סודות ב-
אנשים

סודות ב-../images/Emo43.gif אנשים

תחרות "מכתב פרידה מהמורה שלי" יוצאת לדרך
"בזכותך אני יודע שאצליח" או שמא "הרסת לי את החיים!"? מה הייתם אומרים למורה שלכם אם יכולתם? פורום שמיניסטים מזמין אתכם, רגע לפני סיום הלימודים, לקחת פסק זמן מהבגרויות, הציונים וחגיגות סיום השנה, ולחשוב לרגע על המורה שלכם ומה הייתם רוצים להגיד לו. מכתב הפרידה המרגש ביותר למורה יזכה את כותבו בפרס מדליק! הכנסו כבר עכשיו לפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewMsg.asp?forum=463&msgid=100223560
מפעל הפיס ותפוז
אנשים מחלקים לכם ספרים!
מחר בערב ייערך טקס חלוקת פרס ספיר, ומפעל הפיס ותפוז
אנשים
נותנים לכם הזדמנות אחרונה להצביע ולבחור מי לדעתכם יהיה הזוכה בפרס היוקרתי מבין חמשת המועמדים. 15 העונים נכונה הראשונים יזכו בחבילת שי בשווי 400 ₪ הכוללת את חמשת הספרים המועמדים לפרס! 25 העונים נכונה הבאים יזכו בספר אחד מבין הספרים המועמדים. אז למה אתם מחכים? מהרו והצביעו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=100059355
אז מה הסוד הכי כמוס ומסעיר שלכם? ב-22.06.07 תיערך הקרנה חגיגית לסרט הסודות ולגולשים יחולקו חמישים כרטיסים זוגיים. מה צריך לעשות? רק לספר לנו מה הסוד הכי מסעיר שלכם... הכנסו עכשיו לשרשור התחרות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1777&msgid=100217915
אירועי שבוע הספר והמלצות בואו להמליץ לנו על ספרי קריאה טובים, אירועים והנחות בשבוע הספר ותרמו את הספרים הישנים שלכם למען אוכלוסיה נזקקת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=100273150
זוכרים את מאיר אריאל ב-2.07.07 יתקיים ערב לזכרו של מאיר אריאל. פרטים נוספים בקישור המצורף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1047&msgid=100223223
אוהבים לבשל?
לרגל חודש האלכוהול תחרות מתכונים נושאת פרסים בערוץ האוכל: http://www.tapuz.co.il/food/ArtInfo.asp?CID=212&SID=104&InfoID=1831

כזו?כן

אני לא הומופוב, ואין לי בעיה עם הומואים. אבל מה לעשות.לראות שני בנים מתנשקים או מתמזמזים , בוא נגיד, מגעיל אותי. אני לא שולט בזה, פשוט זה מגעיל אותי, ולא הייתי רוצה לראות את זה בכל מקום שאסתובב בת"א. בסוף בגלל הדבר הזה יהיה אסור להתנשק במקומות ציבוריים , כי יגידו "אם להומואים אסור , אז גם לסטרייטים". ואז יהיה בלאגן:\

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifוזה לא נקרא הומופוביה??

"אני לא הומופב אבל לראות בנים מתנשקים זה מגעיל ואני לא רוצה לראות את זה בדרך לבצפר ואז יאסרו עליי גם להתנשק עם חברה שלי! הכל בגלל ההמואים האלה" זה בערך מה שאתה אומר, או לפחות מה שאני הבנתי. ולסטו יש לי מה להגיב אבל זה כבר יהיה מחר

STU XD

New member
אז במקום למנוע נשיקות בציבור,

לא יותר קל פשוט לאשר לכולם? זה שסטרייטים לא מגעיל אותך והומאים כן זה לא נראה לי הוגן כל כך שאתה תוכל להתנשק עם הבחורה שאתה אוהב בציבור, ואני לא. ואם אותי מגעיל סטרייטים? יודע מה, עזוב את זה רגע. זאת הזכות שלי, היות ואני גרה במדינה דמוקרטית לעשות מצעד איפה שאני רוצה, ועל מה שאני רוצה, כל עוד אני לא מסיתה אף אחד. אני נלחמת על הזכויות שלי, וכשמונעים ממני לפי החוק לעשות מצעד, לא נותנים לי להתבטא, ולוקחים לי את הדמוקרטיה שמגיעה לי.

