סוד

starot

New member
סוד

אמי סיפרה לי לאחרונה שהיא שומרת סוד הרבה שנים והתקשתה לספר לי את סודה. הצעתי שבאמצעות הקלפים נגיע לסיפור שלה והיא הסכימה. פרסתי פריסת מילים: מה הסוד ש-X מסתירה? הקלפים שעלו: 1) הכוח 2) 4 חרבות 3) האוהבים 4) המיזוג תשובה: 4 גביעים חילוץ: הקוסם הפירוש שלי: (ביום שני ניפגש לשיחה בעניין). X בשליטה פנימית חזקה וריסון עצמי אצרה את הסוד (הכוח). קלף 4 חרבות מסמל את הקיפאון הארוך ואת הסוד השמור זמן רב כאשר X "שוכבת" על הסוד הקבור ושומרת שלא ייצא. רומן שהיה לה (יתכן עם אופי של בגידה) (האוהבים) גרם לה לחכות הרבה זמן בסבלנות, ולא התממש בסופו של דבר (מיזוג). X נדחתה על ידי אדם מוכשר ומצליח (הקוסם) ונותרה פגועה וכועסת דבר שגרם לה להתרחקות והתבודדות. מה דעתכם על הפירוש? תודה

ליויה

New member
נסיון לראות את זה קצת אחרת.

הי לך, אני לא קוראת מקצועית, ולכן קחי את הפרוש שלי בערבון מוגבל. לדעתי קלף האוהבים מצביע על צורך לבחור כיוון בפרשת דרכים. הייתי מפרשת את הפריסה כך: מה הסוד- הכח נשען על 4 חרבות: בחירה\תהליך של התעלות רוחנית-מוסרית הביאה לתקופה של קיפאון עמוק שX- האוהבים- הגיעה לצומת של החלטות, ובחרה בדרך מסתירה- המיזוג- פתרון של פשרה ואיזון כלפי חוץ, אבל לא מביא לסיפוק ואושר פנימי. 4 גביעים והקוסם- קשור אולי לויתור על כוחות ויכולות שהיו לה, חלום שלא מומש וגורם לתחושה של עצב וחוסר סיפוק. מה דעתך?

רשף כשף

New member
הנה כמה אפשרויות:

פרסתי פריסת מילים: מה הסוד ש-X מסתירה? אני יוצאת מנקודת הנחה שאמא משתפת איתך פעולה ולא פרסת ללא רשותה. הקלפים שעלו: 1) מה- הכוח 2) הסוד- 4 חרבות 3) שאמא- האוהבים 4) מסתירה- המיזוג תשובה: 4 גביעים חילוץ: הקוסם ברשותך אני נמנעת מלהתייחס לקלף החילוץ מכיוון שאינני יודעת מה משמעותו בפריסה, הוא נראה לי מיותר. מקור השאלה בקלף הכוח מצביע על דברים שכלואים בתוך האדם ואינו נותן להם לפרוץ החוצה. הקלף הזה מדבר על הרצון של אימך להוציא את הסוד, למרות שהיא מצליחה להסתיר אותו בהצלחה. מכיוון שיצאו קלפי 4 גם על הסוד וגם על התשובה, נראה שהסוד קשור לתקיעות ודחייה. משהו נוסף מאוד מעניין הוא המיזוג שמצביע על בחירה מול האוהבים שמצביע על מיזוג כל האפשרויות. הם בעצם הפוכים זה לזה. נראה שאמא היתה צריכה לבצע בחירה (האוהבים) ומאז היא מסתירה זו בהצלחה (המיזוג) ואינך יודעת שבחרה באחת מן האפשרויות. אירועים שיכולים להתחבר לפירוש- 1. אמא היתה צריכה לבחור בין 2 גברים (האוהבים), דחתה אחד מהם (4 גביעים) ונשארה עם אבא. 2. אמא בחרה בך (האוהבים) מכיוון שלא הצליחה להביא ילדים לאחר נסיונות מרובים להכנס להריון (4 חרבות, 4 גביעים)

רשף כשף

New member
עוד אפשרות

ייתכן שאמא בחרה (האוהבים) לא לממש את עצמה מבחינה מקצועית ולהישאר בבית (4 חרבות) ודחתה הצעות מסויימות (4 גביעים) שהיו יכולות לקדם אותה.

starot

New member
מיזוג

חשבתי על מיזוג בהיבט של עבודה ממושכת ומאומצת ללא תוצאות (מוזג מכלי לכלי) וללא התקדמות.הרבה זמן מאותו הדבר שלא מוביל להתקדמות.

רשף כשף

New member
אני לא רואה כך את הקלף

המיזוג מצביע על מציאת דרך ביניים, פשרה, דרך ראייה שמשלבת בין בחירות. במקום א או ב מוצאים דרך שלישית שמאחדת ביניהם. המיזוג מדבר על פשרות שאנחנו עושים בחיים.

starot

New member
תודה לכולם בסך הכל

נראה לי גם בכיוון הזה. מחכה מאוד לשיחה איתה זה ישחרר גם אותה אם תספר.

אני מציעה שתקחי את הקלפים

איתך לשיחה ותאפשרי לה להעזר בהם כשתהיה זקוקה לכך. לאפשר בבחינת להעזר במסר אותם יעבירו אלייך בעזרתה. ודבר נוסף, הימנעי מלשתף אותה מראש בתוצאות הפריסה הנוכחית. והכי חשוב שיהיה לשתיכן הכי טוב שאפשר

starot

New member
פירוש נוסף

אם נלך על אפשרות של אהבה עם אופי של בגידה (האוהבים) יחד עם קלף המיזוג שבו אין התקדמות אלא מעבר של מים מגביע אחד לשני וחוזר חלילה, יתכן שהגבר המיוחד ומוכשר מקלף הקוסם אינו אלא אבא שלה.... והפגיעה שלה מבוטאת בקלף 4 גביעים.

לעלות על סיטואציה שלמה דרך

פריסת שאלה מאוד קשה. כל קלף יכול להגיד מלא דברים. גם ממני פעם ביקשה אחת ש"העלה" על הסוד שלה דרך הקלפים. הסברתי לה שסיטואציות מורכבות כאלה לא פשוט לקרוא מן הקלפים, ולמרות זאת שלפתי שלוש קלפים. לא הצלחתי להבין כלום. אני זוכר שהיה 8 מטות, הכוהנת אני חושב, ועוד קלף. לדעתי חייב לעבוד פה עם שילובים בכל מקרה הייתי מעדיף להוציא מסר פתוח בשלוש קלפים במקום פריסת שאלה או לחילופין הייתי מוציא משהו כזה: - 2 קלפים לתיאור המצב הפנימי שלה בסיטואציה המדוברת (למשל 10 מטות + 7 חרבות) - 2 קלפים לתיאור העניין החיצוני בסיטואציה (למשל 2 מטבעות + 3 חרבות) - קלף לאלמנט אקטיבי (8 גביעים) - קלף לאלמנט פאסיבי (4 מטבעות) - הסביבה בעניין (6 גביעים) אגב, מה אני מנסה לתאר בדוגמה הזו?

starot

New member
תודה נתנאל מה זה

קלף אלמנט אקטיבי וקלף אלמנט פאסיבי? האם זו פריסה שאתה משתמש בה? לא מכירה אותה.

קלף אלמנט אקטיבי וקלף אלמנט פאסיבי

קלף אלמנט אקטיבי מראה איזו פעילות אקטיבית היא לקחה בעניין (אם בכלל) קלף אלמנט פאסיבי מראה איזו פעילות נדחתה או הושגה בעקיפין (אם בכלל)

למעלה