"סוד" (במרכאות)

"סוד" (במרכאות)

תשמעו... לא יודע מה לומר לכם. אני לא מאמין בכלום אך מצד שני לא שולל כלום לפני שאני מנסה. צפיתי בסרט ההסוד. צפיתי גם בסרט דומה ששודר בכבלים. משהו חמוד עם עלילה ואפקטים ממוחשבים
כבר תקופה לא מבוטלת שניסיתי. בעצם תמיד ניסיתי את "הסוד". רק שלא תחת הטייטל. זה מתאים אולי לאנשים שאין להם מוח. אז מדריכים אותם איך להגיע למטרה. אבל תכלס כמו כל דבר בחיים - לפעמים מצליחים ולפעמים לא. וזה ממש לא משנה כמה רוצים את זה. אני למשל ממש ממש ממש רוצה להכיר מישהי. סאבית. מישהי בעלת נטיות כמו שלי. לקשר רציני. לא מצפה ש"תאמינו" או לא. מספיק שאני יודע כמה אני רוצה. ואני מדמיין כאילו כבר מצאתי אותה. ומנסה. ועשה פעולות. ואני לא אומר שאין תוצאות. כי עם הסוד או בלי הסוד - לכל פעולה תהיה תגובה. כלשהי. במוקדם או במאוחר. אז כן אני משוחח עם מלא. ונפגש עם חלקן. אבל אף אחת לא נראת לי. זה מה ש"היקום מזמן לי"? יקום סאדיסט

kikona126

New member
בוא ננסה להגדיר |לא לילדים|

בצורה יותר ממוקדת מה אתה מחפש. מה שקורה זה, במיוחד בעינניני זוגיות, אנו מגדירים שאנו רוצים בן/בת זוג, אבל זה לא מספיק, כי מבחינה מסויימת אנחנו לא סגורים על מה שאנחנו רוצים - מבחינת אופי ותיאור חיצוני. תתמקד, תגיד כל מה שצריך להיות בה. בוא תכין רשימה של הבת זוג שאתה רוצה. להגדיר אותה כסאבית זה לא מספיק, תן תיאור חיצוני, ותכונות שלטות שאתה רוצה שיהיו. תן תקופת זמן - תוך 30 יום, תוך חודשיים (ותיהיה ריאלי, לא מחר או עוד יומיים) טוב, הסוד עובד על הכל, אז למה שלא יעבוד לך על bdsm? בהצלחה

זה העניין

הגדרתי. כתבתי. בבלוג. תיארתי איך הקשר יראה. עשיתי לא מעט. נרשמתי לאתרים. שוחחתי. נפגשתי. אבל פשוט לא מוצא את המתאימה לי. והייתי שמח לטעות לגבי עניין הסוד... אבל עד כה זה לא הוכיח את עצמו. הכנתי גם איזה לוח מיקוד כזה. תליתי יפה בחדר. דיקלמתי. חשבתי. דמיינתי. נאדה. ניסיתי להתפשר. אם נדבר בשפת הסוד אז - "לאמץ את מה שהיקום זרק לעברי". אבל זה פשוט לא היה זה.

kikona126

New member
זה יגיע, אל תתיאש

כניראה והיאוש אחרי הפגישות, מזה שזה עדיין לא זה, מרחיק אותך מהמחשבה החיובית. אני אתן לך משימה היום. (והמשימה מגיעה כרגע ממנהלת פורום חלומות ולא הסוד) לפני השינה לבקש תשובה בקשר לאותה הבחורה, לשאול איך/איפה/ מה צריך לעשות כדי להכיר את אותה הבחורה. איזה שהי שאלה שניראת לך רלוונטית. נסה לראות מה יהיה החלום שלך, לאן הוא יוביל אותך, אולי הוא יתן מספר תשובות שאתה לא חשבת עליהן. (החלום הוא מעין חיפוש פנימי, טהור יותר) אני מודעיה מראש שלא בטוח שזה יגיע היום (החלום), כי זה דורש קצת תרגול, אבל זה יגיע בימים הקרובים

kikona126

New member
והכי חשוב

דף ועפרון ליד המיטה חובה! (כדי לכתוב את החלום לפני שתשכח... וגם כי זה מעודד את הזכירה של החלום)

אווו אה מה שהיה לי הלילה

על הנושא הזה לא הזדמן לי לחלום. הדבר שהכי קרוב זה איזה כמה שניות על צ'יטוט. ממה כמה שניות. לעומת זאת... פייי אה... היו לי לפחות 3 חלומות. דיי מטרידים. לא איימה. אבל מטרידים (ותחשבי מה זה... לפחות היו מסדרים לי פופקורן... אבל גם זה לא
).

kikona126

New member
אתה יודע לפרש חלומות?

אז לפי מה בדיוק אתה מחליט שזה לא קשור לשאלה? החלום מורכב מסמלים! ואם אתה לא יודע לפרש אותם אתה לא יכול להבין את החלום.....

כי הצעת לנסות

"לשאול" לקבל תשובות בקשר לאיך למצוא אותה. וחלמתי על דברים אחרים. אם את חושבת ששם התשובה אשמח לשמוע...

kikona126

New member
כן

רק אחרי זה ראיתי את החלום שלך בפורום... והוספתי על מה שנטע כתבה לך. דרך אגב החלומות המוזרים האלו הגיעו היום וזכרת אותם טוב בגלל שאני "קצת" עבדתי עליך...

בלי להעליב או משהו

אבל מצחיקים אותי כל אלו שמדקלמים... חכמים סינים יש רק בסין... וגם אז - מדובר בתוצרת סין
תרגום רש"י - לא לחשוב על זה יותר מידי? "אם לא תחפש תמצא"? או שאולי "אסור" לי לחשוב שהסוד לא עוזר אז הוא יעזור?