ברור שזו זכותך

אבל פעם אדם חכם אמר "אם אתם לא רוצים להיות שונים, אל תמשכו תשומת לב" או משו כזה. ואם ההומואים רוצים להיות שווים כמו כולם שהם יוכלו לעשות מה שבא להם, שיעשו ושיתקו ושלא יעשו על זה מצעדים. זה כמו שיהיה מצעד הסרטייטים. אין חוק נגד הומואים במדינה, ככה שהם יכולים לעשות מה שבא להם, כל עוד אין חוק כזה, אז למה לעושת מצעדים כאלה? למשוך תשומת לב כדי להיות כמו כולם? איפה ההגיון פה?

STU XD

New member
נכון שאין חוק נגד הומואים,

אבל הם גם לא יכולים להתחתן, ולאמץ, ומלא דברים לא נותנים להם שלך כן. ומה עם טרנסקסואלים? כמעט שום מוסד לא מכיר בהם במין שהם מרגישים שהם נולדו בו? אז איך זה עושה את ההומואים, הלסביות, הבי והטרנס שווים לסטרייטים בזכויות שלהם?

Ipecac0

New member
../images/Emo45.gif צודקת

אני חושבת שחלקכם מדברים מתוך בורות, וזה לא כדי להתנשא או משו. באמת שכן, תתחילו לדפדף באינטרנט ותראו שבהרבה מדינות לא מאפשרים להומואים/לסביות הרבה דברים, זה ברור שאין שיוויון מבחינת החוק.

וזה הפתרון?

לעשות מצעד עם מלאמלא הומואים מתנשקים ברחבי ירושליים? כמה מצעדים כבר היו? ומשו עזר?לא אם הם ממש רוצים להיות שווי זכויות, שיעשו משו שימשו ירוץ לכנסת ויחוקק חוק כזה ולאט לאט זה יתפתח אבל מהמצעדים האלה לא יצא כלום

לא אחי אתה לוקח את זה לא נכון.

זה לא מצעד של הומואים מגעילים את ירושלים.. זה מצעד להראות 'הנה אנחנו שווי זכויות' במסווה של 'אוי אנחנו מסכנים בלי זכויות' הכל חברה של אנשים שדורשים צומי.. אם הייתי מקריא משהו בעצרת של הומואים הייתי מצטט: Are there any queers in the theater tonight? PUT 'EM UP AGAINST THE WALL!!!!

תראי, זו זכותך וסבבה והכל.

יש לך את הזכות להתאגד ולהפגין ולעשות עצרות וכו'. עזבי שהומואים זה מגעיל אותי, אין לי שום בעייה ולעולם לא אעשה אפלייה או משהו, ולא ארביץ לאף אחד כי הוא הומו או משהו כזה. זכותכם לעשות מה שבא לכם היות ואנחנו באמת מדינה כזו. אבל, אני חושב שמצעד הגאווה, למרות הזכות שלו, זה פאקינג צומי, מכיוון שזה פשוט להתגאות של 'תראו היה לנו את האומץ לצאת מהארון' והאידיאולוגיה שלי היא נגד ההתגאות המפגרת הזו, מאותה סיבה שאין מצעד הסטרייטים לא צריך להיות מצעד הגאווה, ולכן אני לא חותם, מצטער.

עוד דבר.

