סודות ב-
אנשים

Miss Roni

New member
היי../images/Emo3.gif

בשוודיה שוכנת לה ילדה קטנה וחמודה שיש לה קול מדהים היא רק בת 15 וכבר הספיקה להוציא 2 אלבומים וביניהם גם כמה סינגלים איימי דאימונד.. נשמע לכם מוכר? גם אם לא.. אתם מוזמנים להיכנס לקומונה שלה ופשוט-להנות!

אורי בשוק :|||||||||||

כרגע גיליתי שבשנת 1983 צולם סרט של אסקימו לימון בשם סבבה והוא עד היום לא נחשף וביולי הקרוב-עוד חודש-הוא ייחשף לראשונה!!!!!!!!

porky169

New member
חחחחחחח רק עכשיו נזכרת???../images/Emo134.gif

כבר שנים שמשדרים אותו בטלוויזיה זה לא אסקימו לימון זה מין ספין אוף רק עם יודלה ורס"ר שמש בצבא למוגבלים אם כבר יש סרט אחר שנוצר ב88 שנקרא בלוז לקיץ הוא צולם באנגלית וכל העותקים שקיימים הם רק עם דיבוב גרמני שיצא לפני כמה שנים על דיוידי לראשונה בישראל(השחקנים אגב הם אותם שחקנים)

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אתם לא מאמינים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלי פתחה לי את השירות של האסאמאסים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההה #!@$%^&*^@!#$%^&)*(*@#$%^&*)*&$#@#$%^&*)*&^%$#@#$%^&*&^ %$^&*)&^%$#@#$%^&**&^%$#@#$^#!~@#$%^&*))*&^%$#$%^&*)P)*&^%$#$%^&**& %&^*&^%$#$%^%$#%$&^*()$##&%*&^!@$#&^%)*()*&^%$*(}((#$%^&*()_+#@$%^&* אני לא מאמיןןןן עומר לנשום, לנשום, לנשוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פופופופופופופופופופופופופופופופופו יוווווו זהבה מהיום אני אוכל לשלוח לך אסאמאסיםםםםםםםםםםםם אבל אני לא יכול הרבהה אמא שלי מרשה לי רק עד 10 אסאמאסים בחודשש

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif יכולם כל הזמן אבל לא הייתי יכול להחזיר

לכם תשובהה אבל עכשיו אני אוכל להחזיר לכם אולי רק תשובה אחתת ... וזהוו ..

למעלה