סוד הדברים הפשוטים

• פותח הנושא deepd
  • פורסם בתאריך

deepd

New member
סוד הדברים הפשוטים

אני חייב לומר שאני מקנא באנשים אחרים שאין להם תחושה של בלבול ושהם יודעים בדיוק מה הם רוצים, ולא ממש משנה מה ההחלטה. הבלבול שלי לא נובע מחוסר נסיון אלא דווקא מנסיון שבלבל אותי עוד יותר. (ואני מבטיח לא להשתמש יותר בשורש ב.ל.ב.ל. בהודעה הזו...). מה שאני מנסה לחפש הוא באמת את דרך הביניים הזו בין הדברים. אני מנסה, ואולי זה קצת תמים מבחינתי להנות מכל העולמות ולא להפסיד שום דבר (שוב בעיקר בגלל שהבחירה היא מאוד לא מובנת מאליה בשבילי). חשבתי על זה שאולי להיות עם בחורה שמרגישה כמוני זה פתרון אחד אפשרי שבו גם אין צורך לשקר וגם אין צורך לוותר, אבל אני לא יודע אם זה משהו שהוא אפשרי. מה אתם חושבים? מהו סוד הדברים הפשוטים?

merman

New member
מאדם ששום דבר לא פשוט לו

נראה לי שלשבת על פרשת דרכים זה לא הדרך. אם ההחלטה שלך הייתה באה מתוך תחושה שזה האופי והטבע שלך (לחיות עם לסבית או משהו דומה), אז לא היית מרגיש מבולבל, ואז זו הייתה הדרך שכדאי לך ללכת בה. אני לא יודע כמה ניסיון יש לך, אבל אולי כדאי לך לקחת איזה פרק זמן שבו תנסה ותחקור את הצד הגברי, עם כל הלב, ואח"כ כנ"ל את הצד הנשי, ברור שבסוף כל ההתנסויות הללו יהיה לך יותר מידע וחוויות שאולי יפזרו את הבילבול. ואולי אז תוכל ללכת עם לב שלם על הפיתרון שאתה מציע. ולא נראה לי שיש דבר כזה לא להפסיד שום דבר - בכל מקרה, בכל רגע, אנחנו מפסידים את הדברים שלא בחרנו. זה הטבע של הקיום הזה. סגירת דרכים ואפשרויות, ופתיחת דרכים חדשות. חוץ מזה - אתה לא לבד בארץ הבילבול, וגם זו חצי נחמה.

Mar Jade

New member
בלי מבולבלים, לא היה הפורום הזה

בילבול זה דבר מעצבן, מעיק ואפילו מכביד. אני האחרון שיגיד לך "לך תצבור נסיון ואז תדע" כי בניגוד לרוב חברי הפורום שלי, אני לא מאמין בזה. אני מאמין שאפשר גם בלי נסיון, אתה פשוט צריך לחשוב על איך היית מרגיש במצב כזה או אחר. לא מבחינה אידיאולוגית, נסה להשתחרר מהאידיאולגיות שאתה מחזיק בהן ותחשוב תכלס - רגש - מוסתר - תעלה מבפנים את כל התחושות המופנמות והמודחקות, ותדמיין את עצמך במצב כזה או אחר. רק ככה תדע.

merman

New member
כמה שתדמיין - תמיד זה יהיה

ווריאציות על האמונות הדעות והעובדות שאתה מכיל בהווה. אם יש במישהו פחד אז כל חוויה או ניתוח דימיוני יצא מנקודת המוצא של הפחד (ניגוד, הרחבה, התעלמות), לאו דווקא מה שיקרה במציאות. למשל במקרה זה יכול להיות שאותו פחד יתאדה תוך שניות, וכל ההשתלשלות של האירועים לאחר מכן יהיו שונים לחלוטין, כי הם ינבעו מגורמים אחרים. המציאות הרבה יותר מורכבת ומפתיעה מכל דימיון. אני מאוד בעד דימיון (השם השני שלי), אבל לפעמים צריך לצאת מהראש לעולם האמיתי, לנסות, ואז לחזור לראש עם המטען של החוויות שנאסף.

אתה מתכוון למישהי

שתסכים להיות איתך ב"יחסים פתוחים" כך שתוכל להיות גם עם בנים וגם עם בנות? יש כאלה... זה לא בדיוק בסיס למערכת יחסים טובה ואמיתית, אבל אם אתה עדיין צעיר ותמצא בחורה שתוכל לכייף איתה, סבבה. יש כאלה שזה הולך להם... אני חושבת. החיים מסובכים, מי אמר שלא? הדשא של השכן תמיד ירוק יותר
זה בסדר גם להיות מבולבל, אבל בסופו של דבר רוב האנשים רוצים להחליט, כי להיות מבולבלים בנפש הופך גם את החיים למבולבלים. בינתיים, קח את הזמן להחליט...

guy1974

New member
לחיות את הרגע ?!? ../images/Emo24.gif

מה דעתך על המשפט "לחיות את הרגע"? תקופה ארוכה וחשוכה הייתי מאוד עסוק בשאלה המטרידה "אז מה אני באמת"? ואתה יודע מה, השחרור מהשאלה והשחרור מהרצון "לדעת" יביא לך את התשובה לבד... לא זכור לי שבמקום מסוים הייתי חייב את התשובה הזו לא לעצמי ולא לסביבה, זו שאלה סתמית שלא מובילה לשום מקום ובמקום להעסיק את עצמנו בא אנחנו יכולים להתרכז בדברים אחרים כמו לחפש לנו א ה ב ה - ולא חשוב מאיפה היא תגיע מגבר או מאישה אלא העיקר שיהיה לנו טוב ושנוכל לאהוב ולאהב. אז המלצה אישית (ומניסיון) לך עם הרגש, תזרום עם החים ועם היום יום ובלי מיליון שאלות (מיותרות) שלא מובילות לשום מקום. ודבר קטן נוסף שלי באיזה מקום קצת כאב אבל עזר לי להבין זה שאלה שאתה צריך לשאול ולענות לעצמך: על מה אתה מפנטז? (על גבר או אישה) ואולי משם תוכל לפתוח לך דלת חדשה ולחפש את "הפנטזיה". בהצלחה, והכי חשוב לך עם הלב והרגש ולא עם השכל - הוא קצת מכשיל...

דרור22

New member
אני מסכים בהחלט....

כשאני עוצם עניים אני רואה את עצמי עם גבר חלומותי... מה לעשות... הומו או לא??? :)

למעלה