סווצ'רט בוגרת!!!!

Hbentzur

New member
ההצגה נפלאה.

יום שבת הקרוב- 20:00. יום שני- 20:30. שלישי- 20:00. רביעי-20:00. עופר יקירי- ההצגה תהיה כל זה, והרבה מעבר. רק אל תתן לעדי לבחור את הצבע.

עדן.....

אני מבין את הרצון להיות כבר חלק מהבוגרת, אבל אתם תאלצו לחכות עוד קצת. אני מבטיח לך ששנה הבאה גם את תקבלי סווצרט. אפילו יש סיכוי שהוא יהיה צהוב עם כיתוב ירוק!

ע ד ן 7

New member
הדר בוגדת.

אני מבסעי שכנוע שעשו לנו גם סווצ'רט=] תעזרי ליייי. בכל מקרה לנו יש חמצוואר. נתפנק לנו איתו.

ע ד ן 7

New member
הדר בוגדת.

אני במסעי שכנוע שעשו לנו גם סווצ'רט=] תעזרי ליייי. בכל מקרה לנו יש חמצוואר. נתפנק לנו איתו.

גלי234

New member
טוב ככה

לבן על אפור כהה זה הכי יפה חוץ מתכלת על חום, אבל זה אנחנו עושים אז אני לא רוצה 2 אותו דבר כי זה מעפן... ועם החניכים (כן כן יש לנו סווטשרט עם החניכים תקנאו) לבן על כחול כהה... ולכן לבן על אפור כהה זה הכי יפה ולא חרוש קפיש?

אני בעד ירוק אגס על תחול ים כנרת

יאהאלה תימני יאללה אש בעיניים גת גת ואוההההההההה !!!! צ'יקידה אל הבובו

בוש אתה זוכר את ההבטחה של התימני

שתוך שבוע שבועיים הוא מגדל שיח גת ענק בגינה???? נהרי יא תימני בדימוס מה קרה לשיח גת???????????

גלי234

New member
דיכלווווווו

סגול על אפור?מה אנחנו צופים?שום חוש צבע אין לך, אפילו טיפה? לא לא לא לא לא לא אני לא מוכנה... לבן על אפור ולא אכפת לי יום טוב חביביי

Ofer Tal

New member
הוא התחיל לאמן

ילדות קטנים לעשות סלטות במקום.. בנים גידלתי ורוממתי..

גלי234

New member
אם

זה חום ותכלת או כחול כהה ולבן רגלי לא תדרוך יותר במחנה! (איך מתאים עכשיו לפיכלי להגיד "הלוואי שזה חום ותכלת או כחול ולבן"!!!) ברו יא כאפה איך היה לנו כיף באבו גוש בלעדייך!!!!תידרסי

Ofer Tal

New member
חחחחחחחח

ברו יא כאפה איך היה לנו כיף באבו גוש בלעדייך!!!!תידרסי ידעתי שכל השטויות שאת כותבת בסוף יניבו איזה פרי!

גלי234

New member
אני לא באמת רוצה שתידרסי

משוש חיי מושקוש רושקוש פושקוש חושקוש עייני נשמת אפי איך עיצבנת אותי מזל שלא באת... לכי לכי תשתעלי כבר על מישהו

מיכלו1

New member
רק שתדעו

שאם גל הייתה אומרת משוש חיי, זה לא כי היא רוצה להישמע חכמה- להיפך היא רוצה להישמע מטומטמת כי היא אומרת את זה כמו ילד בכיתה ג'! (היא אומרת משוש כמו... עם... לא כמו שאמורים להגיד את זה! תחשבו לבד!)

למעלה