"סודות ששמרתי בבטן"..

"סודות ששמרתי בבטן"..

זה הספר שנסחב איתי בתיק.. שעת צהריים הילדים<בגן> ישנים..אני עם קפה ופוף..מנצלת שעה של שקט..לקרוא.. ספר מתוק..לא מרבי המכר.. ספר שמתאים לשעת צהריים רגועה..באמצע יום עבודה.. לרגע גם הבנתי.. שאת הסודות ששמרתי בבטן אצלי..דיי הרבה זמן... החלפתי.. ל.. הממ..עכשיו תוך כדי הליכה של שעת ערב מוקדמת..אנסה למצוא את המקבילה לזה..ל"סודות ששמרתי בבטן"..

הפסיקי../images/Emo4.gif

נא לעקוב אחרי...!!!

תגיד לי אתה בסדר?

מי עוקב אחריך? בסה"כ מגיבה לתגובה שלך... ואם הייתי עוקבת..מזמן הייתי גם תופסת..תזהר..גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר האמסטאף מגיע..ואין ארצה..מותק..יהיה ישר פליק פלאק עם נשיכה...

ומה רע בעיקובים?

יום אחד אמצע אותך................ ואללה......דרך אגב.. ל מה אתה קורא פלסטיק? למקצוע? ליחסי אנוש שיש לך? לחיים בכלל? או שיש לך מליין פלסטיקים שאפשר לגהץ?

../images/Emo2.gif פלסטיק..??

הבובה שלי נשמה,הבובה שלי. ששמה בישראל אוולין....
אווללללללללללללללללללללללללללללין

בשבילי..

כשאני מגיעה לאסיפת הורים... והמחנכת שלה..שנה שלישית.. מתחילה את השיחה..כך "רק שתדעי מבחינתי את מדהימה שנה שלישית שעוקבת אחר התקדמותך..וזה נפלא לראות..להיכן הגעת.. ולראות את הביטחון שרכשת.."..ומפנה מבטה תוך כדי דיבורה לנערה..שקצת נבוכה מהערפת המחמאות ומהחיוך של המורה שמופנה כלפיה...ואליה. ורק אח"כ.. היא מגישה לנו את גליון הציונים כדי שנעבור עליו יחד.... בשבילי.. זה הכי טוב..שיכלתי לבקש..ממחנכת..

למעלה