סודו של אח.

ק ש ר

New member
מותר להגיב? כן

אבל "התגובה" שלך היא הריגה מכוונת של כל הערבים, וזאת לא תגובה. כשבהפצצות על עזה נהרגים גם חפים מפשע אני מצדיק את הפעולה, כי הכוונה היא לא לפגוע בחפים מפשע אבל קורה כשאין ברירה. במלחמה לא הורגים כל מי שבא ליד, מלחמה היא בין צבאות ולפעמים אזרחים נכנסים באמצע. אגב, הרגע נתתלהם הכשרה לפיגועים.

רוני13

New member
יוו...

זה במקרה שהיהדות היא סתם שקר(והיא לא...)-אז זה תאורטי! והמקרה של החפים מפשע-זאת הכוונה שלי פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=237&msgid=76109151

ק ש ר

New member
היהדות היא אמונה

כמו כל דת, היא לא עובדתית. ועל הלינק שהבאת, עניתי לפני פחות משעה.

רוני13

New member
הבאתי אותו כדי להבהיר את כוונתי!

ושוב אתה נכנס לזה...בשבילך היא לא עובדתית ואם היא לא אמיתית אז בכל זאת א"י שלנו!

ק ש ר

New member
דת מתוקף היותה כזאת, היא אמונה

אמונה של בן אדם היא לא עובדה. אני אומנם מאמין בה', אבל איזה הוכחה יש לקיומו?

רוני13

New member
כל נס ונס שקורה...

שאתה קם בבוקר...שהשמש זורחת! יש המון ניסים-גלויים ונסתרים!

רוני13

New member
הוא ברא אותה-אלא אם כן אתה מאמין...

שהיא נוצרה בבום אחד גדול ושהאדם הוא בעצם קוף! יש לי עוד שאלה...אתה חושב שזה מקרי שכדור הארץ בדיוק במקום הנכון ומסתובב בדיוק במהירות הנכונה?! אם היינו עוד טיפה רחוקים מהשמש-היינו קופאים! אם היינו עוד טיפה קרובים-היינו נשרפים! אם כדור הארץ היה מסתובב לאט יותר-הלילה היה ארוך מדי והצמחים היו נובלים ואנחנו לא היינו מקבלים חמצן! אבל אין לי כוח עוד לפרט...

ק ש ר

New member
אה אז שוב חזרנו לעניין האמונה

כמו שאמרתי אני מאמין בה', אבל האמונה שלי היא לא הוכחה. שוב אני אשאל, אתה יכול להוכיח את הקשר בין ה' לשמש?

ק ש ר

New member
שוב חזרנו לאמונה

עשה טוב לך חפש בבמילון את המילים: אמונה ועובדה.

הם אומרים שהם נלחמים בשביל אלללה

אבל בקוראן לא רשום שא''י שלהם בכלל אז למה הם משקרים למחבלים שהם נלחמים למען האל ולמען האיסלאם?

ויכול להיות

שאם היינו מגיעים לאוגנדה דברים היו נראים אחרת.. אבל הרצל\הגורל רצה אחרת והופ הינה אנחנו.. מכיוון שאנחנו לא הולכים לטרנספר מכאן שישה מיליון אנשים,אין טעם לחשוב על איפה אנחנו צריכים להיות אלא להכיר בעובדה שאנחנו כאן ולסות להתמודד עם זה בצורה הכי טובה.

למעלה