מזה שוב.. בעצם למה שלא אוכל.....אני לא מכור לזה (עד הסוף.....)יותר גרועים ממני יצאו... יאללה כתבתי כבר יותר מדי...תרגישו טוב......ממני-הנופל שוב ושוב..(נפילה לשמים) שלכם-סוורוס

קשכפית

New member
סוורוס הגעתי וקראתי ו... ../images/Emo7.gif

אני לא אשקר לך, אתה מכור. מצטערת אבל אתה מכור להרואין. לא יכול להגיד לא.. השתמשת (שוב) ויש לך עוד בשביל שבוע... רבאק ממש כואב לי!!!! לדעתי ואל תתעצבן שאני נשמעת כמו מטיפה כזו, אבל אתה זקוק לעזרה ובגדול. איזו עזרה? זה כבר אישי ותלוי בך. אפשרי שאתה צריך לעבור גמילה, אפשרי שטיפול נפשי בנוסף, אפשרי אפילו לעבור לעיר אחרת כדיי ששם לא ימצאו אותך אלה שמפתים אותך... לא יודעת מה כרגע אבל תשמע המקום שאליו זה הולך אצלך הוא לא טוב. אתה מכיר אנשים שמשתמשים והם יוצרים אתך קשר ואתה נסחף לזה, זוכר שלפני שבועיים אמרת שאתה לא מכור, שרק פעם אחת ודי, וזוכר מה אני כתבתי לך? - אין מצב שזה יהיה פעם אחת ודי! ולצערי צדקתי ובגדול. ת´שמע, אני לא מכירה אותך אבל מכל הלב באמת קשה לי "לראות" את הנפילה שנגררת לעוד שבוע ועוד שבוע... כמו שכתבתי אתמול או שילשום, הבעייה טמונה באהבה לסם, אתה עוד אוהב אותו ורוצה אותו ואת מה שזה עושה לך, אז למה להפסיק??.. אבל מצד שני אני קוראת בין השורות שאתה מבין היטב שזה יפגע בכל החיים שיצרת לעצמך, בעבודה, בקשר עם בנות (שיר לדוגמא..) למה שלא תבקש עזרה?? למה שלא תנסה להציל את עצמך עכשיו שעוד אפשר..?? קל להגיד קשה לאללה לעשות - יודעת יודעת, הרי אני חייה עם מכור כמו שאתה יודע. צר לי לשמוע, תתחזק בן אדם, תחשוב לאן אתה הולך.

סורוס אני לא יעזוב אותך כלכך מהר../images/Emo13.gif

אני פה... יהיה בסדר... אוהבת המממווןןןןן המווןן(לא יכולה לכתוב...יש פה...אההממ.אנשים...צנזורה) ומוסרת חיבוקי ענקי- נוקיטשה.

סוורוס

New member
נוקי?באמת?

את כאן???כבר פחדתי שתלכי... קיבלת את המסר? תכתבי יותר... מתגעגע.. כואב מסטול שלך סווורוסססססססססססס

סוורוס

New member
אז הנה סיפור עצוב שמח....