החוק לא אסר את קיום מצעד הגאווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החוק נתן את הפריבילגיה לכל מקום שבו רוצים להפגין לתת את האישור או הביטול שלו למצעד הזה. ומילא המצעד היה בת"א או משהו, אבל הוא בירושלים, ולפי דעתי זה ממש מגעיל מצד ההומואים לעשות את זה שם. אתם לא זוכרים מה קרה לפני כמה זמן שרצו לעשות את זה בירושלים?! כולם נדלקו והייתה שם מהומה רצינית וחבל, לכן אני בעד להעיף את מצעד הגאווה מירושלים, זה מטומטם וטיפשי. לילה אור.

STU XD

New member
אז בוא אני אגיד לך משהו,

במדינה דמוקרטית, זכותי לעשות מצעד/הפגנה אם אני רוצה מבלי שאיזה ראש עיר הומופוב יאשר את זה. זאת זכותי המלאה. ובקשר לירושלים-למה כל מדינה אחרת שעושה מצעד יכולה לעשות את זה בעיר הבירה שלה ואנחנו לא? וזה לא אשמתי שהחרדים דוקרים אנשים, זאת כבר בחירה שלי אם לקחת את הסיכון הזה או לא, אבל צריכה להיות לי את האפשרות לעשות שם מצעד.

אז בואי אני אגיד לך משהו בנימה יותר מתנשאת

ממה שאת מדברת אלי, וכדאי שתפסיקי עם ההתנשאות, תודה. אני מודע לזכויות שלך, תודה. אבל, למדינה יש את הזכות להגן על עצמה, ולאשר מצעד שיעורר את הכעס של עיר שלמה ויפגע בסדר הכללי ויגרום למהומות ומכות ואולי גם רצח, זה מטומטם. למדינה יש כל זכות להגן על עצמה, להגן על מלחמות אחים וכל מהומות שיכולות לגרום, ומצעד כזה בעייתי במקום כמו ירושלים זה בעייה, עובדה שאף פעם אין בעייה לאשר בכל מקום אחר. עכשיו תודה על ההתנשאות, ואם את רוצה לתמוך בהומואים, אל תציגי אותם כמסכנים, מצעד של גאווה רק יעצבן אנשים, לא ישנה שום דבר.. וזה כן צומי, זה צומי אחושילינג, ואם ראש עיר הומופוב רוצה למנוע ממך, זכותו.

STU XD

New member
אממ..

אם תפסת את זה בנימה מתנשאת, סליחה, לא התכוונתי. אני לא מוציאה את ההומואים מסכנים, אני פשוט אומרת לך את העובדות הקיימות. אחד ממעגלי החברים שלי זה כן אנשים שהם הומואים, לסביות, בי וטראנס, וחלקם גם מירושלים וכואב לי לראות את מה שהם עוברים. לי אין בעיות כאלה כמעט, החברים שלי מקבלים את זה, אבא שלי שיודע גם, וכן, ברחובותצ, ת"א, ראשון וכאלה אפשר שהומואים ילכו יד ביד מבלי שיגידו להם כלום, ובירושלים זה לא ככה. יש שם אנשים שמפחדים לצאת מהבית מחשש שיחטפו מכות מהחרדים, וזה לא בסדר בכלל. לא משנה איך תסתכל על זה, אין איך להצדיק אותם. ולראש העיר ההומופוב אין זכות לשלול ממני את זה, כל עוד אנחנו מדינה דמוקרטית, או לפחות אחת שמתיימרת להיות כזאת.

את יכולה לתת מלא דוגמאות כאלו על ערבים אבל..

ולא, תקשיבי, ירושלים זה מחוץ לתחום!!!!!!!!!!!!! אי אפשר לשנות את זה, זו עיר קדושה ל3 דתות כשבש2 מהן להיות הומו זה חטא. אז באמת חבל לי שככה זה, אבל אסור לקיים את מצעד הגאווה בירושלים, פשוט אסור, זה יתחיל מלחמת אחים. ובמדינה דמוקרטית זה אנשים שההורים שלך ושל חברים שלך בחרו לכנסת והעבירו בצורה דמוקרטית את החוק הזה.

למעלה