סודות ב-
אנשים

../images/Emo203.gif../images/Emo32.gif יווו אני לא מאמינה!!!

יצאתי בהרגשה כ"כ חרא מהמתכונת בלשון כאילו ממש ממש ממש ממש לא הלך לי... התקשרתי עכישו למורה שלי בשביל לשמוע על מה אני צריכה לעבוד יותר ובדרך אגב כזאת גם כמה קיבלתי [ציון הגשה לא הצלחתי להוציא ממנה כי היא עדיין לא עשתה אותם] ו... קיבלתי 78!! כמה שאני לא מאושרת מהציון עצמו, בהתחשב בזה שיצאתי בהרגשה רעה? זה מעולה

Double U

New member
../images/Emo45.gifיפה!

גם לי קרה לפני כמה שבועות שהייתי בטוח שנכשלתי במבחן במתמטיקה ובסוף קיבלתי 75
לא הכי טוב, אבל מעולה בהתחשב למה שחשבתי שאקבל

../images/Emo203.gif לא ידוע עדיין...

היא אמרה שהיא יושבת על הציונים עם המנהלת. מחצית שנייה היה לי 91,מחצית שנייה לא ידועה ...יש מצב להתחשבות

../images/Emo32.gifטוב שמישהו יגרום לי לסגור את המחשב או

משו
אה, בעצם אי אפשר כי כל החומר עליו. אז שמישהו יגרום לי להפסיק לגלוש באינטרנט
זה לא ילך ככה. אתמול לא למדתי כמעט בכלל כי הרגשתי על הפנים, והיום אני חייבת לחרוש. מחר אין מצב שאני לומדת, אני פשוט שונאת ללמוד ביום של המבחן עצמו. בהצלחה לכולנו בחרישות :)

../images/Emo203.gif חח אני במצב כמו שלך ../images/Emo6.gif

תדפיסי את כל הסיכומים שלך ותסגרי את המחשב. נשאר לי שנות ה20 שחלק מהן אני זוכרת מהמתכונת אז זה רק לעבור על החומר... בהצלחה בובה!

חחח תודה :)

האמת שלהדפיס עכשיו 39 עמודים לא בא לי, מה גם שיותר נוח לי ככה משום מה. אני די עובדת עם המחשב על זה, כאילו, עונה על שאלות מבגרויות ואם אני לא זוכרת משו אז אני פשוט מעלה את זה על המחשב, פשוט...נוח לי
בהצלחה גם לך

זונע

New member
כן גם אני עושה ככה

טוב יאללה ללמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

DanieLushka

New member
ווהו! הייתה היום מתכונת בהיסטוריה.

הלך לי פשוט כל-כך טוב! יש מצב ל95 פלוס ככה. פעם אחרונה תפסו אותי על העתקה, אז.. נקווה שהיא תתחשב קצת ואם אני אקבל ציון גבוה היא תגיש אותי על לא פחות מ80 ככה, אחרת אני ממש אדפק. S:

DanieLushka

New member
אגב, שאלה, זו רק אני, או ששנות השלושים

זה ממש ממש מעניין\קל יחסית לשנות העשרים?XD פאק, אני לא מצליחה לזכור דברים שקשורים בשנות העשרים, זה כל-כך עלוב, ושנות השלושים אחרי קריאה אחת אני כבר זוכרת הכל. |:

../images/Emo203.gif אם את עושה אפשרות א'

ושנות ה30 זה הגישור אז כן, אכן קל יותר מה20
כי אין יותר מדי חומר וזה מעניין יותר.

למעלה