סוג שתיה ... איזו שתיה אלכוהולית קיימת שאין לה טעם חזק או טעם בכלל ? ... בתודה מראש .
O odish New member 5/1/04 #1 סוג שתיה ... איזו שתיה אלכוהולית קיימת שאין לה טעם חזק או טעם בכלל ? ... בתודה מראש .
O odish New member 6/1/04 #3 אבל וודקה וודקה שורף ת'גרון , אם אני יערבב אותו עם טעמים יותר מתקתקים אתה חושב שזה יפחית מזה ?
ה הכי טוב יוסי New member 6/1/04 #4 אז שורף... בכנות לדפוק ת'ראש אלכוהול זה שורף אבל נסה להוסיף שמנת או פשוט לשטות מהר וקפוא
ס סער א New member 8/1/04 #8 השאלה מה אתה מחפש...בלי טעם או... שלא שורף ולא חזק... אם בלי טעם אז אני מציע שתלך על מים אבל אם לא חזק אז אתה יכול לנסות מרטיני למשל או או ליקרים למיניהם...
השאלה מה אתה מחפש...בלי טעם או... שלא שורף ולא חזק... אם בלי טעם אז אני מציע שתלך על מים אבל אם לא חזק אז אתה יכול לנסות מרטיני למשל או או ליקרים למיניהם...
G genghis New member 9/1/04 #12 וודקה איכותית לא "שורפת"... והיא מחליקה בכיף בגרון בייחוד כשהיא עדינה ובאה בניחוחות טובים - להלן אבסולוט סיטרון. איתי.
וודקה איכותית לא "שורפת"... והיא מחליקה בכיף בגרון בייחוד כשהיא עדינה ובאה בניחוחות טובים - להלן אבסולוט סיטרון. איתי.
צ צחי:) New member 9/1/04 #13 מה שנכון נכון... שתיתי אתמול שוט של סמירנוף, חלקלק כמו תולעת... מה שכן, טעם של אציטון (מכחיש בכל תוקף ששתיתי אציטון לפני כדי לדעת מה הטעם)
מה שנכון נכון... שתיתי אתמול שוט של סמירנוף, חלקלק כמו תולעת... מה שכן, טעם של אציטון (מכחיש בכל תוקף ששתיתי אציטון לפני כדי לדעת מה הטעם)