סוג של רייקי

the real cOSHi

New member
סוג של רייקי../images/Emo35.gif

אני משתמש בשיטה אחרת לריפוי אני שואב את האנרגיה ה"רעה" ומשחרר אותה לאויר או לחפץ כלשהו כמו כן, סוג אחר שאני משתמש בו זה חילוף אנרגיה שלי עם האנרגיה ה"רעה" שתי אלה דורשות אצלי מגע עם המטופל זה לא סוג של רייקי אז הייתי מעונין לדעת מה זה בדיוק

rachell

New member
ואיך אתה מגן על עצמך?

מה מרגיש המטופל ואיך הגעת לצורת טיפול זו?

the real cOSHi

New member
ובכן...

המטופלים מרגישים את הכאב נעלם בהדרגתיות חוץ ממקרה אחד שהבחורה קפצה כאילו עקצו אותה כשריפאתי לה כאבי גב כמו שאמרתי אני משתמש בזה מגיל צעיר, 10 בערך ואני ממש לא זוכר איך הגעתי לזה לא הבנתי למה אני צריך להתגונן מזה

hayonkoby

New member
אנסה לתת לך הסבר,פתרון ובעיקר אזהרה

בין טיפול זה לבין רייקי , אין לעניות דעתי כל קשר במהותו אין ברייקי מעבר של אנרגיה מהמטפל אל המטופל , המטפל אינו מעביר את האנרגיה שלו אל המטופל , אלא מעביר את אנרגיית היקום - הוא משמש צינור בלבד. לפי מה שאתה מתאר בשיטת הטיפול אותה אתה מבצע , מתבצע הליך של המרת והחלפת האנרגיה בנך ובין המטופל . לדעתי טיפול זה עלול להזיק לך , שכן אם האנרגיה "הרעה" עוברת אליך , האם תהיה אתה חולה במחלה אשר באה על מטופל ? האם אתה חלש יותר לאחר הטיפול ? הנך מסתכן בחשיפה למחלות . לא הייתי מציע לך להמשיך לטפל בשיטה זו.

yonini

New member
גם אני משתמש בזה....

יש לך אייסיקיו? אם כן נסה ליצור איתי קשר באייסיקיו 142002674 או אפילו באיימיל [email protected] גם אני משתמש בשיטת ריפוי הזאת,רק שאני מחדיר אנרגיה "טובה" ונותן לאנרגיה ה"רעה" לצאת לבד.

the real cOSHi

New member
בדיוק!

אתה צודק כשאתה אומר שזה עובר אליי אבל בדרך כלל אני שומר את זה מרוכז ושולח את זה לאויר או למשהו אחר

kubyack

New member
זה סוג של הילינג../images/Emo13.gif

בס"ד מה שאתה עושה זו שיטה עתיקה של הילינג, בדר"כ מומלץ להעביר את האנרגיות השליליות את מיכל זכוכית מלא במים ומלח או לדמיין אש ששורפת את האנרגיה השלילית . אבל אתה לא צריך להשתמש באנרגיות שלך!!! אתה אמור לשמש כמעין ממיר, לוקח אנרגיה שלילית וממיר אותה לחיובית ומעבירה למטופל חזרה או שאתה יכול לשאוב אנרגיה מהקוסמוס, אבנים, עצים ובכלל מהטבע. חברי צדק בזה שאמר לך שצריך להזהר מכיוון שאין לך הגנות ואנרגיה שלילית יכולה להשאר בך וזה קצת מסובך ובתנאים מסויימים מסוכן. אני ממליץ לך לנסות ללמוד עוד על השיטה לפני שתמשיך להשתמש בה. בברכת אור ואהבה איתי

rachell

New member
אתה רציני?

או שאתה עובד אלינו או שאתה מבין מה יש לך ביד (תרתי משמע) אתה עדין צעיר מאוד והייתי כן ממליצה להקשיב למבוגרים ומנוסים ממך לגבי אגירת אנרגיות שליליות גיל 17............ תמיד הסתדרתי...........

the real cOSHi

New member
סליחה?!

גיל הוא לא תמיד מדד לניסיון האנשים דבר שני, אני יודע עם מה אני עוסק ומוכן לקחת אחריות ואת הסיכון על עצמי אני לא זורק את זה לכיון אף אחד וזו ממש חוצפה לחשוב שרק בגלל שאני בן 17 אז אין לי את הניסיון לזה!

גם וגם...

אמת: גיל אינו מדד לניסיון של אנשים. אך להקשיב לאנשים בעלי ניסיון זו גם אמת לאמיתה. יתכן, ואני מאמין לך ש"אתה מסתדר ותמיד הסתדרת" אולם לפעמים התוצאות אינן מיידיות וההשלכות יכולות להיות חמורות בעתיד הרחוק. זכור, אנרגיה לא נעלמת... וכבר חכמים ונבונים אמרו כי משק כנפיים של פרפר בקצה עולם הופך לסופת הוריקן בקצה אחר. נסה לעשות מדיטציה ולגלות לאן "נעלמת" האנרגיה שאתה שואב מאחרים. דודתי מצאה שיטה: היא מוציאה את האנרגיה השלילית ובדמיונה בנתה מכונה שבה היא מכניסה את האנרגיה מצד אחד ובפנים האנרגיה הופכת לדשן לצמחים שמפזרת את התוכן לגינתה. למרבה הפלא מאז שהיא עושה זאת הגידולים בגינתה הפכו ליפים יותר וכמעט ללא תולעים ושאר מיני מזיקים. אולי גם זו דרך? אור וטוב אוריאל מעוז

maxja

New member
GUIDE

קודם כל ברכות ליכלולות שלך. המלצה שלי שתלמד רייקי. תלמד מהו הכח שיש בידך ותוכל לחזקו, תוכל לעבוד בצורה נכונה ובטוחה. בינתיים: בזמן הטיפול תדליק נר לידך ואת האנרגיה ה"רעה" תעביר דרכו. האש מטהרת את האנרגיה ושורפת את ה"רע". על מנת לספק אנרגיה תשאב אותה מהייקום, היא יותר נקיה ולא מעורבת ברגשות ודברים שליליים שלך. עם כל נשימה עמוקה תתאר שאתה שואב אנרגיה נקיה ומעביר אותה הלאה. אל תשאב אנרגיה מהמטופל, פשוט תעביר אתה לאש. בהצלחה.

למעלה