סוואדיקה (שלום)

סניפטר

New member
סוואדיקה (שלום)

אז קודם כל חג שמח לכולם ! ושתהיה לכולנו שנה מוצלחת ופורה מכל הבחינות . אני כרגע נימצא בעיר צ'אנג מאי שנמצאת בצפון תאילנד(כ-12 שעות נסיעה), ומחכה לחבר שצריך להגיע מחר מהארץ ונתחיל בטיול ג'יפים של כמה ימים שכולו אטרקציות . אחרי טיול הג'יפים אני נוסע ללאוס לאיזה שבוע שבועיים . לפני כמה ימים הייתי בעיר בשם קאצ'אנבורי ,האזור שליד העיר פשוט מהמם ביופיו ובמספר רב של אטרקציות מהנות . הייתי בחוות גידול של טייגרים ואפילו ליטפתי 2 טייגרים בוגרים ושחקתי עם 3 גורים חמודים ,ואפילו חטפתי איזה ביס קטן מאחד הגורים כי ממש שיגעתי אותו . לא יאומן כמה מהממות החיות האלה . הייתי גם במקום שניקרא 7 מפלים וכשמו כן הוא ! מקום מהמם ומשכר ביופיו ויש צורך בטיפוס לא קל אבל ככל שעולים יותר בגובה אז המפל יותר יפה . אגב אתמול חגגתי יום הולדת והיה ממש יפה כי חגגתי בארוחת החג של בית חב''ד וחגגו עימי עוד 500-600 איש . הייתה אוירה טובה שרנו שירי חג (ואני ש-365 יום בשנה כופר שרתי כאילו אני הרבי מילובביץ') ובנוסף גם פתחתי בקבוק שמפניה ובקבוק טקילה שנקנו במיוחד לאירוע המבורך הזה בדיוטי פרי. אגב יש איזה משהו מדהים בתאילנד לא משנה איזה כמות של אלכוהול תשתה בלילה בבוקר תמיד אבל תמיד תקום עם הנגאובר . יאללה חברה חייב לעוף ושיהיה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה פופ כאן מאי (להתראות)

D r a m b u i e

New member
איזה כיף לך!

מזל טוב ד"א! בקאנצ'נבורי זה לא ה"גשר על נהר הקוואי"? הגשר שבו צילמו את הסרט?

למעלה