יצאנו אתמול...שיר באה בצורה מדהימה..שמלה שחורה קצרצרה..ענק כסף..ממש סטייל, ועוד זוג ממש כיפי...בן 21 ובת 19 ...כול הזמן הזה נתתי לשיר לשכר לי את החושים..להסתכל על השיער שלה,על העינים שלה בצורה אובססיבית..טוב לא ממש ככה..אבל היתי מוקסם... ןסתם הלכנו לאיזה מסיבה בפאב..היה נורא כיף....הזמנתי אותה לסלואו....טוב את זה היא לא כול כך יודעת לרקוד את זה.....אז סתם עשינו צחוקים עד שזה עבר....ואז אתם לא תאמינו !!!!!איזה מדהים היא רוקדת סלסה. וואו..כול הגוף שלה נהיה פשוט חם!!!! חבל שאין לי תמונה שלה לשלוח לכם... בחיים לא ראיתי כזה ריקוד מכזו בחורה....אני מאוהב..פשוט מאוהב... טוב חבל שהזוג בא כי היה לה איך לחזור...ב4 בבוקר הם נסעו..כמה..וטוב שכך..למה היתי מה זה סובל עם היא היתה ישנה אצלי..היתי צריך חדר נפרד לישון...טוב אני לא אכתוב את כול הההה...מחשבות.. לא היה סלואו...מגע כן היה..צ´יזס...וואואו..שלא אתחיל להיזכר, והנה סיפור עצוב שמח...נחשו היום מי התקשר אלי בבוקר...כן הידיד הזה שהיה מוכר לי בתל אביב. אמר שהיגע אליו המון חומר ובשבילי הוא מזמין אותי אליו..לנסות את זה..חופשי כמה כמות שרוצים טוב נו מה אני יגיד לכם...איך אני יכול לסרב לזה בכלל?..נהיו לי כאלה פרפרים בבטן שחצי שעה ישבתי מקופל על המיטה מנסה לחנוק את הרצון..את התשוקה הזו..מנסה מנסה..אבל רק נחלש.. איך לעזזל אני אמור לסרב להצעה כזו? איזה שד התקשר אלי?מה אני יכול עוד להגיד.. הלכתי כמו איזה מטורף...כמו כלב מורעב....בטח טיש (נוקי שלי) יודעת מה זה הכלב המורעב הזה כמו איזה מטורף... אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף...הגעתי אליו...הוא כבר הזריק לכמה חברה שם. כול החדר היה מלא עשן של סיגריות..קטורת...ועוד...הוא בירך אותי בהי אחי..איפו הית..כבר חשבתי שעזבת לחול..(איזה בדיחה צולעת...הוא כנראה היה מסטול לאללה)..שאל אותי איך אני רוצה לנסות...אם הבאתי איזה סרט מעניין לראות..(לא הבאתי...רק דיסק של פינק פלויד..) אז שמנו את הדיסק....הראה לי את זה..כזה מהפנט...על המקום הלב שלי נרגע...נהיה רגוע..רק מלראות את זה...כבר ראיתי אותו פותח מזרק .(סליחה עם למישהוא כאן יש לב חלש..אני ינסה לתת פחות פרטים) כמה שרציתי..אבל מזל שאני לא רגיל לזה ושלא עשיתי את זה אף פעם אז היה די קל להגיד לו שאני לוקח בצורה אחרת...טוב ראיתי אותי אולי קצת מאוכזב...אז הביא לי את זה (שלום הרואין האלוהית)....הוצאתי תחופשי חודשי..התחלתי לסדר שורות....שטר של חמישים שח...לגלגל...להתכונן....ו...........אוךךךךךךךךךך...אושר מציף עד העצם... (טוב אני לא חושב שכדאי להמשיך לתאר..לא..לא יש אנשים שלא צריכים לדעת מהזה....אף אחד בעצם..שאף אחד לא יקבל השראה ממני וירצה לנסות...וזה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות) טוב....אכשיו חזרתי הביתה....כול היום רץ על זה...הוא שם איזה סרט קומדיה..כשפחות או יותר היינו בהכרה..(לפחות מספיקה בשביל לקבל אינפורמציה ולרצות לראות)....היה אחלה...נפילה מרסקת של ה5 ימים נקיים.....איך אני יוצא מזה אכשיו? יש לי פול חומר ...מה לחכות שאני יגמור אותו?...עד אז אהיה בטוח מכור לזה, בחיים אני לא אשטוף את זה לבית שימוש....שיתפוצץ העולם זה לא יקרה.....מקסימום נגמור את ה (וואחד)כמות ואפסיק שוב.. יאללה נראה לי שאני מסדר לעצמי עוד שורה.. תאינו לי....זה יותר גרוע מנפילת התאומים..(טוב בשבילי..) אני מקווה שאני אוכל לצאת מזה שוב.. בעצם למה שלא אוכל.....אני לא מכור לזה (עד הסוף.....)יותר גרועים ממני יצאו... יאללה כתבתי כבר יותר מדי...תרגישו טוב......ממני-הנופל שוב ושוב..(נפילה לשמים) שלכם-סוורוס

אוי לא!!!

