סוג של

UnprodigalSon

New member
סוג של ../images/Emo32.gif

אוקיי... אני יודע שזה לא קשור לכלום. אבל סתם רציתי לשתף. הלכתי היום ברחוב, עם מינידיסק באוזניים (כלומר, אוזניות באוזניים שמתחברות למינידיסק, אבל הבנתם את הרעיון) ושמעתי בשאפל את JLP, JLPA וSFIJ. אז שני דברים: דבר ראשון: SFIJ זה דיסק פשוט מושלם. מתברג אצלי לשלושת הגדולים של כל הזמנים, יחד עם OK Computer ו Dark Side of the Moon, שזה בהחלט סוג של כבוד! מה חסר בSFIJ? יש בו הכל... המלודיות, המלים, העיבודים, האלאניס!!! ודבר שני: שכחו מהתנ"ך. שכחו מהברית החדשה. שכחו מהקוראן. שכחו מצופן דה-וינצ'י. תראו דוגמה. יש אלוהים, וקוראים לה אלאניס.

AliceW

New member
מסכימה.../images/Emo9.gif

יש משהו יפהפה ואומנותי בSFIJ
, כזה שאין בדיסקים אחרים שלה.

Jagged chaos

New member
גם אצלי JUNKIE בליגה הזאת

של האגדות... ה- DARK SIDE וה- OK COMPUTER. אלבום שבכל משפט יש התפוצצות של רוח\אנרגיה כלשהי\רגש\אינטלגנציה. במיוחד עם אוזניות, אפשר לשמוע הרבה דברים שאוזן לא ממוקדת (
) לא תשמע
One, Can't not, The couch - שירים כבדים שמלאים בעומק ורגשות. Unsent - שיר מושלם נשבע לכם מושלם... הבית השלישי תופס לאללה, איך שהיא שרה מצד אחד בשיא הפשטות וגם באומציה חזקה, ואיך שהבאס והגיטרה חשמלית נכנסת חלש-חלש ברקע, נותן קצת עצוב-שמח
קיצור אל דברו איתי בחיים שלכם על SUPPOSED, זו שיחה שבחיים לא תצאו ממנה... אני מסיים את ההודעה כי אין לי מושג בשיט איך אני הולך לערוך את המיליון מחשבות שלי עכשיו להודעה
... אולי הוא כל כך מעולה בגלל שאלאניס הגיע לאיזו הכרה\מודעות ו"התפשטה" מכל העטיפות\צביעות\שקרים\עבר\ניסיון שבנאדם יכול להגיע, אין באלבום הזה אפילו ציניות שכל כך אופיינית לאישה הזאת
. רק 100% התבטאות אמיתית וגאונית לאימוציה

AlanisJunkie

New member
המטען הרוחני שחזרה איתו מהודו

עשה את שלו לתקופה ההיא. בלי ספק היא היתה מלאת השראה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifXD

נמנ. יש לי שאלה טיפשית.
מזה אוקיי קמפיוטר?:| של מי זה? מי מו מה?
דוגמה!
לגמרי, איזה שבוע אחרי שראיתי את הסרט דיברתי עליו ועל העובדה שהם הכריזו רשמית שהיא אלוהים.
אה, כן..ראיתם במקרה את דינר פור פייב עם אלאניס?
ראיתי לפני שבוע ככה [ולא, אין לי מושג מה זאת התוכנית הזאת ולא שמעתי עליה מעולם לפני שראיתי.
] אז באיזשהו שלב המארח אמר לאלאניס שכשזה JLP היה בשיאו היא הייתה סוג של אלוהים.
ואני כולי מחייכת לי מול מסף המחשב.
[וכן, הם דיברו לפני זה על דוגמה וככה הוא הגיע לזה..] והיא נורא הסמיקה אבל גם שללה. אמרה שממש לא ואנחנו לא יודעים מה זה אלוהים בלהבלה. נו אלאניס שכזאת.
וזה לא היה קשור לכלום פשוט התחשק לי לחלוק.

Rוית

New member
חח, אכן, ראיתי את זה גם

והיא ממש היתה חמודה שם
ואין ספק שספוזד זה אלבום מדהים, מוזר אבל שבעולם הוא לא התקבל בצורה כזו.. למרות שמצד שני אין ספק שזה אלבום שצריך זמן להסתגל אליו.. לא קולטים את הגאונות שלו בשמיעה ראשונה

j u n k

New member
SFIJ ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דיסק פשוט מושלם. ודווקא העובדה שהוא היה פופולרי פחות מ JLP הופכת אותו לכל כך מדהים, הוא נתן לכנות שלה פשוט לזרום, לפן אחר שבה להיחשף, והיא נשארה חשופה ביותר, פרובוקטיבית ודעתנית מתמיד. עם עיניים פקוחות לצד אחר לגמרי שבה. כל כך פשוט, אבל כל כך מורכב.גם מוזיקלית וגם לירית. פשוט מושלם.

למעלה