סוד...

רוזנה

New member
סוד...

אני עובדת בעבודה די משמימה... יושבת עם הבוסית שלי באותו החדר... בכל פעם שהיא יוצאת או לא ממש מסתכלת... אני מיד נכנסת לאינטרנט -כאילו זה האויר שאני צריכה לנשום כשאני כאן... אם לא היה את המפלט הזה הייתי מתחרפנת מזמן!!! אז אל תספרו לה... כי אז אצטרך למצוא עבודה חדשה, ולהזניח את האויר שלי...
ששששששש.........

e-magine

New member
מה שאת כותבת פה, אף אחד לא רואה,

גם לא הבוסית, אולי תפגשי אותה בצ´אט...

רוזנה

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

אין סיכוי שבעולם שהמרובעת המשעממת הזאת (שאם קוראת את זה עכשיו..אז - מדהימה, חכמה ומקסימה לחלוטין) תמצא את עצמה בצ´ט...
איזה רעיון מטורף E, ממש התעלית!!!
נפלתי בדמעות על הרצפה

תתפלאי, רוזנה,חביבתי

כשאני חושבת על התדמית שלי כלפי העולם החיצון אני מתקשה להאמין שאני מסתובבת כאן, ברשת,בין צאטים ופורומים למיניהם. אם מישהו מהעולם "ההוא" היה נתקל בי כאן,היה לבטח חושב שהגיע לעולם שכולו טוב... האנשים הכי שטוחים בעולם "ההוא" מתגלים כאן כאנשים עם עומק ללא תחתית. או להיפך.. לכן,עצתי...עימדי על המשמר...

רוזנה

New member
לקבלת המפקדת....

הייתי חייבת לשאול למה העולם החיצון היה פוקח עיניים לנוכחותך כאן? :-} ובנוגע לבוסית שלי... אני לא טוענת לאנשים שטוחים... חושבת שיש רק גבהים שונים לעומק, אבל מי אני שאשפוט?! בכל אופןפן, טענתי לבוסית משעממת ומאוד שמרנית שרגליה סובבות סביב צירים שונים לחלוטין... אבל תודה על ה

שירז**

New member
רוזנה יש הפתעות בחיים

משעממת, חכמה , שנונה , הכל מכל יש בצאט . אז אולי יום אחד תמצאי אותה מטיילת בין כותלי הצאט , אל תתפלאי אם תמצאי אותה איזה יום כותבת לך כאן.
(רוזנה יקירה את מפוטרת) חח האמת ,זה קרה לחברה שלי בצורה כזו שעלו עליה , דרך ירידות ופרטים לא רצויים שסיפרה באיזה מקום, אז מה שנותר לי להגיד שלעולם לא נדע מי מטייל כאן באמת. לכן שנמור על פרטים מסוג כזה לעצמנו,

e-magine

New member
רוזנה כדאי להזהר

כשמשתמשים בציוד ובקווים של מקום עבודה, כנ"ל בדואר אלקטרוני של המעביד. מזמן מזמן העלנו את הנושא כאן, וסיפרתי על עובדת זמנית שפוטרה ע"י המעביד שהינו מוסד להסכלה גבוהה בישראל. אותה בחורה טענה בפניי כי היא פוטרה מכיוון שהמעביד פתח מיילים ששלחה להורים שלה בארה"ב. באותם מיילים, לדבריה, סיפרה להוריה חוויות ממקום עבודתה וסיפורים אלה לא מצאו חן בעיני המעביד. תזכרו שדואר אלקטרוני של המעביד איננו פרטי. המעביד יכול היכנס ולעיין גם מבחינה פרקטית וגם מבחינה משפטית.

רוזנה

New member
טוף....

את השלט "ראי, הוזהרת!" ראיתי...
תודה חבר´ס על האזהרות
לקחתי לתשומת ליבי... ובאותו עניין... האם ישנו מעקב מסויים לדעתכם על זמן הגלישה בנט במשרדים?

למעלה