סוד קטן..

sok777

New member
סוד קטן..../images/Emo192.gif

יש לי סוד קטן לספר לכם. לפני שנה, עלה לי רעיון של להקים אתר ישראלי רשמי לאואזיס. למען האמת, כבר התחלתי להכין אותו, ותכננתי איזה דפים יהיו ואיך הם יראו, וכבר היה לי עיצוב שמישהי הכינה לי, וחלק מהדפים כבר היו לי כטיוטה לאתר. ממש היה לי רעיון גדול ויפה איך לעשות אתר ברמה, שיהיה אתר מעריצים ישראלי (רשמי או לא). כל מיני דפים כמו: דיסקוגרפיה, ביוגרפיה ועוד.. וכמובן שהפורום יהיה הפורום של האתר. אז התחלתי לעבוד על זה קצת לפני החופש הגדול והתכנון היה לעבוד על זה חזק כל החופש (הקודם) ולהוציא את זה לפרסום בסוף החופש. אבל ראיתי אז את הדעיכה שהייתה בפורום, וכמה חוסר עניין יש. אולי יותר נכון לומר אי-התעניינות. אין יותר מדי התעניינות באואזיס ובכלל במוזיקה בארץ, וזה חבל. יש פה 7 מיליון אנשים בארץ, ויש פה הרבה אמנים טובים בארץ, וגם הם לא זוכים להרבה הערצה. כלומר, ביחס למדינות אחרות, ישראל היא לא ממש מדינת מוזיקה. לאמנים בארץ עוד יש הערצה וחשיפה, אבל אמנים מחו"ל לא זוכים להרבה אהדה כאן. המעריצים העיקריים של להקות ואמנים מחו"ל הם בעיקר בגילאי 14-25, וגם אין כ"כ הרבה. לכל אמן יש איזו קהילה קטנה של עד 1000 מעריצים, ואמנם כמעט כל אחד פה מכיר את אואזיס, אבל לא הרבה מתעניינים או אוהבים. אז לבסוף החלטתי שזה רעיון מיותר והאתר יהיה סתמי ולא הכרחי ושעדיף שישאר רק הפורום. בכל מקרה, קצת חבל, אבל לא נורא. שוב, בגלל לא מגיעים לכאן הרבה אמנים מחו"ל. זה עניין של תרבות, כמו כדורגל למשל. אף פעם לא תהיה כאן נבחרת גדולה או קבוצות גדולות כי אין פה תרבות לכדורגל. מה שכן, בקרוב תרוויחו דברים נחמדים שהיו אמורים להיות באתר.
שבוע טוב לכל הקהילה האהובה עלי!

SHIR04

New member
טוב,

חבל שזה לא יצא לפועל אבל לפחות יהיה בחומרים האלו שימוש אחר, וכל ההשקעה לא תלך סתם...

וואלה. חבל, אבל אולי זה

לא רעיון כזה גרוע. העובדה שאין התעניינות גדולה לא אומר שאי אפשר להקים אתר מעניין. אם היית שם מונה כניסות, אני חושב שתוך שנה היית מגיע לפחות ל-1000 עד 2000 כניסות. לא חייבים קהל גדול בשביל להקים קהילה תוססת.

sok777

New member
בשנה אני מאמין שהיינו מגיעים ל2000 כניסות

אבל אתר פותחים לפי צורך. והאוכלוסייה בארץ וקהילת אואזיס, ככה הרגשתי וכך אני מרגיש, לא צריך את זה. אין צורך באתר מעריצים ישראלי לאואזיס, לדעתי.

itzik 101

New member
דווקא יש בסיס ללהקה בארץ

אין בן אדם כמעט שלא מכיר את וונדרוול וכולם אגב אוהבים אותו,את הלהיטים מהאלבומים הראשונים בכלל המון מכירים, פשוט כנראה העצלנות הישראלית שאלא אם כן במקרה נפלת ביוטיוב/MTV על שיר שלהם אין דרך אחרת להכיר, אולי אתר כזה יכול לשמש כאמצעי הכרות ללהקה

sok777

New member
אני לא יודע,

בזמנו הרגשתי שזה לא שווה את המאמץ האדיר שהשקעתי.

oasisforever

New member
אתה בונה מחדש את האתר הזה

דיברנו על זה כבר אבל אני עדיין מבקש ממך לבנות אותו מחדש בשביל מי שכן אוהב את הלהקה

sok777

New member
נראה לי שרק אותך ../images/Emo8.gif

אני חושב שלכולם די טוב שיש את הפורום אם צריך אותו ואף אחד לא צריך אתר.

אני חושב

שכולם מכירים את אואסיס אבל 90 אחוז מהם מכירים 4-5 שירים גג ואין להם עניין בלהקה ובאלבומים ושירים אחרים שהם הרבה ותר טובים מהלהיטים המעצבנים שלהם "וונדרוול" דונט לוק בק" "סטופ קריינג| שזה השיר שאני הכי שונא . גם אואסיס לא אהובה בישראל כמו פינק פלויד לד זפלין רדיוהד צ'ילי פייפרס ועוד ועוד וחבל אז לא כדאי להשקיע ..מספיק הפורום הזה דווקא נראה סבבה הפורום

למעלה