סודיות

syrus

New member
סודיות

שלום לכולם, אני מבקש שלא לדבר או לחשוף מידע על שומר אחר אל מול הגולשים (לא לכתוב שראיתם אותם במיפגשים או בכלל לדבר עליהם). לא סתם חתמתם על הסכם הסודיות - אני מבקש לכבד אותו!! אנחנו לא מעוניינים להיחשף וגם לא בצחוק ע"י הגולשים. בנוסף - אין צורך בכלל לדבר עם הגולשים על המיפגשים - המיפגשים חסויים ולא עניינם של הגולשים. אני כותב לכם לאחר שראיתי מספר חריגות בנושא בשבוע האחרון בברכת גמר חתימה טובה איל

טיפ טיפ , אני מצטער...

זה לא היה בכוונה ... פלטתי בטעות שאת ביונסה... סורי .. ועכשיו ברצינות - אני לא מאמין שמנהל אחד יגיד פרטים אישיים על מנהל אחר ( ואני לא מדבר על סתם שם או גיל - שזה רק בהסכמת המנהל האחר .. וכמובן שאותו מנהל נמצא בחדר !! ) באופן כללי - מידת החשיפה שמנהל מוכן לחשוף תמיד תיהיה בהסכמה עם מנהל אחר . אין צורך לאסור באופן גורף במידה ומדובר בהסכמת 2 הצדדים . לגבי המפגשים - אני עוד לא נתקלתי במנהל אחר שחושף מיקום של מפגש . תמיד זה בסגנון ( "תגיד , רואים אותך היום/ מחר / מתישהו ? " נו יהיה מגניב הרבה אוכל ופיצות ומירוץ מכוניות ) ואז הגולשים שרואים את זה אומרים "וואלה אתם עושים מפגשים אה ? איזה נחמד , מה אתם עושים שם ? פסגת מנהלים שקובעת את מי להרחיק ? ממציאים חוקים חדשים ? " וזה בדרך כלל יוצר שיחה נחמדה זורמת ומצחיקה ומענינת ... הרי אף אחד מהמנהלים לא חושף כלום .. זה נראה קצת מצחיק לאסור באופן גורף לדבר על זה...

syrus

New member
גם אני לא האמנתי....

עובדה שזה קרה... ולכן כתבתי את זה פה

למעלה