סוויצריות

allwaysredhead1

New member
היתרון שלנו אייבורי

שאנחנו באמת מדברים על הכל אז אני מקווה שאם יצוץ החוסר נמצא את הדרך להתמודד איתו...מפחיד אבל נתמודד
תודה

בתור אחת שמילדות

הפנטזיות שלה מאוד "נשלטות" אני יכולה לומר לך שהדברים לא מקובעים ואפשר להנות גם מסטייק טוב וגם מהמבורגר טבעוני.
&nbsp
מאוד נוח לי בתפקיד הנשלטת, אבל גברים ונשים מסויימים מוציאים ממני את הדומית.
לקח לי זמן לשחרר את הצד הזה (בהתחלה זה מרגיש מוזר) אבל היום זה תענוג גדול!
&nbsp
אני חושבת שיחסים שיש בהם הרבה תקשורת ופתיחות יכולים לגלות לך דברים חדשים על עצמך.
&nbsp

אנה מיי

New member
תקשיבי, BDSM זה בסך הכול בסופו של דבר סוג של משחק תפקידים

עכשיו, המשחק תפקידים הזה הוא מורכב ועמוק ובעיקר נותן תענוג כי כשאתה נשלט השולט מרוכז רק בך וכל מגע, יריקה או ספנק הוא תשומת לב מלאה אלייך.
המשחק תפקידים הזה הוא דומה גם כשאתה שולט אלא ששם התשומי שאתה מקבל הוא ההערצה של כל נשימה שאתה נושם ושל כל צעד שאתה לוקח.
ברגע שלומדים להנות מהתשומי הזה גם, זה לא בעיה לעשות את הסוויטץ.
מציעה לך לראות כמה סרטי פמדום טובים, אבל של פמדומיות ששוות את היחס ולראות אם את מצליחה להבין מה כיף בזה שגבר חזק הופך חמאה בידיים שלך...
תאמיני לי, אין על זה גם!

allwaysredhead1

New member
אני יודעת שזה ישמע לכם טיפשי

אבל אני לא יכולה לראות את זה אפילו, במוח המעוות שלי אין סיכוי שאשה תעשה כך לגבר,בטח לא לגבר גברי...יש לי על מה לעבוד...

A לוןA

New member
בכלל לא טיפשי

מבחינתי לעבור לצד השני של השוט נראה רחוק כמו לנפנף בידיים ולעוף. פשוט לא משהו שיכול לקרות.
&nbsp
אבל אם הבחור אומר לך שזה צד שלו שהוא יכול לחיות בלעדיו, ושהוא נהנה לשלוט ומחפש את זה איתך- איפה הבעיה?

allwaysredhead1

New member
הבעיה היא שהוא נשלט במהותו שנהנה גם לשלוט

אבל איתי זה אומר לוותר על הנשלטות שלו לגמריי וזה הפחד שלי שבסוף חוסר הנשלטות והרצון בו יכרסם בנו

A לוןA

New member
זה בהחלט פחד מובן

ומה הוא אומר על זה? הוא יהיה מוכן/יכול להיות השולט שלך ולוותר אעל הצד הנשלט שלו?
&nbsp
אם זה כמו שאת מתארת, שהוא שולט שיכול גם, לעיים, לשלוט- זו בהחלט שאלה שהוא צריך לענות עליה.
&nbsp
אני מכיר זוג נשלטים שהתחתנו וחיים באושר, ומאחר ושניהם נשלטים הסקס בינהם ונילי, ומדי פעם הם מתבלים אותו באיזו יציאה לדאנג'ן ושליטה מוגבלת למסיבה באחד משניהם

allwaysredhead1

New member
הוא מוכן

כלומר אין לו בעיה להיות גם שולט, במערכות יחסים קודמות הוא היה השולט ואומר שהיה לו טוב אבל לוותר לגמרי על צד הנשלט ,קשה לי להאמין..יש לי הרגשה שכרגע השליטה מספקת אותו אבל אולי הוא מקווה שבעתיד ארצה להתנסות בה וגם העלנו את האפשרות שביום שירגיש צורך יילך לשולטת מקצועית (הציע שאבוא לצפות) אני לא ממש בטוחה מה אני מרגישה עם האופציה הזו, מצד אחד זו שליטה נטו מצד שני לראות אותו ככה הן כבנזוג שלי והן כשולט לא יהיה לי פשוט..

