סווצ'רט בוגרת!!!!

סווצ'רט בוגרת!!!!

נא להציע הצעות לצבעים... ואם זה לא יהיה מהיר וריאלי...אני אחליט על הצבע מוהאהאהאהההה!!

rongal1000

New member
אני בעד:

או אפור עם כתוביות לבנות או שחור עם כתוביות לבנות.... הכתוביות פחות משנה.... רק שהצבע של הקפוצ'ון יהיה נורמאלי

amit 100

New member
אני בעד סווצר'ט שקוף...

תאמת שירוק בהיר עם כתוביות בלבן או בצהוב יכול להיות יפה...

Ofer Tal

New member
חום בהיר עם כתוביות אדומות

זה מה שיהיה!ד דרך אגב עומר, למה פתחתי גלריה לסמינר יא' אם לא שמים בו תמונות? יש לך 36 שעות לשים שם תמונות או שאני מוחק ת'גלרייה!

עווומר

New member
לא...

בדיוק היום ניסיתי לדבר עם יונתן חיים ולהגיד לו שישים תתמונות אבל בגלל שאין קליטה שמבוא שלנו השיחה הועברה לתא הקולי... אני אנסה לדבר איתו שוב מחר... אבל אל תמחק אותה! בבקשה! ומזה חום עם אדום מה זה החוסר קשר הזה של הצבעים!? חום עם תכלת זה בסטטטטטטטטטטטט

גלי234

New member
עומר לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

צוות ה' המהולל מוציא סווטשרט חום עם תכלת! הצבע הזה כבר תפוס

טליבנה

New member
אוקע קבלו:

תכלת על חום חום על תכלת סגול על אפור תכלת על שחור כתום על שחור

עווומר

New member
ממש אבל משמ ממש לא...

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב. זה לא משנה איזה צוות תפס את הצבעים האלו או כמה הוא מהולל... כי גם אנחנו צריכים להוציא סווטשירט כזה, אם השכבה שלנו יכלה לסבול מחולצת משולב בורדו, קורס מדצ"ים בורדו, וסווטשירט מחנה בורדו... צוות ה' יצטרך להועיל בטובו וללמוד להתחלק בצבעים הללו! יש הבנה?

הדרר1

New member
זאת הייתי אני

כדאי* ואולי נגיד תחשבו על משהו שכולכם אוהבים.. נגיד עכשיו הסתכלתי על הפח וראיתי עטיפה של כיף כף אז אתם יכולים לעשות כתוביות לבנות על אדום... סתם דוגמה=) בהצלחה

ע ד ן 7

New member
גם בשבילנו..?

בבקשה בבקשה בבקשה תשלבו אותנו בבוגרת=] רק הפעם שיהיה לנו חורף חם. תחשבו עלינוו.

Hbentzur

New member
עדי,

ממך נשללת זכות ההצבעה בכל הנוגע לצבעים. יקירי- הכונו לקאמבק. אחרי שלושה חודשים שבהם לא ראיתי את הבית, וארבעה חודשים בהם לא ראיתי את המחנה- ביום שבת הקרוב נעלה בבית ספר את הערב הראשון של ההפקת סיום בתאטרון. הערב השני הוא ביום שני, ואחריו יש גם בשלישי ורביעי. אשמח אם תבואו. ואחר כך אני חופשיה! לגמרי! מוהא הא הא הא הא! לא יאמן.

Ofer Tal

New member
חזרי הביתה!

אם ההצגה לא תהיה קסאמים לגבות אז עושים סווטשר בצבעים שעדי יבחר אחרי נסיעה של שלוש שעות בקרוסלה וצפייה בלופים של "פנטזיה". ולמי שתהה, כן, זה רע.

למעלה