סוג שמן בגוי מקס 250? מודל 2007. 10/40 זה הכי כדי???
Y yogever777 New member 13/12/12 #3 עזרה!!! בדקתי במדיד שמן ולא חסר שמן אבל מנורה של Oil change נדלקה. מה זה אומר שצריך לעשות טיפול או להחליף את כל השמן? האם אני יכול להמשיך לנסוע ככה עד הטיפול?
עזרה!!! בדקתי במדיד שמן ולא חסר שמן אבל מנורה של Oil change נדלקה. מה זה אומר שצריך לעשות טיפול או להחליף את כל השמן? האם אני יכול להמשיך לנסוע ככה עד הטיפול?
פ פרארי1 New member 13/12/12 #4 שתה כוס מים אין מה להילחץ, זו מנורת תזכורת להחלפת שמן (טיפול קטן). במוסך יאפסו אותה אחרי שיחליפו שמן, אתה יכול גם לאפס אותה לבד, היא נדלקת בתדירות גבוהה יותר ממה שהיבואן בארץ ממליץ על החלפות (כח היצרן ממליץ לעיתים קרובות יותר).
שתה כוס מים אין מה להילחץ, זו מנורת תזכורת להחלפת שמן (טיפול קטן). במוסך יאפסו אותה אחרי שיחליפו שמן, אתה יכול גם לאפס אותה לבד, היא נדלקת בתדירות גבוהה יותר ממה שהיבואן בארץ ממליץ על החלפות (כח היצרן ממליץ לעיתים קרובות יותר).
Y yogever777 New member 13/12/12 #6 תודה אבל שתיתי מיץ. כבר דיברתי עם המוסכניק אמר לי אותו דבר...תודה
א איציקjoy New member 13/12/12 #8 אם היא מציקה לך תלחץ על הלחצן העליון מתוך שלושה בלוח שעונים זה יאפס אותה