ליאת 888

New member
בוא נראה (לא מצאתי אייקון סיני..)

אם תהפוך ותהפוך בה בראשך כל היום - איך תדע מתי היא מתגשמת??? איך תדע מה קרה?? הרי אתה עסוק כל היום בלראות שהיא לא מתגשמת.... הדגש הוא על רצון פנימי!! לא על מיחזור מחשבות (בזה אתה יוצר דווקא אפקט שלילי), כוונתי הייתה - אם אתה זקוק לכך אז רשום לך באופן מסודר את מטרתך, ארגן אותה באופן ברור שנכון לך ותלה אותה במקום בולט. וזהו, אל תחשוב על זה יומם וליל, כאשר מבטך נתקל במטרה - אמור אותה לעצמך בקול רם וברור, חייך לעצמך בצפייה שתתגשם והמשך הלאה בעיסוקי יומך. אם אתה חושב שאתה מסוגל לחשוב על המטרה בבוקר מול המראה, או בערב מול המראה ואז לבטא אותה בקול רם ולחייך - עדיף. תחשוב על זה - מה שכתבת זה: אני חושב וחושב וזה לא מתקיים.... אז על מה בעצם אתה חושב?? על המטרה?? או על זה שהיא עדיין לא התממשה???

אני חושב על הכל

מה את מציעה? שארמה את עצמי ולא אחשוב על דברים אחרים? או שאולי אקח פרוזק ואחייך עם "זירו-פייס" לעוברים ושבים?

ליאת 888

New member
רעיון מעולה ../images/Emo6.gif

וברצינות - תקרא שוב את הבסיס = ניקוי הראש ממחשבות (בעיקר השליליות שבהן) השיטות הן שונות ורבות, אבל העיקר זה תירגול - ליצור שקט באוטוסטרדת המחשבות. ואז ניתן באמת להתרכז במה שחשוב !!!

מה שאת אומרת

זה תשיג אישיות אחרת. הבנאדם מורכב ממה שהוא מורכב וזה מה שעושה אותו הוא. אני לא מעוניין להיות מישהו אחר. אני מעוניין להיות אני + מה שאני מחפש. וזה עונה גם לשפי גור ארי שהגיב למטה. אם אשנה את עצמי אז מן הסתם יהיו יותר סיכויים שאמצא. אבל אז לא אהיה עצמי כבר. אז זה כל ה"קונץ"?!? חח ממש תודה. אני לא ממש מבין ב"קבלה"... אבל אם זה פועל על אותו עקרון... תקבל מה שהיקום זורק לעברך - ממה תודה באמת. אני לא מעוניין בפירורים שהיקום זורק לי. אני מעוניין במה שמעניין אותי. ממה פתרון... נשנה את הבנאדם ונתאים אותו לפירורים... והופה יש לנו עדר מאמינים מאושרים שלא הבינו שסיבבו אותם על אצבע. אני ממש לא מעוניין להיות מאושר בדרך הזו... ממש פתרון מה אומר לך. ו - just in case מפזרים מסביב גם כמה רעיונות למה הסוד לא עובד למי שהוא לא עובד לו. ממש כמו בדת - "לא האמנת מספיק חזק". "לאל יש דרכים משל"ו. או כמו בפסיכולוגיה שמציידת את הפסיכולוגים בתירוצים הגיוניים ותיזות שיש אנשים שהם נקראים בשם XYZ שהם מטילים ספק בפסיכולוגיה. והם מקרה מיוחד וכו' וכו'... ובתכלס - זה עוזר למי שלא מביט קצת מעבר. זה עוזר למי שמאמין. ולצורך העניין אפשר להאמין גם בחסה. אני לא מכחיש שהאמונה היא כוח חזק לכשעצמו. אפילו אם אין שום דבר מאחוריה. אבל בשביל זה צריך להיות קצת נאיבי. וזה עוזר גם לאנשים שלא ממש יודעים איך להכין תוכנית ולהגיע למטרה. כמו כל הקואצ'ינג שנכנס לאחרונה. זה טוב לאנשים לא מאורגנים. זה יכול להגביר את ההצלחה אצלהם אבל גם שם אין שום מאה אחוז. מה שכן מאה אחוז זה שכל הרבנים, המדריכים והמאמנים מרוויחים מזה יפה.

ליאת 888

New member
לא זוכרת שמישהו כאן

ביקש ממך כסף.... אבל אם אתה מתעקש..... בכל מיקרה - שיהיה לך המון בהצלחה בדרכך (שהיא זכותך ובחירתך), לא שיזיק למישהו לנסות לפעמים גם דברים שהוא אינו מסכים להם, לך תדע לאן זה יקח יקח אותך.

לא אמרתי שכאן ספציפית

ויפה שאת מנסה לשמור על רוח חיובית
וכפי שאמרתי בהתחלה - אני לא שולל דברים עד שאני לא מנסה.

מה שאתה אולי לא מודע לו

אבל בדברים רבים אתה כבר משקר לעצמך. זה טבע הדברים. אנשים כל כך רגילים לתפוס את החיים מנקודת המבט שלהם, ודרך תפיסת החיים שלהם - שהם בטוחים לגמרי שמה שהם מאמינים שהוא נכון הוא נכון. אתה אולי למשך חושב שקשה לך למצוא בת זוג שמתאימה לדרישה שלך. ואולי יש בנות בחוץ שמתאימות להיות הבת זוג שלך, שחושבות שקשה למצוא בן זוג כמוך. יש לי חבר שחשב פעם שבגלל שהוא לא גבוה, הוא לא יכול לצאת עם בנות גבוהות ממנו, כשהוא ויתר על הנקודת מחשבה הזאת, נפתחו לו המון אפשרויות אחרות.

למעלה