כל כך קיוויתי שתצליח.. אתה חייב להמשיך לנסות, אתה נמע בו אדם נחמד, כולכם, אני מקווה שכולכם תצליחו להיפטר מההתמכרות המעיקה על חייכם,

סוורוס

New member
יש לי רק דבר אחד לשאול ולהגיד

להגיד- זה אחושרמוטה טוב ומדהים.סוחף...אבל מה זה מפחיד כי..(שאלה) איך אני יצא מזה בסוף??מתי יהיה ביכלל סוף?לא שאני מת לגמור עם זה..... מצדי להמשיך עד השמים... אבל שיר בחורה..שמים..עבודה...לא יודע..חיים של בן אדם...אז מה לעשות אם אני פשוט לא מסוגל להגיד לא לסם הזה? אני מתחיל לפחד מעצמי... אני מכיר את עצמי טוב...בקצב כזה אני יזריק את הבת זונה טוב טוב טוב...ואני יודע שלא יוצאים משם כול כך בקלות. ...ואז אני יכול להגיד שלום לשיר....שלום מתוקה.....סוורוס הולך לעולם אחר. שאת לא שייכת אליו... טוב המצב כרגע לא הגיע עד לכאן....בסך הכול יש לי עוד חומר לכמה..ארבע חמש יום.. תלוי בקצב שלי נשאר לי רק להתפלל..שלא אקנה עוד אחרי שיגמר.. ואני אומר להתפלל כי זה מה זה קשה להתאפק.....מהפעם האחרונה לפני חמש יום זה היה סיוט כזה שלא היה לי בחיים....ואחרי המנות האלה? אני יחזיק מעמד??? מקווה שילך הפעם יותר בקלות...שאוכל להפסיק את זה יותר באיזי.....טוב מתוקים.. נערה בהפרעה..במבה מעופפת..מה שלומכם? איפו טיש..כבר הלכה? כשכפית וטייגר-מה אתכם? תכתבו חמודים..

קשכפית

New member
את רואה במבבה מה ניסיתי לומר לך..

את בעצמך מצטערת שזה קרה לו וייחד עם זה את גם רוצה..?? זה ממש לא פיקניק כמו שאת מבינה מסוורוס, כדאי לך להיזהר מזה. סתם עצה ממני אליך..

בטח שאני מצטערת!!

כי הוא רוצה חיים!!! הוא רוצה לצאת לבלות לצאת מזה!!! לי אין חיים,אין לי אם מי ולאן לצאת... אז למה לא?.. הוא בעצמו אמר כמה שזה כיף ומדהים... שהכול נשכח...

סוורוס

New member
הי הי הי ../images/Emo46.gif

אם את מסלפת ואממרת שאני כתבתי כמה זה כיף אז לא הבנת אותי..כן זה כיף כמו להרגיש את האקדח קרוב לראש...כמו שהוא קריר כזה בקיץ.. אבל על תראי לי שאת מפגרת.... כי זה יכאב לך ...יכאבלך יותר ממה שכואב לך אכשיו.... אין לך מושג....גם אני לא בן אדם שמעריך את החיים...אני לפני שהכרתי את ההרואין גם היתי כמוך....את יודעת מה? זה אולי נותן כול כך הרבה אושר.. אבל אחר כך מתחיל גיהנום....ואת תרצי להמשיך לחיות...כי תזכרי שיש חיים גם בלי זה...תזכרי את הבנים...את הבית ספר...את השמים הטהורם.. וגם את תרצי לצאת מיזה מאוחר יותר....אני אומר לך כי עד שלא נפלתי בזה.. (ותהרגו אותי-כשכפית את צודקת אני מכור להרואין...אבל עדיין יכול לצאת....עדיין יכול)לא הערכתי את החיים.... מה את חושבת שזה כיף גדול להיות מכור לזה? כן הרואין זה כיף גדול..אבל הראין וחיים לא הולכים יד ביד.. כבר כתבתי בהודעות קודמות..שהרואין זו מלכה יפיפיה שלוקחת אותי לשמים..לגן עדן...אבל מחזירה אותי יחד אתה..לתוך גיהנום.... תחשבי על זה..על תהיי טועה..על תטעי...יש עוד חיים לפנייך.. את תראי שזה יעבור..ואני? אני חזק זה בסדר....אחרי המנות האלה אני מפסיק...באמת שהפעם זו הפעם האחרונה...מבטיח לעצמי...רק תגמור אתץ הכמות ויאלה לחיים

אוף אלוהים!!!!

אתם לא מבינים נכון?? הודעה אחרי הודעה אני מסבירה לכם שאין טעם לחיים שלי!!! אין!!!! נכון.. אולי הרואין (או סמים..) לא הולכים יד ביד עם החיים.. אבל בשבילי זה טוב... זה חייב להיות יותר טוב מעכשיו... זה בטוח יותר טוב... גם עם לכמה שעות... אז נגמר.. ולוקחים שוב... ושוב אני בעננים..... אז למה לא???? החיים זה לא סיבה מספיק טובה בשבילי....

