סוויץ´!!!!

MaverickX

New member
סוויץ´!!!!

היום הצלחתי סוויץ!!!!! אבל יש לי בעיה אחת... כשאני גומר לעשות אותו הנסיעה הופכת לאיטית... מישהו יכול לעזור לי? או שזאת בעיה שיש לכולם? או שבכלל זאת בכלל לא בעיה? ודרך אגב, לאיזה ז´אנר של תרגילי סטריט ה"סוויץ´" משתייך? Street Rox!!! Vert Sox!!!

TIS

New member
בקשר לסוויץ´

אם אתה עושה את הסוויץ´ מהר וטוב מהירות הנסיעה לא צריכה להשתנות. תנסה לעשות את הסיבוב במהירות של הנסיעה וכך לא תאבד מהירות.

TIS

New member
זאת אומרת

כשאתה עושה את הסיבוב הזנב נע במהירות שהיא יותר נמוכה ממהירות התנועה של הסקט. כך יוצא שהסקט פונה מעט ואתה מאבד מהירות. אם תעשה את התנועה מהירה הסקט לא יפנה אלא רק יסתובב. כך מהירות הנסיעה תשמר. תחפש מישהו שיראה לך את זה ואז תבין יותר טוב

TIS

New member
לעשות סוויץ´

זה לא בדיוק לעשות סוויץ´. זה לעבור לסוויץ´ או לצאת ממנו. נגיד אתה גופי ואתה מגיע למצב שאתה נוסע ברגיולר, אז כשאתה מסתובב זה נקרא לעשות סוויץ´

MaverickX

New member
זה כש.....

אתה בנסיעה, אם אתה נוסע רגיולר אתה מחליף צד לגופי. התרגיל מתבצע כך: בנסיעה שים את הרגל הקדמית שלך על הנוז, תלחץ עליו (לא חזק מדי כי אז תתהפך!), עם הרגל האחורית תסובב את הסקט 180 מעלות קדימה, תחזיר את הרגליים למצב נסיעה.... וזהו! Street Rox!!! Vert Sox!!!

Bazooka Joe

New member
אז איפה הביג דיל כאן?

זה לא קשה... לא ידעתי שזה נחשב לתרגיל בכלל, אני תמיד עושה את זה שאין לי כוח לקפוץ מעל הסקיט, להסתובב 180 ולנחות. אם אתה מביא כזה דבר רק בסיבוב 360 ולא 180, אז זה כבר קשה

Hegze

New member
תנסה

לעשות סוויץ´ שכל הגלגלים על הריצפה כל הזמן... זה כבר משהו אחר....

למעלה