סודות

סודות

אם אתם רוצים שסנטה קלאוס יופיע אצלכם בבית אז קודם כל אתם צריכים שיהיה לכם בבית אח! אחר כך שימו צלחת עוגיות לחג המולד ליד האח(מומלץ על שידה קטנה) ואז שימו עץ של חג המולד. דאגו שהסים שלכם ילך לישון ב- 11:00 או ב- 11:30 ובשעה 12:00 סנטה יופיע ויחלק מתנות!! הסוד מופיע בתוספת של אם אתם רוצים שמלאך המוות מגיע מתי שמישהו מת! אבל אפשר להביא אותו גם עם תדליקו את האח ותשימו דלעת ושכולם ישנו! הסוד מופיע בתוספת של אם אתם רוצים שהפנתומימאי יבוא אליכם לבית אז אתם צריכים לעשות מסיבה על הפנים ותוך כמה דקות הוא יבוא להחיות את המסיבה! הסוד מופיע בתוספת של אם אתם רוצים שהליצן יופיע אצלכם בבית אתם צריכים לשים תמונות של ליצן בבית ולעשות מסיבה(לא חייב אבל רצוי) ותוך כמה דקות הוא יופיע אצלכם בבית!!! הסוד מופיע בתוספת של אם אתם רוצים שתופסי הליצנים יבוא להרוג את הליצן אז אתם צריכים שהליצן יבוא אליכם ואז להזמין את תופסי הליצנים דרך הטלפון ותוך כמה דקות הם אצלכם בבית!!! הסוד מופיע בתוספת של

סודות אם תיקון

אם אתם רוצים שסנטה קלאוס יופיע אצלכם בבית אז קודם כל אתם צריכים שיהיה לכם בבית אח! אחר כך שימו צלחת עוגיות לחג המולד ליד האח(מומלץ על שידה קטנה) ואז שימו עץ של חג המולד. דאגו שהסים שלכם ילך לישון ב- 11:00 או ב- 11:30 ובשעה 12:00 סנטה יופיע ויחלק מתנות!! הסוד מופיע בתוספת של החיים הטובים אם אתם רוצים שמלאך המוות מגיע מתי שמישהו מת! אבל אפשר להביא אותו גם עם תדליקו את האח ותשימו דלעת ושכולם ישנו! הסוד מופיע בתוספת של החיים הטובים אם אתם רוצים שהפנתומימאי יבוא אליכם לבית אז אתם צריכים לעשות מסיבה על הפנים ותוך כמה דקות הוא יבוא להחיות את המסיבה! הסוד מופיע בתוספת של מסיבת השנה אם אתם רוצים שהליצן יופיע אצלכם בבית אתם צריכים לשים תמונות של ליצן בבית ולעשות מסיבה(לא חייב אבל רצוי) ותוך כמה דקות הוא יופיע אצלכם בבית!!! הסוד מופיע בתוספת של החיים הטובים אם אתם רוצים שתופסי הליצנים יבוא להרוג את הליצן אז אתם צריכים שהליצן יבוא אליכם ואז להזמין את תופסי הליצנים דרך הטלפון ותוך כמה דקות הם אצלכם בבית!!! הסוד מופיע בתוספת של החיים הטובים

frop

New member
אתה מפגר כבד. ואולי אתה רוסי?

אוהב חזי מוששוילי תחזיר תשובה ימפגר

shmulik15

New member
שלום.

אזהיר אותך גם ע"ג הפורום כדי לאפשר לכל חברי הפורום לראות. frop ככל הנראה בא לכאן ע"מ להציק ושאר שטויות. במידה שהוא מתנהג לא כראוי אנא התעלמו ושלחו לי מסר עליו. תודה על שיתוף הפעולה. (נ.ב אני לא מוחק את ההודעה כדי שתראו את הזהרתי,
)

shmulik15

New member
אררררררררמ NOT ../images/Emo13.gif

גם ככה יש את זה בסימיל, יתרה על כך : מועתק מהאתר סים סטאר: http://planet.nana.co.il/aviram3/index8.html אבקש שלא להעתיק תכנים מאתרים ללא אישור מבעלי האתר.

סליחה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש לי שאלה למה מי אתה שתגיד למישהוא מה לעשות באתרים אחרים. גם אם הוא יעתיק את כל האתר אין לך זכות לשלוט עליו יש את זכות החרות אתה יכול לשלוט רק עד מה שיעשו לאתר שלך אתה לוקח את זכות החופש והפרטיות מאנשים בה ביי נ.ב תחשוב על מה שרשמתי לך ותענה אני לא רשמתי את זה בשביל לריב אני רשמתי את זה כדי שתבין איזה מין מנהל אתה!!!

double O S

New member
כן אבל זה די לא חוקי להעתיק../images/Emo96.gif

מאתר אחד ולפרסם באתר אחר... זה גם סוג של חופש... החופש שלא יגנבו לך דברים
וגם יש את זה כבר בסימיל אז....

shmulik15

New member
תקשיבי;

כעיקרון, הוא יכול להעתיק כמה שהוא רוצה, אבל כאן, בפורום הזה - לא יהיו תכנים מועתקים ללא אישור. הדבר חושף אותי, ואז עמוס לתביעות, ואת תפוז אנשים ככלל. אם את חושבת שאני מנהל כ"כ גרוע את מוזמנת להמשיך את הדיון הזה במסרים ו/או לפנות להנהלת הפורומים בפורום מספר 168.

shmulik15

New member
לא נעלב..

"שתבין איזה מין מנהל אתה!!!" היא דיי רומזת משו, לא?

למעלה