רחוק כמו לנפנף בידיים ולעוף - כל כך!

Whip

New member
למה לא לחפש שולט\ת לשניכם?

נכון שזה מצריך חיפוש והתאמה של שלוש צלעות ואולי זה לא פשוט, אבל זה בהחלט יכול לעבוד
וכך כל אחד יקבל את מה שהוא אוהב.
הביחד שלכם יכול להיות מורכב מסשן משולש שכזה, וגם בזוגיות, כשהוא שולט עלייך.
&nbsp

allwaysredhead1

New member
אנחנו מנסים לבנות מערכת יחסים זוגית

לא להכניס צלע שלישית אך ורק לשם השליטה..

Whip

New member
יש הרואים בזה רק משחק, אבל תביני שלא כולם כאלה

כשאתה רק משחק וזה לא באמת מושך אותך, זה מורגש
ואם בן הזוג לא עיוור לגמרי אליך - ואני מאד מקווה שאף אחד לא נמצא פה עם בן\ת זוג שלגמרי לא רגיש אליו -
מתי שהוא הוא ירגיש את זה, ורוב הסיכויים שזה יוריד לו לגמרי....
&nbsp
אנה, זה שאת נהנית משני העולמות זה באמת נפלא וסבבה ומצוין, אבל קבלי את זה שלא כולם כאלה.
לשחק את הנשלט - ברור שאני יכול, כמו שאני יכול להתחפש בפורים
האם אהנה מזה? האם ארצה לעשות את זה מיוזמתי? חד משמעית לא, וזה ייראה ויורגש אם אעשה את זה בשביל לענג בת זוג.
ולכן אני ממש לא מסכים עם משפטים כמו "ברגע שלומדים להנות מהתשומי הזה גם, זה לא בעיה לעשות את הסוויטץ"
כי זה תלוי מאד באדם, וממש לא נכון עבור כולם...

אנה מיי

New member
ברור שזה לא נכון עבור כולם. אבל אם היא בן אדם דומיננטי

בחיי היום יום כפי שהיא אמרה אז ייתכן שהיא מסוגלת.
רק הזמן יגיד...
כמובן שזה לא עניין של הצגה או העמדת פנים, אני רק מדברת מניסיון ממישהי שבפעם הראשונה שבעלי ביקש שאעשה לו cbt נחרדתי... ואילו היון... אחד החביבים עלי !
לפעמים זה כן משהו שיש בפנים ורק צריך לשחרר אותו. לפעמים לא. אם היא לא תנסה היא לא תדע וכדרך אגב אני באמת חושבת שבמקרה הכי גרוע, אפשר באמת לקחת זולטת או שולט לשניכם לגיוון לפעמים.

allwaysredhead1

New member
לצערי אני חושבת כמוך

מכן הפחד שלי שבסוף למרות הרצון של שנינו זה לא יעבוד וזה יחסר לו :\

Whip

New member
אם הוא שווה את זה

אז בעזרת שיחות וכנות ורגישות, אפשר לשתף צלע שלישית לפעמים, וזה עדיין יהיה בסדר ולא יקלקל לכם.
תתפלאי כמה בעולם הזה עושים את זה. עם פרגון ותקשורת, זה יכול לעזור במציאת פתרון לבעיה.
ואם זה לא יעזור - לפחות תדעי שניסית.

allwaysredhead1

New member
המזל שלנושאנחנו באמת כנים עד די שקיפות

וכן גם האופציה הזו עלתה למקרה שבעתיד הוא יחוש צורך,עוד לא הגענו לשם ואני מקווה שגם לא יגיע
אבל האפשרות הושמה על השולחן.
תודה לך על המענה הרציני.

Whip

New member
בשמחה

אנשים מעלים פה דילמות ולבטים, מחפשים עצה וכיוון, ולא נשמע לי שהתחכמויות הן תגובות הולמות.
יש זמן לצחוק, ויש זמן לרצינות.

למעלה