סוויט דרים

mr oysterhead

New member
זה אנשים שרוצים להקרא ככה

אחרת הם לא היה מתלבשים ככה.. אני בסך הכל נותן להם מה שהם רוצים.

o0 Metallica 0o

New member
"פריק" אחד מבית ספרי אמר לי

שלא איכפת לו להיקרא פריק, רק מפריע לו שאומרים את זה בזלזול... והוא אחד מלובשי החולצות של סליפנוט, קורן, סיסטם אוף א דאון וכו´...

mr oysterhead

New member
נו בקשה

ואני מבטיח לך שכל מפורסנג עם חולצות של להקות מטאל בעצם רוצה להקרא ככה, גם אם הוא יגיד לך שלא. הצורך הזה בלהוכיח שאתה מורד ושונה, זה אחת התכונות הכי מטומטמות שיש לבני נוער.

I3link 182 Girl

New member
נו...

זה לא שאני לובשת חולצות של להקות שאני אוהבת... להיפך... יש לי ואני לא לובשת... למרות שאני כן מחפשת חולצה של דרים עם ההדפס של סינס כי זאת חולצה מהממת.. הקיצר מי שנהנה מזה סבבה לו... ומי שעושה את זה מכל סיבה שהיא אם טוב לו אז סבבה... אני פשוט לא מבינה למה צריך לבוא בכזה זלזול והתנשאות ולבקר אחרים....

I3link 182 Girl

New member
אני לא.......

השוואתי בין האנשים.... לא בין המוזיקאים... כל אחד ומה שהוא אוהב.... והשוואתי אותם מבחינה של הקטע שהם לובשים חולצות של מי שהם אוהבים...

EROTOMANIA

New member
טוב .. קראתי את כל התגובות ואתם

באמת צודקים... זה מיותר ללבוש חולצות של להקות... בשביל להראות לאנשים מה אתם שומעים... אבל יש יותר מזה, לדעתי... זה אולי נשמע טיפשי, אבל יש לי חולצה של דרים כי אני חושבת שהיא ממש יפה (יש עליה את הפרצוף מסינס...), לא כדי להראות לאנשים שאני שומעת אותם. אני לא מכירה אישית אפילו מישהו אחד שאוהב אותם, ולהיפך אפילו... אני מתערבת שבבי"ס שלי כולם שונאים אותם. אם הייתי לובשת חולצות של להקות, זה היה בטח בגלל שאהבתי את הציור\הדפס שעלייה, לא כדי להיות פריקית. אבל אני לא, אז זה לא משנה.

שבז

New member
בולשיט III

אוקיי.... לידידה טובה שלי יש את החולצה של סינס (ארוכה) והיא הלוותה לי אותה לשבוע...... תסבירו לי .... מה לא בסדר בזה!!!!!!!1

mr oysterhead

New member
אין לך בגדים בארון?

ידידה שלך טיפשה כי בכסף של החולצה היא יכלה לקנות דיסק.

EROTOMANIA

New member
תראה... החולצה עלתה לי פחות

מרבע דולר... ואי אפשר לקנות דיסק ברבע דולר... מה גם שההורים שלי לא מרשים לי לקנות דיסקים... אבל אנחנו עוד נראה בקשר לזה... בכריסמס...

EROTOMANIA

New member
עצבני היום.

ואז אתה עוד יותר מתעצבן שאנשים מתלוננים על הצורה שאתה "מבקר" אנשים.

I3link 182 Girl

New member
משהו אחר...

טוב אז רגע אני חברה של מאיה וקראתי עכשיו..... עצוב להגיד שאני במצב שאני לא ממש יודעת אם לבכות או לצחוק מהזקנות שלך...... כן כן אדוני אתה מתנהג כמו זקן עם דעות קדומות ובלי יכולת לקבל... וזה חבל... כי בשיא הרצינות תוריד את הסטיגמות שיש לך... יש לך המון.... ותראה שאתה לא ממש מכיר אנשים אלא פשוט שופט אותם לפי מראה טעם בלבוש וטעם במוזיקה.... אני שמחה להגיד או לבשר לך שיש אנשים שונים ממך (!) שפועלים לפי מחשבות שונות משלך.... ויש להם טעם שונה משלך... ואני לא ממש מבינה מה כואב לך? כאילו סבבה אתה לא אוהב את בריטני? לא צריך! (לא אמרתי שאני כן...) אבל אל תרד על רמתם השיכלית של אלה שכן.... ובקשר לפוזות של אנשים... אז כן יש גם אנשים כאלה אני לא רואה בעיה... בא להם לעשות פוזת אז שיעשו.. כי אני לא רואה איפה זה פוגע בך? אתה כאילו רוצה בילעדיות על ההערכה שלך ללהקה מסוימת והם הורסים לך בכך שהם לובשים חולצה?! אז תבדוק שוב בבקשה.... תחזור אלי.... ולסיום... המושג "זקנות" זה סלנג... אני לא מנסה לרדת עליך...

שבז

New member
חחחח

וואי שאשה... מילים כדורבנות (נכון זאת שאשה) אני מזה מסכים איתך... וד"א לחברה שלי... גם יש לה את כול הדיסקים וגם קנו לה את זה מתנה... אז אין לך מה לאמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mr oysterhead

New member
שמעי, פשוט אין לך את ההבנה שלי יש

את עוד ילדה קטנה קצת זה יעבור לך... אם מישהו רוצה להיות תשומי ולהנתנהג כמו אידיוט שיהנה.... יום אחד גם את תביני כמה שזה טיפשי

I3link 182 Girl

New member
הלו! כאילו וואו, שיא ההגזמת עכשיו!

"ילדה קטנה" אין לי את "ההבנה שלך?" תוריד תוריד מעצמך ממי! תכבד אנשים שמדברים איתך.... תמיד יהיו אנשים שלא חושבים כמוך... טיפשה שכמותי חשבתי שאולי אני יכולה לגרום לך להבין... אבל לא.. כנראה שלא... אז ביי ממי... וקבל קבל ביטול.... על דרך החשיבה שלך... אולי תלמד גם לקבל אחרים להכיר וליהיות נחמד.. כי אני מבטיחה לך שמלבקר אותם ולרדת עליהם לא יצא לך כלום.. אני מצטערת שככה אתה חושב וחבל שאני זאת שצריכה להצטער בישבילך פשוט הגעת למצב שפשוט עצוב לקרואאת מה שאתה כותב.. אז ביי יקירי ואני מקווה בישבילך כי אותי אתה כבר לא ממש מעניין שהגישה שלך תשתנה עם הגיל.... ועוד אני הקטנה? כאילו- לא נראה לי....

למעלה