סוויץ' בגינה

ערן 71

New member
סוויץ' בגינה

כבר שלוש שעות אנחנו עובדים ביחד, בגינה הקהילתית, והמבט שלי ראה בך סתם עוד בן אדם שעודר ומשקה,
אני לא יודע איך קורה הסוויץ' הזה,
פתאום אני רואה את העור העדין של הצוואר, שם לב איך השיער נופל ליד האוזניים,
פתאום כשאת צוחקת אני מרגיש את נוכחות החזה שלך מתחת לגופייה, מסתכל על המחשוף, על הקו המכושף שבין העור הגלוי של קימורי שדייך והמפגש הקסום שביניהם לבין הגופייה שמכסה, על מה?
מנסה לגלות אם רואים את בליטת הפטמות דרך הבד, בלי שמבטי יהיה שקוף מדי,
כשאת מסתכלת אחורה לחפש היכן הנחת מזמרה אני מרגיש את סיבוב המותן שלך הצידה, והאגן, והחזה, הבטן, הפיתול הזה של הגוף שחלקו העליון פונה אחורה,
רגלייך הארוכות השזופות הורגות אותי, אני מהופנט מול הקו בין הירכיים למכנס הקצר, רוצה להחליק אצבע שם על הירך לתוך מסתור המכנס, הסוד המסעיר של העולם העצום שמסתתר שם מאחרי מכנס כל כך קטן,
אני לא חושב שאת מודעת למה שקורה לי, אבל אולי גופך מרגיש, כי את מרימה את הראש כשאת צוחקת, מגלה את הצוואר, פתאום נעשית דברנית וצחקנית, ידך מסדרת את שיערך לאחור והוא שוב מתפזר ואת מרימה את שתי ידייך לאסוף אותו לקוקו ובינתיים החזה המלא כל כך בולט, ישר מולי, מתגרה בי, ואת כולך קיץ וריח של פרי מתוק מטפטף ודבורים שמצטופפות על פריחת שיח ריחני,
העור שלך חם, מהעבודה והקיץ והחום של הדם הזורם מתחת לעור החלק האפרסקי, את מתכופפת לעקור עשב סורר והתחת שלך, ההמשך המעוגל הבולט של הירכיים החשופות,
אוף, הייתי נצמד, מאחורה חופן ולוחץ את חזך, נלחץ באפי לתוך שיערך ועורפך, מכניס את ידי מתחת לגופייה שלך, גומע את הריח שלך, מסובב אותך אלי ושותה את פיך הצחקני הפטפטני הזה, ועם התעצמות הנשיקה את קורסת אחורה אל האדמה ואני מעלייך

yaron599

New member
גינה חביבה

במהלך יום עבודה שכזה....לעשות הפוגה זה כיף
הכתיבה שלך לא רעה בכלל...

למעלה