סודית..........

maxima

New member
סודית............/images/Emo140.gif

מצאתי לך סתוונית יפיפיה וחיננית

Sודית

New member
מעתיקה לך את התגובה מלמטה...

את באמת מקסימה.... איזה פרח יפיפה...לא ידעתי... בחיי שלא ראיתץי כזה עד כה. תודה מקסימה....כל הכבוד על המבצע. סודית באמת מודה.

Sודית

New member
מקסימה....

יש חידושים בינתיים...בקשר למפגש. ב-26 לחודש...יום חמישי בגרנד קניון. נרשמו 7 נשים ו-4 גברים....את נרשמת??? פרטים מדוייקים בסוף...במסר. סודית מקווה שתבואי וגם טומי.

maxima

New member
כן..............

יום חמישי מתאים לי אני מקווה שטומי יקח אותי

טומי*

New member
סודית תוסיפי אותי גם....בבקשה..../images/Emo9.gif

ה:26 מתאים לי יומיים לפניהן יש לי גם מפגש בחדרה של פורום צילום. אתמול (שישי) צילמתי קצת פרחים אז הנה אחת וגם שדה חמניות בשפיים שבת שלום טומי

Sודית

New member
אומי....בקר טוב ושבת שלום....

הצילומים שלך מקסימים....תודה. הצצתי גם באתר שלך...מקסים. סודית בתערוררות של שבת.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם זה ב - 26 תרשמו גם אותי

בגראנד קניון, בחוף הים או בח´ופ אללה, הכל הולך.

maxima

New member
סודית.............../images/Emo140.gif

מה הוחלט בקשר למפגש?? יום שעה מיקום??

4 פפוש

New member
שלום חזרתי מבלוי

חוטאים היו אכל חטאים לא היו כך שלא נמצאה סיבה לצום לפחות הערב גראה שלא התחדש משהו נוסף למפגש הבנות מובילות 7:4 אז באו ונהיה אופטימים ליל מנוחה להתראות

דניאלה1311

Active member
מנהל
הפסדתי את כל האקשן פתחתי והנה כולם חטאו, אכלו שתו, כתבו והתלוצצו ואני? ישנתי. טוב, שבת בבוקר נראה מה יביא לנו היום עוד נשתמע.

4 פפוש

New member
דני ! לא הפסדת כי אין חדש תחת |ש

מה שהיה הוא שיהיה ואת זה לא אני אומר כי אם שלמה ה-
ואם הוא אמר זאת מי אנו שנתווכח!!!!!!!!!!!!!

דניאלה1311

Active member
מנהל
פפוש, הרגשת ההחמצה היא אישית אני מרגישה שהחמצתי ולכן שום דבר לא ינחם אותי אם כי אני זו ש"אשמה" בהחמצה הרי יכולתי לא לישון? אבל מאחר ואנו עוסקים בדברי חכמה, אזי שיהיה כך, מה שהיה, יהיה ואולי לא בכל אופן תודה על ההתייחסות ושיהיה לך ולכולנו שבת נהדרת.

למעלה