אוף אלוהים!!!!

אתם לא מבינים נכון?? הודעה אחרי הודעה אני מסבירה לכם שאין טעם לחיים שלי!!! אין!!!! נכון.. אולי הרואין (או סמים..) לא הולכים יד ביד עם החיים.. אבל בשבילי זה טוב... זה חייב להיות יותר טוב מעכשיו... זה בטוח יותר טוב... גם עם לכמה שעות... אז נגמר.. ולוקחים שוב... ושוב אני בעננים..... אז למה לא???? החיים זה לא סיבה מספיק טובה בשבילי....

קשכפית

New member
במבה גם את לא מבינה...

אז בואי אני אסביר לך מה זה "נגמר ולוקחים שוב" תתעוררי ילדה, זה עולה המון כסף... נגמר ולוקחים שוב?? וגם הכסף נגמר, וגם תמכרי כל מה שיש לך והוא יגמר, ואת תיהי כזו צוללת וכזו צמח שלא תוכלי לעבוד ולהרוויח כסף, מה את חושבת שלא יראו עליך את המצב? ואז ישאר לך להיות זונהלא מורה בבית ספר, או מוכרת בחנות או השד יודע מה, כשתהיהי נרקומנית ותרצי שוב מנה כי הרי אין טעם לחיים שלך ותרצי עוד הרואין ועוד יותר הרואין אז תמכרי גם את הגוף שלך כי זה מה שנרקומניות עושות, בטח אחת מבית כמו שלך בלי כסף בלי יציבות. ואז מהר מאוד תמצאי עצמך זונה נרקומנית אז באמת החיים שלך לא יהיו שווים חמישים שקל. אהה ושכחתי גם להזכיר לך, שמזריקים אז הורידים שוקעים אחרי נניח שנה שנתיים, יש גם סימנים, יש מצב שאין כבר איפה להזריק ואז יורדים לרגליים, אהה וגם יש זיהומים ופצעים , ממש פיקניק. אחת כמוך שלא מוצאת טעם בחיים, תתחיל להריח, להריץ ומייד להזריק. איך זה נשמע לך???

קשכפית

New member
תעשי פעם סיבוב ברחוב העליה בתל אביב

זה הרחוב של התחנה המרכזית החדשה, שם יש מקום בו מתרכזים נרקומנים שמחכים "להמריא" ללוד, תסתכלי איך נראות הנרקומניות שם... אולי זה יוציא לך את החשק...בעצם מה אני מנסה לעשות? לשנות את דעתך? את נשמעת לי נחושה להשיג את זה, אנחנו אמרנו, סיפרנו, הזהרנו...אבל את נחושה שזה יהיה טוב, יותר טוב מעכשיו. - אז לכי על זה , מי אני בכלל...

במבה....

פאקקקקקקקקקקקקקקקק מה עובר עלייך ילדה??? אני אגיד ללך דבר אחד: הרואין לא מנסים!!! יש לך חצי מושג כמה עולה גרם של הרואין/קוק/קריסטל וכו´????? זה לא הגראס שאת מעשנת שעולה לך גרושים.... אז נגיד שיש לך כסף לזה...את חושבת שההורים שלך לא ישמו לב??? אני מתארת לעצמי שאת עדיין גרה איתם....מה תהיה התגובה שלהם???? תחשבי לשניה על הבריאות שלך...עזבי את הבריאות , תחשבי על החיים שלך!!! מה עובר עלייך??????? ומה כבר כל כך חרא לך בחיים שאת חייבת סמים בשביל לברוח מהמציאות??? אין לך בית , אוכל , משפחה , חברים????? את בסה"כ ילדה!!!! אז אני יודעת שאני לא דוגמא למופת....אבל לא נכנסתי לסמים בכוונה להכנס אלייהם.... וכשאת אומרת שאת רוצה לנסות משהו יותר חזק...לדעתי זה רק מראה עד כמה שאת ילדה קטנה וטיפשה! תקראי , תדברי עם אנשים ואם עדיין תרצי להכנס לזה.... אז... its your life אבל כל מה שיש לי להגיד לך זה שאת תצטערי על זה!

למעלה