סודות היופי - לגופו של עניין

צפוני

New member
סודות היופי - לגופו של עניין

גם אני לא ממש אוהב חדירה לפרטיות ע"י EMAIL - או בכל צורה אחרת. אבל הייתי רוצה לשמוע האם מישהו מכיר את המכונים האלה? אולי ד"ר ליאון? מישהו קבל טיפול מהם? אני שוקל את העניין לאור החמצתי את הירידה האוקטוברחנית.

tevagil

New member
UVB

מדובר באור אולטרה סגול בתחום UVB . האור מיוצר ע"י מנורה קטנה וחזקה במיוחד, ומועבר על הנגעים בלבד. העוצמה הניתנת חזקה בהרבה ממה שנותנים על כל הגוף בד"כ, לכן הטיפול יותר יעיל. העוצמה המצטברת על הגוף כולו קטנה מאשר בשיזוף לכל הגוף, מצד שני היא חזקה יותר על השטחים המטופלים. הטיפול לא ניתן על שטחים גדולים כי זה גוזל זמן רב. מדובר בממוצע של 8 טיפולים. הטיפול גם אינו פרטי כיון שהמטפל/ת צריך להפעיל את המכשיר ולסרוק איתו כל אזור טיפול. המחירים לא יקרים במיוחד יחסית ללייזר,כיון שמדובר במכשיר קטן וזול מלייזר, אבל יותר יקרים מטיפול UVB שניתן חינם לפי סל הבריאות. אין צורך להוסיף לטיפול משחות כיון שהעוצמה גבוהה ובאורך גל נכון ליצירת הויטמין.

leong

New member
מצטער ../images/Emo150.gif

לא קיבלתי ההודעה ולא ברור לי על מה מדובר. ד"ר גלעד

leong

New member
מצאתי את הלינק אצל יונה ../images/Emo150.gif

הביל קליר היא מכונת IPL שזה קיצור ל- Intense Pulsed Light. זו אלטרנטיבה זולה יותר לטיפולי הלייזר (1/4 מחיר!) והמכשיר מקרין אלומה ממוקדת של אור בספקטרום UVB עם עוצמה מרוכזת בתחום ה- Narrow Band לעומת הלייזר שנותן אורך גל אחד ממוקד באורך 308nm. עקרונות הטיפול דומים. ההבדל לעומת הלייזר הוא שיש יותר קרינה בתחומים הגורמים לאודם וכוויות ולכן הטיפולים מעט יותר מכאיבים (כוויות משניות) והתגובה יותר איטית. יש גם מקרים שבהם הכווייה גורמת ל"קובנריזציה" ומופיעה בה התלקחות של הספחת. מכל מקום - ניסיתי הטיפול במו ידי ועוצמתו ויעלותו פחותות מעוצמת הלייזר. ד"ר גלעד

למעלה