סוד - הקליפ

kid loco

New member
סוד - הקליפ

רוצים לראות את הוידאוקליפ החדש ? לפני כולם ? כנסו לאתר הרשמי www.orange.co.il/roni ותהנו !!

perrinat

New member
יאי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ת ו ד ה

איזה כיף לזה שהיא מתאהבת בו..

זכה להתנשק עם רוני חלום של כל גבר...... עם היה לרוני חבר מענין מה היה לו להגיד על זה...

zmx

New member
איך אפשר לשמור את הקליפ??

רציתי לדעת איך שומרים את הקליפ סוד במחשב.. תודה

perrinat

New member
../images/Emo41.gifלגבי שידור הקליפ ב-TV../images/Emo103.gif

כנראה [לא בטוח עדיין] שהקליפ ישודר היום, אם לא- אז במהלך השבוע. ולמה בעצם שידור הקליפ ביום חמישי נדחה
היות ויש תקדים בארץ לגבי קליפים עם חסויות, החליטו בערוץ 24 ובמועצת הכבלים והלויין לשדר את במתכונת שונה [לא ברור עדיין איך, אבל יכול להיות שתקדם לו שקופית חסות.] ולמה בעצם יש חסויות בקליפ
הקליפ ממש יקר, והפקה בסדר גודל כזה [שהיא גדולה משמעותית לעומת שני הקליפים הראשונים] מחייבים שיתוף של ספונסרים. זה נוהל קבוע בחו"ל, אבל בישראל זו הפעם הראשונה שהדבר נעשה. וכמו שפופ ארט והליקון חטפו את כל האש בנושא "ייבוא" השירים מחו"ל, ככה הם חוטפים גם הפעם. אבל אין מה לעשות, כל תקדים נולד בייסורים....

איזה קליפ../images/Emo70.gif פעם ראשונה ראיתי אותו

עכשיו!!!! דיייייייי איזה מהממממממממממממממת!!!!!!!!!! הרעיון כזה יפה!!!!!

Masteron

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף קליפ נורמלי! לא כמו אאנ רוצה או סופרסטאר..... אבל אם מישהו יגיד לי מה הקשר לשיר: "סוד" אני צנצנת!

perrinat

New member
רק אני שמתי לב ש...../images/Emo103.gif

הבגד ים שהיא לובשת לאורך הקליפ, והבגד ים שהיא לובשת על האופנוע-ים הוא לא אותו בגד ים, כאילו החלק העליון שונה [הכתפיות דקות יותר...] או שסתם דמיינתי

yoooni

New member
באמת קליפ מדהים

אהבתי מאד מאד מאד
הוא מתנגן לי פה כבר בלופ של 20 פעם ופשוט כיף לצפות בו

למעלה