"סודות החיים"

• פותח הנושא LMD
  • פורסם בתאריך

LMD

New member
"סודות החיים"

הסדרה הזו לדעתי מאוד מתאימה לערוץ, יש סיכוי כלשהו שתשדרו אצלכן את עונות 3 ו-4 של הסדרה "סודות החיים" מאחר ו"רשת" לא מעוניינים לרכוש אותן?

q1231

New member
רעיון מצויין

נקווה שבאמת ישקלו לרכוש אותה.אני כבר מת לראות את העונה השלישית.

gilriv

New member
עכשיו שהתחיל עם הסדרות הוסטרליות

מחלק פשע
אלווי שYES תביא לנו {את סודות החיים סידרת דרמה ששודרה בערוץ2 The secret Life of us עם אבי טאקר -ממועדון שוברי הלבבות שחקנית אוסטרלית יפה
כמו כל האוסטרליות ביבשת אוסטרליה ---------------------------------------

gilriv

New member
איפה הקלטת של הסידרה

אם ערוץ2 לא משדרת אותה יותר ,אפילו לא בשידור חוזר

LMD

New member
אני לא יודע לגביו

טבל אני מאוד ממליץ עליה.למרות הירידה שלה בעונות האחרונות עדיין סדרה שכדאי לא להחמיץ.

gilriv

New member
בזה הרגע אתה לא כותב כלום

?שאני כותב תעזוב אותי אל תחזור על כול מילה 10 פעמים התיעשתי ממך גם

gadgad0

New member
אל תתייאש, GILRIV, העם איתך!

כולם יושבים מול מסך המחשב ומצפים בשקיקה לקרוא את המלצותיך על תוחניות תובוט בארוצי התלביזיה אשונים פו בפורום יש פלוש. כי, כמו שהעדת, "אני מומחה בהמלצותי". אה, כן. שכחתי לדחוף איפה שהוא בהודעה איקון של לחמניה ואיקון של מדד המחירים לצרכן.

תרד ממנו קצת.../images/Emo168.gif

נכון שיש לו שגיאות כתיב, אבל יכול להיות שהוא דיסלקט. והוא אמר שהרווחים העצומים בהודעתיו זה בעייה במקלדת. אז באמת, די להיטפל.

gilriv

New member
זה שאני כותב ../ואתה נטפל עלי

מה מזה ,ואני מסביר לכם את זה יפה
אבל אחד באמת יוצא פה מנייק ובאמת מעליב {לא סתם -הוא חוזר ורוצה בכוונה שאני באמת יסביר מה יש לכם בהתחלה שרק כתבתה אמרתה תודה מה יש לך כאילו שלקחתה סמים וזה ארוחת הבוקר שלך גד

chiff4

New member
בכרטיס שלו כתוב בן 33

יש לי עצה בשבילך - כל הודעה שאתה רוצה להעלות לפורוםתכתוב קודם אותה בWORD ואז תעשה בדיקת איות והיא תתקן לך את כל שגיאות הכתיבואז תעתיק את המשפטים המתוקנים לפורום...ככה גד לא יצטרך לקחת אופטלגין אחרי כל הודעה שלך שהוא מנסה לקרוא

gilriv

New member
הוא יקח אופטלגין

להפך לי יש כאב ראש ממה שהוא כותב אחרי כל מה מה שכתבתי ,, הוא כל משפט שני משיב פה הוא מחזיר לי בשאלות מטופשות ורק לועג עלי בגלל זה אני כל הזמן עצבני וכבר לא כותב

gilriv

New member
איפה טלי ?,היא צריכה לבדור הזה.

"סודות החיים מתאימה לYES+ בצהריים

sharam

New member
באמת רעיון מעולה

סדרה מצויינת.נהניתי מכל פרק ממנה.נקווה שנזכה לראות את 2 העונות האחרונות ביס פלוס.

למעלה