סוויט דרים

EROTOMANIA

New member
איזה מין הבנה יש לך בדיוק?

אתה עושה הרבה הכללות, כל מי שלובש חולצה של דרים ת´יאטר הוא פריק מתלהב שלא מבין מהחיים שלו וסתם מנסה להשיג תשומת לב כדי שכולם יראו שהוא אוהב את דרים ת´יאטר?

SkidRock

New member
היי..אני חדש פה! ולדעתי..

אתה באמת קצת מתנשא.. אז בסדר אני מבין אותך והכל.. אבל תפסיק לשחק אותה אלוהים, יודע הכל והמבוגר של הפורום.. כי חבל לך על הזמן.. גם החברים בלהקות שאתה אוהב, ויש לי הרגשה שאני יודע בדיוק אילו להקות אתה אוהב, לובשים חולצות של להקות שהם אוהבים.. לא אוהב את זה אל תסכל.. לי אישית יש חולצות של מטאליקה, ואני הולך איתן כי יש עליהן ציורים יפים.. ולא בגלל שאני רוצה להפוך אותם לאלים או משהו.. אז אקיצר שלוט בעצמך, כי עוד מעט, נלבש חולצות שלך! (הייתי חייב לסיים באיזו יציאה עלובה..)

NiGa

New member
ואללה....

3 ימים אני עוזב ויובל פרש ואתם משתגעים הא?... יש לי שאלה למר ראש-צדפה: יש לי 2 חולצות של דרים - אחת מהן היא של סינס, השניה של החדש. אני אוכל כמובן לומר שהן חולצות יפות ואני לובש אותן כי הן יפות - ובבסיס זה נכון - אבל בראש ובראשונה חיפשתי וקניתי אותן כי הן של דרים ת´יאטר. עכשיו מ"הכרתך" וממה שאתה "יודע" עלי... מה זה אומר? עכשיו דוגרי, בלי לנסות לעצבן, בלי כלום... תהיה אתה - תגיד מה שאתה חושב ותשתדל לא לעשות דווקא לאנשים פה - ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר... SHOOT!

EROTOMANIA

New member
יובל פרש? חשבתי שהאקספלורר שלו

פשוט לא עובד או משהו... ואתה יודע מה זה אומר יותם, זה אומר שאתה פריק ואתה מנסה להראות לכולם שאתה אוהב את דרים... הגיע הזמן שתחזור אגב.. ואם יובל באמת פרש, אולי תמנה אותי למנהלת? :) אתה עסוק עם אנולה הרי...

NiGa

New member
יובל לא פרש,

יש לו בעיה באקפלורר לא הבנתי את החלק האמצעי ואם תספרי לכל הפורום מה את עושה עם הניק השני שלך ותשלחי להם עותקים חתומים של U KNOW WHAT, אני אזרוק בשבילך מילה טובה אצל נטע, מנהלת הפורומים.

EROTOMANIA

New member
הא הא ..

אם היית רציני אז למה לא אין לי בעיה להגיד מה אני עושה עם הניק השני, באמת.

NiGa

New member
המממ

אז תגידי! זה יחיה פה טיפה את העניינים... תהפכי להיות הכוסית של הפורום שוב...

EROTOMANIA

New member
התכוונתי...

אין לי בעיה להגיד .. אם אני הולכת להיות מנהלת...... ומה זה קשור לכוסית? זה רק יהפוך אותי ל .. אממ .. סוטה של הפורום.

למעלה