סוהרסן

Dror Bar

New member
סוהרסן

האם אפשר להרוג סוהרסן? אם לא אז למה הם לא משתלטים על העולם- ברור שיש קוסמים שיכולים לסלק אותם אבל ילדים וקוסמים חלשים יותר לא יכולים.

ToryMaster

New member
יה

אפשר לשאול את זה על דבר. לא חייבת להיות סיבה. אבל בגדול? זה פשוט לא חלק מהסיפור של רולינג, זהו.

ובכלל איך הם נוצרו?

האם הם נולדים? האם יש מספר ידוע שלהם? האם יש להם שמות שמבדילים אותם אחד מהשני? מנהיגים? וכנ"ל לגבי בוגארטים
.

הפגישה האידאלית של סוהרסן!

ארוחה נחמדה+נשיקה+שוטטות ברחבי העיר כמו זומבי (נשיקת הסוהרסן כאילו
)

scudnick

New member
תארו לכם איזה נודניק הוא יכול להיות

"אבא אבא אבא! אני יכול למצוץ לאדם הזה את הנשמה?? בבקשה אבא, בבקשה???" "סוהרסנון?" "כן, אבא?" "למה המורה שלך סיפרה לי שבהפסקה הפכת את כל חבריך לכיתה לזומבים?" "אני לא עשיתי את זה אבא! באמת! זה היה מושיקו!" "סוהרסנון, אתה לא הולך לגרום להארי פוטר להתעלף עד סוף החודש! ועכשיו לך לחדר שלך ותחשוב על מה שעשית!"

2B ME

New member
בספר השישי ../images/Emo58.gif

אומרים שהיה ערפל בחלק מאנגליה וזה אומר שהסוהרסנים מתרבים לא אמרו איך הם עושים את זה...

omer116911

New member
יש סיכוי...

שערפל זה מעין סוג של צנזורה קסומה?
זתומרת, כמו הריבועים האלה בטלוויזיה שמטשטשים את הפרצופים של האנסים והפושעים שמראים בחדשות?

omer116911

New member
זתומרת, צנזורה כדיי...

שילדים קטנים לא יראו ויזדעזעו מסוהרסנים שמבצעים אחד ובשני את זממם? בחיי, זה בהחלט אמור ליהיות מראה מזעזע.

2 Mיכל

New member
ההודעה שלך מ'זה קורעת../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

. "בולי הסוהרסן, אני חייבת להחליף איתך מילה." אני חושבת שהם כן הולכים לעולמם איכשהו, אבל אין לי מושג... סתם השערה. אחרת בטח יש להם ניסיון חיים עצום ואין סיבה שהם לא השתלטו על העולם.

למעלה